Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Rapat (MICE) News wong Press Release

Camaraderie, optimisme lan keteguhan tandha 20 taun IMEX ing Frankfurt

Ray Bloom, ketua IMEX Group
Ray Bloom, ketua IMEX Group
ditulis dening Dmytro Makarov

IMEX pisanan ing Frankfurt wiwit 2019 kabukten dadi acara penting kanggo rapat global, acara lan industri perjalanan insentif minggu iki. Iki ditandhani dening outpouring saka camaraderie, perayaan lan, paling Jahwéh, bisnis. 

Sawise istirahat telung taun amarga pandemi, acara IMEX iki mesthi krasa istimewa. Pitakonan iki, carane khusus? Umpan balik saka peserta pameran lan para panuku digawe kanthi jelas. Dina pisanan, Messe Frankfurt nampa rong kontrak sing ora dikarepke, minangka persetujuan saka keputusan tim kasebut kanggo mamerake posisine dhewe kanggo pisanan sajrone 20 taun lan promosi papan kanthi luwih tegas. 

Daniel Reid, Asisten VP Penjualan Global Eropa kanggo Grup Shangri-La seneng karo kualitas pimpinan bisnis: "Contone, kita duwe enem pitakon sing kuat banget saka merek gedhe kanggo klompok gedhe. Iki kalebu Google, Herbalife lan perusahaan telekomunikasi gedhe. Pitakonan kasebut kalebu London, Abu Dhabi, Tokyo lan Dubai. Aku nyimpulake minangka bisnis serius saka panuku serius, "ujare. 

Christine Spitzenberg, Manajer Penjualan Senior ing Messe Frankfurt sing pertama kali mamerake dhewe-dhewe, ujar: "Iki IMEX kaping 17, lan IMEX paling apik ing pirang-pirang taun. Janjian pisanan ing dina Selasa yaiku pitakon langsung karo klien anyar kanggo kongres medis kanggo 5,500 wong kanthi ruang pameran 15,000 meter persegi kanggo 2028 utawa 2030. 

Umpan balik positif uga teka saka Lourdes Bizarro, Manajer Rapat & Tawaran, Dewan Pariwisata Los Cabos: "Iki IMEX pertama kita lan pancen apik banget kanggo ketemu para perancang lan ngajari babagan Los Cabos amarga tujuan kita ora misuwur ing acara bisnis. Kita duwe luwih saka 180 janjian lan pra-IMEX, kita nggawe aliansi karo MPI lan Situs kanggo nganakake acara karo dheweke supaya bisa nambah profil kita.

Saindhenging program pendidikan IMEX, akeh presentasi fokus ing tren mangsa, prilaku saiki lan owah-owahan ing 'norma industri'. Siklus penjualan sing luwih cendhek; emphasis ing sustainability; niche, acara Highly Diangkah plus rapat-rapat cendhak lan acara kabeh ramalan, lan dikarepake dening pamiarso. Kesejahteraan saiki ana ing ngarep lan tengah, kanthi owah-owahan ing crita: tugas pungkasan kanggo ngrawat para rawuh, kalebu pertimbangan kanggo kesehatan mental, tinimbang fokus tradisional ing smoothie kanggo sarapan utawa yoga esuk, sanajan loro-lorone samesthine. ugi. 

A owah-owahan ing crita

Perencana perusahaan sing rawuh ing Perusahaan Eksklusif ing Senin 31 Mei, dikonfirmasi manawa, sanajan sawetara tujuan nawakake insentif finansial nganti 100 Euros saben delegasi kanggo narik acara, prioritas utama para panuku yaiku kepiye tujuan kasebut ngatur Covid. Akeh sing setuju yen insentif finansial mbiyantu (yen kabijakan etika ngidini) nanging bukti manajemen kesehatan sing konsisten lan terus-terusan luwih penting, ditambah karo nilai kemitraan sing kuwat. 

IMEX ndeleng kehadiran sing apik banget ing sekitar 9000 ing aula minggu iki, kalebu cedhak karo 3000 panuku, sing mayoritas dadi tuan rumah. Perusahaan pameran cacahe 2300.

Tampilake pengalaman - nutul sing ora dikarepke apik kanggo jiwa

Ing Hall 9, fokus IMEX ing pengalaman pertunjukan sing luwih apik ora bisa dilewati, nyebabake akeh peserta sing kaget 'wow' nalika mlebu aula. A pesta kanggo mripat karo dalan pelangi warni sawijining, Central Park suket diubengi dening truk pangan gaya kabin, wit lan tetanduran urip KALUBÈRAN, Hall 9 mratelakake prasetya tim IMEX kanggo biophilia (karemenan manungsa bawaan kita karo alam donya). Tim desain ing supplier, Layanan Adil, bebarengan karo studio desain inhouse IMEX sukses nggawe bale ageng aran homely, panglipur, diakses lan 'apik kanggo nyawa.' Para rawuh menehi komentar babagan tingkat investasi lan perawatan sing wis nggawe papan khusus iki, sing kalebu telung bioskop pendidikan bermerek, Alas, Samudra lan Ngarai; lounge panuku sing tuan rumah; food court, polong 'pojok' pribadi, Zona Media lan liya-liyane. Kanggo pisanan, MPI lan ICCA uga nawakake pendhidhikan lan serangkaian pertemuan topik panas ing Hall 9. 

Ngomong sawise konferensi pers penutupan, CEO IMEX Group, Carina Bauer ujar: "Iki jelas dadi minggu sing apik kanggo industri global kita. Pertunjukan kasebut disemprotake kanthi rasa sesambungan lan perayaan, lan kepenak bisa bali bebarengan ing kamar sing padha - yaiku perasaan industri kita berkembang lan motivasi. Kita wis krungu babagan sawetara kontrak gedhe sing ditandatangani lan akeh transaksi bisnis sing ditindakake. Kabeh pratondho nuduhake yen 2023 lan 2024 bakal dadi taun sing apik kanggo industri kita. Nanging, kita ora bisa nolak tantangan kasunyatan bisnis anyar - kekurangan tenaga kerja, gangguan lelungan, masalah rantai pasokan. Nanging, perencana iku akal, bisa adaptasi lan ditemtokake dening alam. Dheweke wis sinau akeh lan aku rumangsa duwe tekad sing kuat kanggo mbangun maneh, nanging kanthi dhasar anyar. Kajaba iku, pemasok nindakake tingkat sing paling apik kanggo fleksibel lan nanggapi. Masa depan katon padhang.”

Carina Bauer, CEO Grup IMEX

Gambar: Carina Bauer, CEO saka IMEX Group. Ngundhuh gambar kene.

# IMEX22 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...