Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality India News Pariwisata News Wire Plancongan

Operator Tur India takon Jet Airways: Endi mbalekaken kita?

Operator tur India nyiyapake pasukan tugas kanggo menehi hasil karo COVID-19
gambar duweni saka Indian Association of Tour Operators
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ketua Asosiasi Operator Tur India (IATO) Pak Rajiv Mehra wis njaluk bantuan saka pemerintah kanggo njaluk mbalekaken kanggo agen travel saka Jet Airways. Kajaba iku, IATO njaluk supaya pamrentah ngilangi alangan sing nggawe alangan kanggo urip maneh pariwisata mlebu.

Ing layang, IATO nedahake masalah pengembalian dana agen perjalanan sing ditundha saka Jet Airways sing wis suwene luwih saka 2 taun. Nalika nampani maneh operasi penerbangan Jet Airways ing kuartal sabanjure taun iki (Juli-September 2022) sing DGCA - Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, badan statutori Pemerintah India sing ngatur penerbangan sipil ing negara kasebut - wis diwenehake. Jet Airways sertifikat operator udara (AOC). Iki kanthi resmi mbukak dalan kanggo maskapai sing wis didandani bisa munggah ing langit maneh, lan Pak Mehra wis nulis menyang DGCA sing nyatakake yen dana gedhe wis disimpen karo Jet Airways sing kudune dibalekake menyang agen tiket sanajan wis bola-bali ngelingake. Jet Airways babagan mbalekaken.

Kajaba iku, simpenan dhuwit kanggo pesenan grup sing digawe dening agen perjalanan kanggo tiket grup isih tetep ana ing kas finansial Jet Airways. IATO wis njaluk supaya:

Operasi penerbangan Jet Airways kudu diterusake nganti pengembalian dana sing wis suwe ditindakake menyang agen perjalanan.

Surat kasebut nyatakake yen kabeh maskapai sing beroperasi ing India kudu menehi jaminan bank utawa keamanan finansial sing kudu disimpen karo DGCA utawa badan statutori sing cocog kanggo nglindhungi kepentingan agen perjalanan, operator tur, lan lelungan maskapai ing kahanan kaya mengkono nalika maskapai bangkrut utawa mandheg operasi kaya ing kasus Jet Airways, Kingfisher, lan sawetara maskapai liyane ing jaman kepungkur.

Ing komunikasi karo Kementerian Pariwisata, Pak Mehra njaluk Hon. Menteri Pariwisata kanggo ngematake pamrentah supaya mbatalake syarat pengajuan formulir deklarasi diri ing portal Air Suvida online kanggo warga negara manca. Saiki, kabeh turis manca sing arep ngunjungi India, kudu ngirim formulir deklarasi diri lan masang dokumen sing angel banget kanggo turis asing, utamane wong tuwa. Mulane, akeh turis manca sing kacarita wis dimunggahake sing menehi publisitas negatif lan saiki akeh turis sing skip lelungan menyang India kabeh.

Panterangane Pak Mehra, ing sawijine pihak kita ngupaya bisa nambahake wisatawan manca menyang India, dene ing sisih liya, kita nggawe angel kanggo turis nganggep India minangka tujuan kanthi nggawe alangan. Ing kahanan saiki, akeh negara wis ngilangi kabeh rintangan kanggo narik luwih akeh turis. Présidhèn IATO ujar manawa wis wektune kanthi kahanan sing luwih apik, pamrentah kudu nimbang mbusak alangan kasebut kanggo wong manca. IATO, mulane, njaluk supaya syarat pengajuan formulir deklarasi diri ing portal Air Suvida online dicopot kanggo nyengkuyung wisatawan manca kanggo ngunjungi supaya pariwisata mlebu menyang India bisa urip maneh.

Ing layang menyang Kamentrian Penerbangan Sipil (MoCA), Pak Mehra, uga nerangake kasunyatan manawa para wisatawan manca ngadhepi tantangan nalika lelungan ing India amarga mriksa-in web wajib dipeksa kabeh maskapai domestik. Ing layang kanggo MoCA, Pak Mehra nyebutake yen tujuan dhasar saka web check-in yaiku supaya ora kesusu ing konter bagasi, nanging tujuane sing padha wis dikalahake amarga kabeh lelungan kudu antri. masrahake bagasi sing wis dicenthang, amarga ora ana antrian utawa konter sing kapisah kanggo wong-wong sing wis nindakake web check-in. Kajaba iku, maskapai ngisi Rs. 200 saben lelungan sing durung rampung mriksa-in web. 

IATO njaluk supaya arahan kudu ditanggepi kanggo kabeh maskapai domestik supaya ora mewajibake wong sing lelungan nindakake check-in web, lan fasilitas kanggo nerbitake boarding pass kudu kasedhiya saka konter check-in maskapai ing bandara kanggo sing durung rampung mriksa-in web. Tanggung jawab maskapai kanggo ngetokake boarding pass lan tag bagasi kanggo wong sing seneng lelungan, supaya ora ana biaya tambahan kanggo boarding pass.    

Sadurungé, IATO uga njaluk pamaréntah kanggo miwiti: marketing lan promosi pariwisata; partisipasi ing pasar lelungan internasional, pameran lan pameran dalan; marketing lan promosi jaban rangkah liwat media elektronik lan cetak; nyuda tiket pesawat kanthi nyuda pajak ing ATF dening pusat lan pamrentah negara; pemugaran Visa e-Tourist kanggo lelungan internasional saka negara kayata Inggris, Kanada, Malaysia, Arab Saudi, Kuwait, Oman, Bahrain, lsp; lan validitas visa turis gratis 5 lakh bakal dilanjutake nganti Maret 2024.

Pak Mehra duwe pangarep-arep yen panyuwune paguyuban mau digatekake pamarentah. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

Share to...