Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Barbados Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality News wong Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Organisasi Pariwisata Karibia menehi jeneng Konsultan Komunikasi anyar

Organisasi Pariwisata Karibia menehi jeneng Konsultan Komunikasi anyar
Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) wis nunjuk Kevin Pile minangka Konsultan Komunikasi
ditulis dening Harry Johnson

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) wis nunjuk Kevin Pile minangka Konsultan Komunikasi, efektif 9 Mei.

Johnson Johnrose, mantan Spesialis Komunikasi sing dadi CTO wiwit Feb 2002, wis pindhah.

Pak Pile minangka praktisi media lan komunikasi karir 27 taun lan nggawa akeh pengalaman lan kawruh babagan lanskap media Karibia menyang posisi kasebut. Dhèwèké tau dadi Managing Editor karo Caribbean Media Corporation (CMC) lan wis makarya sacara ekstensif ing hubungan umum karo Liga Utama Karibia.

Pak Pile bakal kolaborasi karo Organisasi Pariwisata Karibia tim kanggo nyopir lan ngetrapake strategi lan program hubungan masyarakat lan komunikasi organisasi.

Konsultan Komunikasi utamane tanggung jawab kanggo nggawe lan njaga citra positif saka CTO lan pariwisata Karibia lan nambah kesadaran lan pangerten babagan pentinge sektor kasebut kanggo Wilayah kasebut.

Dheweke uga bakal samesthine kanggo nambah visibilitas anggota CTO, nambah ngarsane media sosial, lan nambah komunikasi antarane CTO lan negara anggota.

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), sing berkantor pusat ing Barbados, minangka lembaga pangembangan pariwisata Karibia sing kalebu anggota negara lan wilayah paling apik ing wilayah kasebut kalebu basa Walanda, Inggris, Prancis lan Spanyol, uga akeh anggota sekutu sektor swasta. .

Visi CTO yaiku posisi Karibia minangka tujuan cuaca sing paling dikarepake, ing saindhenging taun, lan tujuane yaiku Pariwisata Lestari - Siji Laut, Siji Suara, Siji Karibia.

Markas CTO dumunung ing Menara Baobab, Warrens, St. Michael, Barbados.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...