Ora Bir, Ora Ana Turis - Kasunyatan Anyar ing Zanzibar

Pulo turis ing Zanzibar nglarang penjualan alkohol
Pulo turis ing Zanzibar nglarang penjualan alkohol
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kekurangan bir ing Zanzibar dadi masalah utama kanggo industri lelungan lan pariwisata.

Panitia etika partai sing ngatur Tanzania wis takon Simai Mohamed Said, mantan Menteri Pariwisata ing Zanzibar sawise dheweke mundur amarga kuwatir babagan kekurangan alkohol sing nyebabake risiko sektor pariwisata pulau kasebut.

Panitia etika partai sing ngatur Tanzania wis takon Simai Mohamed Said, mantan Menteri Pariwisata ing Zanzibar, babagan mundur amarga kekurangan alkohol sing mengaruhi sektor pariwisata ing pulo kasebut. Kekirangan kasebut nyebabake rega bir mundhak meh 100% amarga ranté pasokan sing kaganggu, sing mengaruhi salah sawijining tujuan wisata utama ing Afrika.

Pengunduran diri Pak Said dipercaya ana hubungane karo kekurangan alkohol, sawise kritik umum marang Dewan Kontrol Omben-omben Zanzibar amarga penanganan industri sing ora apik. Presiden, Hussein Mwinyi, wis dipuntudhuh Pak Said ing kahanan konflik kapentingan, karo bukti suggest link antarane siji saka sederek lan perusahaan alkohol-ngimpor sing durung duwe lisensi gawe anyar.

Ing tengah-tengah kekurangan alkohol sing terus-terusan, mundur Pak Said dipercaya ana gandhengane karo kritik marang Dewan Kontrol Omben-omben Zanzibar lan miturut omongane uwong konflik kepentingan. Présidhèn Hussein Mwinyi nuduh Pak Said sing duwé sanak sedulur karo perusahaan pengimpor alkohol sing ana masalah pembaruan lisensi. Kedadeyan iki nyoroti kerusuhan politik ing Zanzibar, utamane ing sektor sing penting kanggo ekonomi. Kekurangan kasebut ora mung nyebabake populasi lokal nanging uga dadi ancaman kanggo pariwisata, sing bisa nyebabake kemunduran ekonomi sing signifikan kanggo pulau kasebut.

Panliten sing ditindakake dening panitia etika menyang Pak Said nyebabake kahanan sing durung mesthi babagan akibat kanggo mantan menteri lan masa depan pariwisata ing Zanzibar. Nalika kedadeyan kedadeyan, perhatian global fokus ing Tanzania, kepengin weruh tanggapan negara babagan krisis iki lan tumindak sing bakal ditindakake kanggo nggayuh stabilitas ing industri pariwisata sing dihormati.

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
1 komentar
Gambar
Selanjute
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
1
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...