Kabar Kawat

Kencan Online lan Temu Wong Liyo Luwih Tikel Tikel Sajrone Pandemi

ditulis dening editor

Seni nggawe sambungan karo kanca anyar utawa malah potensial partners romantis wis pindah drastis liwat dasawarsa pungkasan. Owah-owahan iki saya cepet banget ing lingkungan sosial "normal anyar" sawise dikunci lan langkah-langkah liyane nggawe wong ora adoh. Miturut laporan State of Mobile 2022 anyar, pasar kencan seluler tikel kaping pindho ing antarane taun 2018 lan 2021. Sajrone pandemi, para lajang lan wong enom sing kesel banget wis ngilangi aplikasi kencan sing paling populer kaya Tinder of Match Group, Inc., Tantan. saka Hello Group Inc., lan Bumble liwat Bumble, Inc., menyang platform bintang munggah kayata Bilibili Inc., lan Hello Pal International Inc.

Kanthi terus-terusan mbangun suite aplikasi seluler, Hello Pal International Inc.

Bubar, perusahaan kasebut ngluncurake aplikasi DogeChat lan DoggeChat paling anyar, sing sukses ngubungake daya tarik streaming langsung video, transaksi mata uang kripto, lan interaksi chatting VIP 1-on-1.

"Kita ngarepake aplikasi iki dadi sinergis banget karo operasi livestreaming lan crypto-mining saiki," ujare KL Wong, Pendhiri lan Ketua Hello Pal. "Dheweke ora mung bakal nggawa pangguna anyar menyang ekosistem sing ana saka pasar sing beda-beda, nanging uga ngidini kita miwiti ngetrapake tujuan supaya panggunaan cryptocurrency luwih nyebar ing saindenging jagad, diwiwiti karo pangguna."

Where DoggeChat disetel kanggo miwiti pisanan karo pembayaran digawe ing mata uang fiat liwat Apple Pay lan Google Pay, pembayaran DogeChat bakal digawe ing DOGE lan cryptocurrencies liyane.

Saiki pangripta livestreaming bisa sesambungan 1-on-1 karo anggota pamirsa kanthi kawicaksanan dhewe, lan entuk bayaran kanggo wektu sing larang (sanajan ing crypto!). Sawise wektu free singkat, Inisiator telpon mbayar saben menit menyang panrima telpon, incentivizing obrolan maneh.

Mbalik ing 2021, Hello Pal nggawe sejarah kanthi dadi perusahaan kadhaptar pisanan ing pasar sing fokus ing pertambangan Litecoin (LTC) lan Dogecoin (DOGE). Reaksi kanggo woro-woro kasebut cepet banget, nyebabake lalu lintas sing akeh banget lan nyebabake gangguan situs web.

Ngluwihi pasar Cina sing wis digunakake kanthi apik, Hello Pal wis ngembangake streaming langsung, sinau basa lan platform crypto-sosial, lan nggayuh tonggak sejarah anyar kanggo streaming langsung ing jaban rangkah-kalebu entuk luwih saka 50,000 streamer langsung ing Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Mesir lan Bahrain.

"Tim pemasaran lan teknis kita entuk bathi sing luar biasa kanggo ngembangake basis pangguna ing Timur Tengah sajrone taun kepungkur," ujare KL Wong, Ketua lan CEO Hello Pal. "Kegiatan livestreaming wis ngluwihi pangarepan kita ing njaba China amarga metrik kunci tartamtu nggambarake meh rong pertiga kegiatan. Fokus kita saiki bakal pindhah menyang ngembangake kanthi cara sing padha ing wilayah liyane ing Asia Tenggara, negara Timur Tengah liyane, lan India.

Sanajan Hello Pal miwiti perjalanan kanthi dhukungan sing kuat ing pasar China, on-boarding ing njaba wis sukses banget, kanthi 2000-2500 jam livestreaming saben dina versus livestreaming China 1000-1200 jam saben dina. Ing model bisnis yaiku menehi hadiah, sing ana 1200 panyedhiya hadiah saben dina saka pasar Timur Tengah lawan panyedhiya hadiah saben dina China 700 saben dina.

