Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Organisasi AS Njaluk Reformasi Reservasi Pengunjung Taman Nasional

gambar duweni Egor Shitikov saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

388 organisasi industri lelungan ngirim layang sing njaluk reformasi sistem reservasi pengunjung ing taman nasional.

Nalika sistem reservasi ora cocog ing kabeh situs taman nasional, tumindak apa wae dening Departemen Dalam Negeri kanggo ngembangake sistem reservasi anyar kanggo taman kudu didhisiki karo keterlibatan lan diskusi karo konstituen taman nasional, kalebu komunitas gateway, operator tur, lan sing nyedhiyakake transportasi menyang taman nasional. lan liwat taman.

Dina Senin, 388 organisasi industri perjalanan - kalebu 297 organisasi domestik lan 91 internasional -dikirim layang menyang Departemen Dalam Negeri AS Deb Haaland lan Direktur Layanan Taman Nasional Chuck Sams njaluk reformasi sistem reservasi pengunjung ing taman nasional.

Khususé, sistem reservasi kanthi jendhela pesenan sing cendhak lan prosedur sing ora konsisten ora bisa ditindakake kanggo lelungan internasional lan operator tur internasional, sing akeh sing ngrencanakake lelungan setaun sadurunge.

Huruf kasebut ngusulake supaya reservasi diidini 10 nganti 12 wulan sadurunge, lan sistem reservasi konsisten ing taman sing ngetrapake. 

Sistem reservasi umume ditindakake sawise kunjungan rekaman sing kedadeyan ing sawetara taman nasional sing paling populer ing negara kasebut sajrone pandemi COVID-19.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ndhukung kunjungan internasional

Pelancong luar negeri nggawe luwih saka katelu (35%) saka 327 yuta pengunjung ing taman nasional ing taun 2019 lan penting kanggo ekonomi komunitas gateway taman nasional. Kanthi mbuwang lelungan mlebu internasional ora samesthine bakal pulih nganti 2025, penting banget yen sektor kasebut bisa terus-lan nyepetake-pemulihan tanpa alangan.

"The taman nasional sawetara saka ndudohke paling gedhe kanggo pengunjung jaban rangkah, nanging jendhela pesenan cendhak meh ora bisa kanggo pengunjung kanggo rencana lelungan sing, "ujare US Travel Association Executive Wakil Presiden Public Affairs lan Kebijakan Tori Emerson Barnes. "Kanthi ndawakake jendhela pesenan nganti paling sethithik 10 sasi, kita bisa mesthekake yen taman tetep mbukak lan nampani pengunjung luar negeri nalika nglindhungi satwa, lanskap lan sumber daya alam sing dihormati."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...