Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Trending

Optimisme sing nyenengake bali menyang industri perjalanan

gambar duweni Ralphs_Fotos saka Pixabay
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pukulan lan bruised sawise tawuran rong taun karo pandemi, industri lelungan wis liwat wengi dawa, lan saiki srengenge munggah. Prakiraan kanggo masa depan tetep konflik, nanging statistik nuduhake gambar sing nyenengake ing ngarep. Napa kita kudu kuwatir, faktor apa sing ngrusak citra industri sing apik iki? Perang, pandemi, lan inflasi, aku krungu sampeyan ngomong; Ayo kita nuduhake sampeyan kok naysayers salah.

Dalan ing lurus pungkasan durung kabeh pelayaran kosong. Nanging apa kita wis metu saka alas?

Kaping pisanan, serangan Rusia ing Ukraina ngirim gelombang kejut ing saindenging jagad. Perang kasebut nyuda ramalan sing paling pesimis kanggo tuwuh kanggo nggambarake normal anyar.

Ancaman perang sing nyebar menyang negara-negara tanggane wis nyuda pangarepan kanggo tuwuh ing wilayah kasebut. A survey anyar conducted dening MMGY Travel Intelligence dituduhake sing 62 persen saka Pelancong AS rencana kanggo ngunjungi Eropah wis ngganti rencana lelungan amarga kahanan kang ora stabil ing wilayah. Salajengipun, Komisi Perjalanan Eropa nolak pemulihan perjalanan pasca-COVID-19 ing Eropa Timur menyang 2025, tegese ora kaya Eropa Kulon, sing diramal bakal pulih ing taun iki, Eropa Timur bakal ngalami tingkat pemulihan sing luwih alon.

Banjur ana inflasi

Asil saka perang ing Ukraina wis global "biaya krisis urip". Prices skyrocketing, lan budget kluwarga rata-rata tightening nanggepi. Wong mung ora bisa lelungan nalika rega dhuwur banget. Survei sing ditindakake Bankrate nemokake manawa responden, nalika ditakoni kenapa ora bakal lelungan ing taun iki, nyatakake rega minangka alangan utama.

Prices ing pumps

Bahan bakar wis mundhak paling signifikan wiwit invasi Putin. Lan wis wiwit mengaruhi cara wong lelungan. Pelancong bisnis wis dadi sing paling angel, utamane nalika nggunakake kendaraan pribadi. Ing Inggris, umpamane, pamrentah mung nganyari "tarif bahan bakar saran" saben wulan. Iki tegese lelungan bisnis bakal mbayar maneh kanthi rega £ 1.47 saben liter, dene rega saiki luwih cedhak karo £ 1.99! Iki nggawe bisnis adhep-adhepan dadi kurang migunani, lan akeh sing ngowahi pilihan online.

Sepur, pesawat, taksi lan tuk-tuk kabeh kena pengaruh saka mundhake biaya BBM, lan mangu-mangu sing nduweni gelem njupuk hit. Pungkasane, biaya mundhake rega BBM bakal mengaruhi konsumen pungkasan. Adam Knights, direktur pangurus regional kanggo Inggris, Eropa, lan Timur Tengah ing ATPI, ngelingake yen "sampeyan bakal nglampahi luwih akeh tinimbang sing sampeyan pikirake". Ora mung biaya obah turis sing mundhak. Efek ketukan saka rega bahan bakar sing dhuwur tegese kabeh saka panganan nganti sandal jepit bakal luwih larang. Kita bisa ndeleng iki dibayangke ing tawaran saka operator tur kang wis nambah sasi ing sasi amarga inflasi lan pemilik hotel nyoba kanggo nggawe serep losses saka rong taun kepungkur; konsumen ngati-ati.

2020, tahan bir

Kaya sing kita pikirake manawa pandemi minangka kedadeyan kepungkur (anyar), laporan warta wiwit nyebar babagan ancaman anyar ing jagad, Monkeypox. Jagad ambegan. Mesthine iki ora bisa kedadeyan maneh, ta? Inggih, misale jek sing bisa. Sanajan monkeypox luwih gampang ditularake tinimbang COVID-19, sawetara negara ing saindenging jagad kaget. Pemeriksa kesehatan katon ing tapel wates ing saindenging jagad, lan Pamrentah Federal Jerman ngenalake karantina 21 dina kanggo wong sing dites positif.

