Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality News Mbangun maneh Tanzania Pariwisata

Pemasaran Anyar Operator Tur Tanzania Kanggo Narik Dolar Turis

CEO Asosiasi Operator Tur Tanzania, Sirili Akko

Asosiasi Operator Tur (TATO) Tanzania mengamati Dina Pariwisata Sedunia kanthi nyebut para pemain ing kabeh rantai nilai pariwisata dadi proaktif ing upaya tenanan kanggo ngerteni manawa ora ana sing ditinggalake nalika industri wiwit mbalek maneh.

  1. TATO wis ngupayakake wektu kanggo ngrancang langkah-langkah sing penting kanggo mbantu nguripake pariwisata sing ditelukake kanthi krisis virus corona.
  2. Asosiasi wis nggawa agen perjalanan global utama menyang Tanzania kanggo njelajah lan ngrasakake kaendahan negara kasebut.
  3. Inisiatif paling anyar yaiku kanggo ningkatake negara kasebut dadi tujuan sing aman ing tengah pandemi COVID-19.

"Nalika jagad iki wiwit mbukak maneh, lan prospek pariwisata katon cerah, aku pengin ndhesek kabeh pemangku kepentingan supaya bisa melu ing industri iki," ujare CEO TATO, Pak Sirili Akko, ing pidato esuk ing Televisi Star Pribadi Tanzania tampilake minangka bagean saka pariwara dina pariwisata jagad.

Ndhuwur tema kanggo taun 2021, Pariwisata kanggo Pertumbuhan Inklusif, Pak Akko ujar manawa TATO wis ngupayakake saben jam kanggo nggawe langkah-langkah penting kanggo mbantu nguripake pariwisata sing diteliti krisis coronavirus supaya entuk manfaat kanggo kabeh wong.

"Kita, minangka penggerak sektor swasta ing kolaborasi cedhak karo UNDP lan pamrentah, mutusake nggawe langkah-langkah pemulihan pariwisata. Iki kalebu mulihake kapercayan lelungan kanthi vaksinasi kabeh karyawan garis depan, ngluncurake pusat koleksi sampel COVID ing taman nasional, masang ambulans sing canggih, lan mikir maneh strategi pemasaran nalika dhuwur krisis COVID-19, "Ujare.

TATO pancen wis nggawa agen perjalanan global menyang Tanzania kanggo njelajah lan ngrasakake kaendahan negara kanthi inisiatif paling anyar kanggo promosi negara kasebut minangka papan sing aman ing tengah pandemi COVID-19, sing nyebabake pasar sumber pariwisata utama.

Kanggo TATO, ide sing nggawe marketing lan pangerten ekonomi luwih akeh yaiku nggawa agen perjalanan kanggo ndeleng sekilas atraksi alam sing dianugerahi negara kasebut tinimbang operator tur supaya bisa ngetutake ing luar negeri kanthi gambar sing isih obah.

Klompok prawan agen perjalanan AS, sing nglajengake perjalanan kanggo njelajah negara kasebut, wis ana ing Arusha, ibukutha safari sing ditunjuk; Taman nasional Lake Manyara; Kawah Ngorongoro, dijuluki Taman Eden ing Afrika; Taman nasional Serengeti kanggo ndeleng migrasi wildebeest sing isih ana ing donya; lan ing Gunung Kilimanjaro, diarani minangka atap Afrika.

Iki kedadeyan nalika industri pariwisata ngadhepi tantangan unik, meksa operator tur kanggo nyoba nggawe strategi pemasaran kanggo narik luwih akeh pengunjung lan nambah jumlah pariwisata supaya bisa bertahan saka serangan persaingan saka tujuan liyane kanthi obyek wisata sing padha nalika tekane Pandemi covid19.

Analis industri pariwisata ujar manawa gaweyan kasebut nuduhake perubahan strategi pemasaran sing bersejarah, amarga cara tradisional para operator turis wis condong menyang plancongan ing luar negeri kanggo promosi pariwisata negara kasebut kanthi luwih dhuwur.

Pandemi iki ngancam kabeh rantai nilai pariwisata, nggawe konteks ing endi alat komunikasi lan kolaborasi tradisional bisa uga luwih akeh nyedhaki digital tinimbang cara lan sarana fisik, lan wis nyoroti kemungkinan kekurangan ing babagan bisnis.

Salajengipun, Wisata Tanzania kudu mbukak kesempatan lan alangan sing ditampilake kanthi macem-macem pertimbangan sosial, lingkungan, lan politik.

TATO, asosiasi perdagangan sing didhukung dening anggota sing promosi pariwisata sing luwih apik, uga duwe peran kanggo nyambungake bisnis lan individu ing perdagangan kasebut kanggo nggampangake nuduhake ilmu, praktik paling apik, dagang, lan jaringan ing saindenging industri.

George Tarimo, ketua pengrajin tangan skala cilik ing Pasar Maasai, Arusha, ujar manawa pandemi COVID-19 menehi piwulang babagan kudu integrasi rantai nilai pariwisata Tanzania sing berkelanjutan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Apa sampeyan pengin nggedhekake anggaran pemasaran lan nggedhekake basis pelanggan? Perdagangan plancongan bisa mbantu mbukak pasar anyar, narik luwih akeh pengunjung. Perusahaan safari uga prelu narik para turis menyang merek pariwisata iki lan kanggo perusahaan tur ngupayakake upaya pemasaran kanggo makili.

Share to...