Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Jerman Ireland Walanda News Trending Inggris USA

Ora ana Coca Cola maneh ing San Francisco?

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora ngombe banyu maneh ing Munich?

Ing Bandara Internasional San Francisco Lufthansa German Airline siyap kanggo penerbangan jarak adoh menyang Jerman nalika pramugari diwenehi kabar dening LSG Catering San Francisco yen dheweke ora ana barang katering biasa.

Alasane. Coca-Cola, Banyu, Bir, Champaign lan akeh barang liyane dikirim dening prau saka Jerman menyang California kanggo dimuat ing pesawat Lufthansa lan mabur bali menyang Jerman.

A katering ing Munich marang eTurboNews: “Wong edan. Dheweke tumindak kaya ora ana Coca Cola maneh ing California.

LSG Sky Chefs misuwur minangka salah sawijining perusahaan katering lan perhotelan maskapai paling gedhe ing donya.

Asal saka Amerika, Sky Chefs didegake dening American Airlines ing Texas ing 1942, dadi katering independen paling tuwa ing donya. Ing Jerman, LSG didegaké déning Lufthansa ing taun 1966 minangka perusahaan independen. Sawise ngadegake kehadiran pasar sing kuat kanggo Sky Chefs ing Amerika Serikat lan Amerika Latin, LSG pisanan entuk saham ing perusahaan kasebut ing taun 1993. Saiki, perusahaan loro kasebut miwiti pasar kegiatan katering maskapai miturut merek "LSG Sky Chefs". . Ing taun 2001, LSG entuk Sky Chefs. Wiwit iku, LSG Sky Chefs nerusake ekspansi global utamane liwat usaha patungan lan kemitraan ing saindhenging Asia lan Afrika. Saiki, LSG Sky Chefs ngirim luwih saka 560 yuta dhaharan setaun lan ana ing 205 bandara ing 53 negara.

Pungkasan wulan kepungkur, eTN dilaporake babagan bantuan sing dibutuhake lan Chaos ing bandara Frankfurt lan Munich.

Dina iki LSG ora beroperasi maneh ing Jerman. Perusahaan kanthi jeneng Gate Group njupuk alih. Iki tegese buruh kelangan kabeh keuntungan penerbangan Lufthansa, lan gaji sing luwih murah. Gate Group makaryakke ing saindhenging akeh negara Eropah saiki, nalika LSG ngembangaken ngluwihi Eropah, kalebu Amerika Serikat.

Malah ing dina nalika owah-owahan iklim dadi diskusi gedhe ing saindenging jagad, LSG pesen akeh barang kanggo katering onboard isih saka Jerman. Kerjane loro cara. American lan United Airlines ngirim American Water menyang Frankfurt kanggo penerbangan bali menyang AS

Miturut sumber eTuboNews lan Gate Group associate, toko roti paling canggih ing Gate Group Munich Airport ora digunakake dening maskapai basis AS. United Airlines umpamane duwe kontrak kanggo produksi roti lan panganan karo siji katering kanggo kabeh Eropa. Tinimbang duwe Gate Group manggang roti seger lan masak panganan seger, panganan United dikirim beku saka papan liya ing Eropa. Grup Gate nggawe panganan beku iki kanggo ngebaki penerbangan United. Iki terus-terusan nyebabake kekurangan lan maneuver menit pungkasan.

Kaping pirang-pirang Gate Group kehabisan mentega Irlandia sing dituku dening United Airlines utawa American Airlines Ireland. Minangka pamindhahan darurat-menit pungkasan, padha kudu nggunakake butter seger saka farm sing 5 mil adoh. Penumpang entuk produk sing luwih apik, nanging Gate Group isih kudu njaluk ngapura marang maskapai kasebut.

Lufthansa saiki tuku kabeh banyu ing Denmark lan dikirim ing saindhenging donya kanggo duwe pengalaman katering terpadu kanggo penumpang. (foto)

Ana uga bangga bisa ngladeni Coca-Cola Jerman ing pesawat Jerman utawa banyu AS ing maskapai sing kadhaptar ing AS.

Cathetan LSG kanggo pramugari Lufthansa tanggal 26 Mei 2021, siap kanggo layanan penerbangan menyang Jerman diwaca.

Pramugari ingkang kinurmatan,

Ing penerbangan saiki, barang-barang ing ngisor iki ora kasedhiya kanggo angkat saka San Francisco, amarga ana masalah rantai pasokan sing nundha kiriman saka Jerman. Nyuwun pangapunten menawi wonten kalepatan.

metu saka Simpenan ana

  • Bir Erdinger
  • Bir Warsteiner
  • Watsteiner ora alkohol
  • Koenig Ludwig Bir
  • Sampanye welcome drink
  • Sparkling Water
  • Elizabeth Murni
  • Coca Cola
  • Coke Zero
  • Jus Tomat
  • Krim Susu Kab

Ketoke, iki ora mung masalah anyar. Wis pirang-pirang taun ANA ngirim banyu Jepang menyang Jerman, supaya bisa dilayani menyang maskapai kanggo penerbangan bali menyang Tokyo. Nalika Jepang ngalami tsunami lan kacilakan nuklir, ora ana sing pengin duwe banyu iki maneh. Diwenehake marang staf Gate Group kanggo ngombe ing kantin ing Munich.

Nanging kekacauan terus

Kekurangan karyawan ing perusahaan Catering Jerman

Kekacauan terus lan bisa dadi luwih elek kanggo musim panas. Gate Gourmet nawakake sawijining buruh EURO 100.00 bonus saliyane lembur.

Miturut Sumber eTN, masalah kasebut paling abot ing Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Amsterdam, lan ing Inggris

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...