Mungkin iku mung oversensitivity ing cahya saka COVID-19; Institut Robert Koch ngumumake manawa "panularan manungsa menyang manungsa langka lan mung bisa ditindakake kanthi cedhak" karo Organisasi Kesehatan Dunia, lan nambahake manawa "watesan lelungan utawa pembatalan acara ing negara sing kena pengaruh durung ditrapake lan para ahli nganggep bebaya kasebut. populasi dadi sithik”. Phew, kayane iki wis rampung sadurunge duwe kesempatan kanggo miwiti.

Dadi, ing bumi ngendi kabar apik?

Inggih, jawaban kanggo sing ... nang endi wae. Senadyan kabeh kedadeyan quasi-apokaliptik sing kedadeyan ing saindenging jagad, industri perjalanan sing battered lan bruised terus maju. Saka lor nganti kidul, wetan nganti kulon, perusahaan ing industri perjalanan nglaporake kenaikan permintaan kanggo layanan kasebut.

Highflers

Asosiasi Asia Pacific Airlines wis nglaporake kenaikan akeh permintaan penumpang internasional. Angka sing dirilis ing wulan April nuduhake manawa maskapai penerbangan Asia Pasifik nyathet bledosan 272.9 persen ing penumpang sing digawa dibandhingake taun sadurunge, tingkat paling dhuwur wiwit pandemi diwiwiti.

Kita uga bisa ndeleng efek ing lemah. Bandara Luton ing Inggris, nampa meh 1.2 yuta penumpang ing wulan April wae, dadi wulan paling sibuk wiwit sadurunge pandemi. Mbandhingake taun-taun iku nggumunake; ing April 2021, bandara Luton mung nglayani 106,000 wong lelungan; sing 1032 persen nambah!

Industri pariwisata Spanyol ngalami kebangkitan pasca-COVID. Tokoh dirilis dening agentravel.es nuduhake manawa pesisir Spanyol sing cerah wis pulih kanthi cepet. Sanajan jumlah total turis internasional durung tekan tingkat pra-pandemi, rata-rata belanja pelanggan saya tambah. Mbandhingake April taun ing taun, Spanyol wis kira-kira 869.8 persen mundhak ing lelungan, umume kang mabur saka Inggris.

Lan kepiye pasar Eropa cocog? Nggunakake data sing diklumpukake saka Resfinity, ayo goleki.

Ing ngadhepi tantangan global, kita wis weruh manawa panjaluk pariwisata tetep kuwat. Sanajan ramalan kasebut ora mesthi cocog, siji perkara sing jelas, kita kabeh wis gatel kanggo lolos, lan kita ora bakal nglilani perang, pandemi, utawa inflasi ngalangi kita pungkasane nggedhekake sayap. Ing ANIXE, dheweke didorong data, mula saiki ayo nyilem data pesenan ANIXE lan mbuktekake manawa Travel tenan bali. Sawise kabeh, data ora ngapusi.

Nggoleki rong wulan kepungkur lan mbandhingake karo wektu pra-pandemi sing padha. Apa sing diarani tren?

Rong wulan pungkasan wis ndeleng kelanjutan saka tren positif mega sing turnover wis ngluwihi tingkat 2019. Mei 2022 ngasilake rekor tingkat pesenan kanthi kenaikan 15% saben wulan. Nilai kasebut nyengsemaken ora mung amarga tikel kaping pindho skala tingkat pertumbuhan saben wulan, nanging sing luwih penting, amarga skala pertumbuhan 145% dibandhingake Mei 2019, yaiku wektu sing padha sadurunge pandemi. Iki mbuktekake manawa perang ing Ukraina, pandemi, lan inflasi sing mundhak ora cukup kanggo njaga kesusu kanggo mujudake liburan impen, sing ora bisa ditindakake sajrone rong taun kepungkur kanggo akeh kita.