Diprediksi manawa operasi livestreaming iki bakal saya tambah akeh nalika diluncurake DoggeChat lan DogeChat sing sukses. Aplikasi obrolan video 1-on-1 bakal nggedhekake platform internasional Hello Pal saengga nambah paparan livestreaming menyang wilayah anyar.

Tumindak livestreaming China wiwitane ngrusak platform streaming video game Bilibili Inc., mudhun 11.5% ing Hong Kong. Nanging kanthi cepet mbalek maneh kanthi kenaikan rega luwih saka 13% bebarengan karo saham teknologi China liyane, amarga crackdown internet dikabarake ora ala kaya sing dikira.

Bilibili wis entuk keuntungan karo pengecer internasional lan merek sing adol ing China. Miturut laporan finansial perusahaan, rata-rata pangguna aktif saben dina (DAU) tekan 62.7 yuta ing Q2 2021, mundhak 24% saka periode sing padha ing 2020. Kanthi wutah pangsa pasar sing cepet, para pemasar lan merek luwih menehi perhatian marang platform iki. Gen-Z China lan wong enom liyane saya tambah setya marang platform kasebut, amarga padha nglipur, sinau, komunikasi lan nerbitake ing platform video dawa sing anyar iki.                  

Ngluwihi aplikasi Tinder unggulan sing dadi sinonim karo arah sing sampeyan geser, Match Group, Inc. (NASDAQ:MTCH) uga duwe aplikasi liyane kayata Ablo, lan aplikasi pacaran Prancis Meetic, sing dirancang kanggo ketemu wong liya.

Spesialisasi kanggo ngatur kesempatan kanggo wong-wong manca kanggo ngumpul, Match ngarepake bathi Q1 2022 antarane $ 790 yuta lan $ 800 yuta, sing nuduhake wutah taun-taun 18-20%.

Liwat introduksi saka Tinder Lite, dirancang kanggo nggedhekake Match kang internasional ngarsane, ot katon perusahaan wis katalis tombol anyar. Tinder wis nggedhekake video ing fitur profil kanggo luwih akeh anggota global. Video ing profil Tinder ngidini anggota kanggo nyebut awake luwih apik, nemokake luwih akeh babagan wong liya lan nemokake sing cocog.

Perusahaan induk saka aplikasi populer Bumble, Badoo, lan Fruitz, Bumble, Inc. uga ngalami pertumbuhan gedhe ing taun 2021, ditutup kanthi kuat kanthi paningkatan 42% ing pendapatan ing Q4 2021 saka Bumble mung, lan nambah jumlah pangguna sing mbayar aplikasi kanthi 29%.

Bumble uga nambahake app nggawe match Perancis populer Fruitz sadurungé taun, dadi akuisisi pisanan perusahaan.

"We are pleased kanggo ngirim seprapat liyane saka revenue kuwat lan wutah EBITDA diatur lan bungah kanggo nambah Fruitz kanggo kulawarga kita global, app anjog pasar,"Sa Whitney Wolfe Herd, Pendhiri lan CEO saka Bumble. "Ing taun pisanan minangka perusahaan umum, lan kanthi misi kita ing ngarep kabeh sing kita lakoni, kita sukses ngetrapake prioritas strategis inti: nyopir skala lan keterlibatan, nambah monetisasi, lan ningkatake bathi."

Originally nelpon app Tantan, ing 'Tinder of China', Hello Group Inc. mutusaké kanggo selokan app dating sawijining sadurungé taun. Dirancang kanggo nggunakake AI lan machine-learning kanggo nggawe cocog luwih, ing

"2021 minangka taun sing sibuk kanggo kita," ujare CEO Wang Li ing pratelan singkat sing ngiringi asil pungkasan taun Hello Group 2021. "Sanajan macem-macem tantangan eksternal, tim kita bisa ngetrapake prioritas strategis kanthi cara lan ngasilake asil sing solid."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar