Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Jerman News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Ora ana serangan: Lufthansa lan serikat pilot entuk persetujuan

Ora ana serangan: Lufthansa lan serikat pilot entuk persetujuan
Ora ana serangan: Lufthansa lan serikat pilot entuk persetujuan
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa lan Vereinigung Cockpit wis sarujuk kanggo njaga rahasia babagan topik tambahan lan rembugan.

Lufthansa lan serikat pilot Jerman Vereinigung Cockpit union wis sarujuk babagan kenaikan gaji kanggo pilot ing Lufthansa lan Lufthansa Cargo.

Kru kokpit bakal nampa kenaikan gaji saben wulan dhasar 490 euro saben ing rong tahap - kanthi efek retroaktif wiwit 1 Agustus 2022, lan wiwit 1 April 2023.

Perjanjian kasebut entuk gaji tingkat entri utamane. Co-pilot entry-level bakal nampa udakara 20 persen bayaran dhasar tambahan sajrone perjanjian kasebut, dene kapten ing kelas pungkasan bakal nampa 5.5 persen.

Persetujuan kasebut uga kalebu kewajiban perdamaian sing komprehensif nganti 30 Juni 2023. Serangan ora kalebu sajrone periode kasebut. Iki menehi pelanggan lan karyawan planning keamanan.

Loro-lorone mitra tawar kolektif bakal nerusake ijol-ijolan konstruktif ing macem-macem topik sajrone wektu iki. Lufthansa lan Kokpit Vereinigung wis sarujuk kanggo njaga rahasia babagan topik tambahan lan rembugan.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Persetujuan kasebut isih kudu dirumusake lan disetujoni kanthi rinci dening badan sing tanggung jawab.

Michael Niggemann, Kepala Pegawai Sumber Daya Manusia lan Direktur Tenaga Kerja Deutsche Lufthansa AG, ujar:

"We are pleased kanggo tekan persetujuan iki karo Vereinigung Cockpit. Kenaikan gaji dhasar kanthi jumlah dhasar seragam ndadékaké kenaikan proporsional sing luwih dhuwur ing gaji tingkat entri. Saiki kita pengin nggunakake sawetara wulan sabanjure ing dialog sing dipercaya karo Vereinigung Cockpit kanggo nemokake lan ngetrapake solusi sing lestari. Tujuan umum yaiku terus nawakake pilot proyek sing menarik lan aman kanthi prospek pembangunan luwih maju.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...