Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality News Tanzania Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Operator Tur Tanzania Saiki Tujuan Pemasaran Strategis kanggo 2022

Gambar dening stoiber christian saka Pixabay

Operator tur Tanzania ngrancang ngluncurake serangan pemasaran tujuan strategis awal taun ngarep kanthi inisiatif liyane kanggo mbalekake industri pariwisata multi-miliar dolar.

Ing naungan saka Asosiasi Operator Tur (TATO) Tanzania, lan liwat dhukungan UNDP sing loman, ing antarane inisiatif liyane, taun kepungkur, operator tur nyewa perusahaan pemasaran tujuan Cornersun sing berbasis ing AS kanggo promosi Tanzania ing Amerika lor.

Untunge, upaya kasebut wiwit mbayar dividen kanthi mrentah sawetara lalu lintas lan ngrangsang pesenan anyar, kanthi data resmi sing nuduhake kedatangan turis ing Tanzania mundhak 15 persen ing 10 wulan pisanan 2021.

Ing istilah nyata, Tanzania nampa total 716,169 turis manca ing kurang saka setahun ing tengah pandemik Covid-19, dibandhingake karo 620,867 turis ing taun 2020.

Ing Rapat Umum Tahunan (AGM) sing bubar rampung TATO sing dirawuhi luwih saka 100 anggota, dheweke wis mutusake kanthi bulat kanggo menehi energi luwih akeh kanggo urip maneh bisnis ing taun ngarep.

Operator tur sarujuk kanggo nggandakake upaya ing kampanye pemasaran internasional supaya bisa narik luwih akeh turis manca sawise pandemi COVID-19.

Sawise kampanye sukses ing pasar Amerika Utara, target sabanjure kanggo 2022 yaiku Eropa, utamane negara-negara Skandinavia ing ngendi manajemen TATO nanggepi arahan anggota rencana ngluncurake blitz pemasaran tujuan ing Matka Nordic Travel Fair sing dijadwalake ing awal 2022.

Matka Nordic Travel Fair dianakaké ing Helsinki, Finlandia, antara 21 lan 23 Januari 2022, lan dianakaké ing Messukeskus Expo and Convention Center.

Matka Nordic Travel Fair minangka pameran perjalanan paling gedhe ing Eropa lor lan setelan paling apik kanggo njaluk kontak saka negara Nordik, wilayah Baltik, lan Rusia.

Negara Nordik minangka wilayah geografis lan budaya ing Eropah Lor lan Atlantik Lor. Iki kalebu negara berdaulat Denmark, Finlandia, Islandia, Norwegia, lan Swedia uga wilayah otonomi Kapuloan Faroe lan Greenland, lan wilayah otonomi Kapuloan Åland.

Acara kasebut ora mung minangka platform sing cocog kanggo ketemu lan jaringan profesional liyane ing industri lelungan lan pariwisata, nanging uga papan kanggo para peserta nampilake produk lan layanan anyar menyang pamirsa pedagang khusus.

"Kita fokus ing pasar sumber sing nanggapi kanthi cepet kanggo kampanye kita lan wis nuduhake sawetara daya tahan marang wektu tantangan sing dialami donya," ujare CEO TATO, Pak Sirili Akko.

TATO ngupayakake strategi pasar internasional sing anyar kanggo ningkatake jumlah pariwisata lan revenue taun ngarep.

Strategi TATO, saliyane saka negara-negara Skandinavia, target pasar berkembang Rusia, Turki, Brazil, China, lan Negara-negara Teluk ing dhaptar pemasaran lan promosi sing agresif kanggo 2022, ujar Wakil Ketua TATO, Pak Henry Kimambo.

Liwat cetak biru pemasaran internasional sing anyar, dikira jumlah kedatangan turis ing Tanzania bakal tekan 1.2 yuta ing 2022, mundhak saka luwih saka 700,000 pengunjung ing 2021.

Pak Akko ngendika yen TATO duwe utang gedhe marang UNDP amarga ndhukung upaya operator tur kanggo macem-macem strategi pemasaran kanggo narik luwih akeh pengunjung lan nambah jumlah pariwisata sawise pandemi COVID-19.

Kanthi anggotane ngontrol luwih saka 80 persen pangsa pasar pariwisata Tanzania, TATO minangka lembaga advokasi utama kanggo industri pariwisata, entuk kira-kira $2.6 milyar saben taun kanggo ekonomi, padha karo 17% saka PDB negara.

TATO uga nduweni peran kanggo nyambungake bisnis lan individu ing perdagangan kanggo nggampangake nuduhake kawruh, praktik paling apik, perdagangan, lan jaringan ing rantai nilai industri.

foto duweni A. Ihucha

Sauntara kuwi, Ketua TATO, Pak Wilbard Chambulo, menehi penghargaan marang Presiden, Samia Suluhu Hassan, kanthi sertifikat pangenalan kanggo peran minangka panuntun safari utama ing industri pariwisata.

#TATO

#operator wisata

#tanzania

Berita sing gegandhengan

About penulis

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

Share to...