Ing Mei 2022, Jerman dipesen Spanyol, Turki, Yunani, lan domestik. Sing terakhir iki misuwur banget, ing babagan volume lan bagean pesenan dibandhingake karo tujuan liyane. Sanajan pangsa pasar Turki rada suda dibandhingake April 2022, nanging tetep meh tikel kaping pindho minangka wektu sing cocog sadurunge perang. Mangkono uga Yunani, sanajan ing kasus iki, pangsa pasar luwih apik tinimbang sasi sadurunge.

Ing sisih liya, sanajan dadi salah sawijining tujuan sing paling populer, AS ndeleng panjaluke rada mudhun lan tetep 40% luwih murah tinimbang sadurunge pandemi. Semono uga kanggo tujuan populer kayata GB lan Kanada, sing populer sadurunge pandemi. Bubar, panjaluk kanggo wong-wong mau wis nolak…kanthi meh 65%.

Ing Mei 2022 - kaya ing wektu-wektu sadurunge - wong sing seneng lelungan Jerman umume bisa pesen kamar hotel ing resort Palma Mallorca Spanyol, Antalya Turki lan Hurghada Mesir. Nanging, wilayah domestik kayata Berlin lan Frankfurt bubar seneng nambah kapentingan. Ing sisih liya, penurunan sing signifikan kacathet ing wilayah Turki: Istanbul lan Antalya, sing bisa uga ana hubungane karo kahanan ing Ukraina. Hurghada lan Barcelona ngalami penurunan gedhe.

Dhaptar kasebut ora duwe tujuan sing apik wiwit Mei 2019 - London, Roma lan Las Vegas. Panggabungan ing 2022 - sanajan posisi sing relatif dhuwur - mudhun rata-rata 30%.

Kutha tujuan paling populer ing Mei 2022 yaiku Side, disusul Belin. Sanajan uga populer, Hurghada, Istanbul lan Roma ngalami lalu lintas sing rada suda kanggo kutha kayata Berlin, Wina, lan Hamburg.

Dibandhingake karo kahanan sadurunge pandemi, yaiku, ing Mei 2019, Hamburg ngalami kenaikan popularitas sing paling signifikan. Ing sisih liya, pangurangan paling signifikan ing bagean saka 10 tujuan paling dhuwur ing Resfinity Booking Engine yaiku ing Playa de Palma, Las Vegas, Wina, lan Prague.

Biasane, lelungan Jerman luwih seneng lelungan sing suwene seminggu. Ketidakstabilan kahanan akibat saka Covid, perang lan ketegangan sing saya mundhak ing Eropa wétan nyebabake para wisatawan lelungan luwih cendhek nanging luwih kerep. Tetep mingguan sing paling populer.

Dibandhingake karo 2019, kita uga ndeleng penurunan sing drastis ing perjalanan sing suwene 1-4 dina, sing utamane ana gandhengane karo nyuda perjalanan bisnis kanggo kerja jarak jauh. Amarga pandemi COVID, wong-wong wis sinau makarya kanthi jarak adoh tanpa kelangan kualitas. Kabeh indikasi yen owah-owahan ing tren bisnis iki bakal tetep.

Ing Mei 2022 - kaya telung taun kepungkur - kapentingan ing tawaran pesenan awal (luwih saka 60 dina) dominan, relegating pesenan sing digawe 0-4 minggu sadurunge. Nanging, bagean saka pesenan menit pungkasan uga tambah 10% bubar, lan bagean pesenan menit pisanan wis suda kanthi jumlah sing padha. Sing padha diamati saben wulan, sanajan ing skala sing rada cilik. Mesthi, iki minangka efek saka wektu sing ora mesthi. Wong-wong ora yakin yen tujuan favorit bakal aman telung sasi wiwit saiki.

Tren sing nuduhake profil lan ukuran klompok lelungan statistik uga dikonfirmasi kanggo sasi langsung liyane. Dominasi yaiku klompok 2 wong lan tunggal. Kaget, bagean saka pesenan siji ing Mei 2022 ana 22% luwih murah tinimbang ing Mei 2019. Popularitas kerja sing adoh lan suda lelungan bisnis mesthi duwe peran.

Data industri lelungan Resfinity ANIXE nuduhake manawa kenaikan kasebut cocog karo kenaikan lelungan bisnis (single trip) ing popularitas kamar sing mung sarapan. Iki uga nggambarake kahanan ing wektu sing padha sadurunge pandemi. Popularitas kamar ing AI (All-Inclusive) lan HB (Setengah Papan) luwih murah tinimbang saiki - kanthi 56% lan 24%.

Minangka adoh minangka prices mrihatinake, loro saka nolak tipis ing April 2022 (tanggepan pasar kanggo efek saka perang ing Ukraina, minangka prices hotel wis wiwit nambah - loro saben wulan lan telung taun basis. Ing siji. 

Pukulan lan bruised sawise tawuran rong taun karo pandemi, industri lelungan wis liwat wengi dawa, lan saiki srengenge munggah. Prakiraan kanggo masa depan tetep konflik, nanging statistik nuduhake gambar sing nyenengake ing ngarep. Napa kita kudu kuwatir, faktor apa sing ngrusak citra industri sing apik iki? Perang, pandemi, lan inflasi, aku krungu sampeyan ngomong; Ayo kita nuduhake sampeyan kok naysayers salah.

Dalan ing lurus pungkasan durung kabeh pelayaran kosong. Nanging apa kita wis metu saka alas?

Kaping pisanan, serangan Rusia ing Ukraina ngirim gelombang kejut ing saindenging jagad. Perang kasebut nyuda ramalan sing paling pesimis kanggo tuwuh kanggo nggambarake normal anyar.

Rong wulan pungkasan wis ndeleng kelanjutan saka tren positif mega sing turnover wis ngluwihi tingkat 2019. Mei 2022 ngasilake rekor tingkat pesenan kanthi kenaikan 15% saben wulan. Nilai kasebut nyengsemaken ora mung amarga tikel kaping pindho skala tingkat pertumbuhan saben wulan, nanging sing luwih penting, amarga skala pertumbuhan 145% dibandhingake Mei 2019, yaiku wektu sing padha sadurunge pandemi. Iki mbuktekake manawa perang ing Ukraina, pandemi, lan inflasi sing mundhak ora cukup kanggo njaga kesusu kanggo mujudake liburan impen, sing ora bisa ditindakake sajrone rong taun kepungkur kanggo akeh kita.

Ing Mei 2022, Jerman dipesen Spanyol, Turki, Yunani, lan domestik. Sing terakhir iki misuwur banget, ing babagan volume lan bagean pesenan dibandhingake karo tujuan liyane. Sanajan pangsa pasar Turki rada suda dibandhingake April 2022, nanging tetep meh tikel kaping pindho minangka wektu sing cocog sadurunge perang. Mangkono uga Yunani, sanajan ing kasus iki, pangsa pasar luwih apik tinimbang sasi sadurunge.

tangan, iki efek saka kepinginan sektor hotel kanggo arupi losses minangka prices nanggepi owah-owahan ing dikarepake. Kajaba iku, inflasi sing saya tambah akeh, sing nimbang ekonomi Eropa lan global, bisa nyebabake bedane rega sajrone perspektif telung taun. Iku kabeh nambah munggah menyang gambar munggah prices ing pasar, kang mengkono sethitik kanggo dampen dikarepake akeh banget kanggo paket preian.

Musim semi wis nyebabake kebangkitan sing ditunggu-tunggu ing pasar pariwisata. Skala pesenan wis nyedhaki tingkat pra-pandemi sing wis ditunggu-tunggu. Sayange, konflik berdarah ing Ukraina lan macem-macem sanksi lan larangan sing ditindakake ing Rusia duwe pengaruh gedhe ing pasar sing ana hubungane karo ekonomi negara-negara perang. Inflasi mundhak kanthi tingkat sing nguwatirake, nyebabake akeh wong sing nyekel dompet. 

Nalika perang terus, wong isih ora yakin apa ana kemungkinan Rusia ngluwihi serangan menyang tetanggan regional Ukraina. Sapa sing ngerti suwene kahanan sing durung mesthi iki? Kajaba iku, inflasi wis tekan dhuwur generasi, apa pungkasane katon? Lan apa bakal mengaruhi panjaluk lelungan ing rong taun kepungkur? Pungkasan, tujuan endi sing bakal narik akeh turis ing musim panas iki?

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...