Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Bahamas Warta Breaking Travel Caribbean negara | wilayah News transportasi News Wire Plancongan USA

Orlando menyang Nassau. Penerbangan Frontier Airlines Anyar

ditulis dening Dmytro Makarov

Warga Florida Tengah Saiki Bisa Book Lelungan Biaya Ultra-Murah menyang Kapuloan Bahama.

  • Frontier Airlines bakal nyambung Bandara Internasional Orlando lan Bandara Internasional Lynden Pindling ing Nassau kanthi penerbangan anyar.
  • Penerbangan nonstop anyar bakal nyambungake Orlando lan Nassau sapisan saben dina saben dina Selasa, Kamis, Setu lan Minggu.
  • Nassau minangka gerbang menyang 16 pulo kanthi penawaran liburan sing unik kanggo turis kanthi kabutuhan, anggaran lan tujuan sing beda.

Pertunjukan Junkanoo langsung lan upacara pemotongan pita sore iki ing Bandara Internasional Orlando ngrayakake penerbangan perdana Frontier Airlines saka Orlando menyang Bandara Internasional Lynden Pindling ing Nassau. Layanan saben minggu kaping papat nggawa penumpang langsung menyang ibukutha negara kanthi rega paling murah $69.  

Ribbon Cutting Upacara sak acara Frontier Inaugural ing bandara Orlando kanggo layanan kanggo Nassau Bahamas. Saka kiwa menyang tengen yaiku; Ken Wood, Asisten Manajer Stasiun-Orlando Frontier Airlines; Maskot Frontier, Pablo the bear; Brenda Maret, Manager kanggo Taman & Rekreasi, Kutha Orlando; Betty Bethel-Moss, Direktur Sales & Marketing Florida, Kamentrian Pariwisata Bahama; Vicki Jaramillo, Sr. Direktur Pemasaran & Pengembangan Layanan Udara & Stephen Howell, Sr. Direktur Pengalaman Inflight, Frontier Airlines. 

Penerbangan menyang Nassau dadi gapura menyang 16 pulo kanthi penawaran liburan sing unik sing cocog karo kabutuhan individu saben lelungan, kanthi anggaran lan pengalaman sing beda-beda. Kapuloan Bahama nampani para wisatawan Floridian kanthi tangan mbukak, banyu pirus lan akeh sinar matahari. 

Betty Bethel-Moss, Direktur Penjualan & Pemasaran Florida, Florida Bahamas Kamentrian Pariwisata presents Stephen Howell, Sr. Direktur Inflight Experience, Frontier Airlines karo hadiah saka Kepulauan Bahamas, lukisan saka Bahamian Artist Jamaal Rolle misuwur donya. 

"Penerbangan Frontier Airlines perdana saka Orlando menyang Nassau pancen patut dirayakake," ujare Wakil Perdana Menteri I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahamas. "Opsi penerbangan sing mentas ditambahake ngidini warga Orlando sing ngupaya liburan jarak cendhak kesempatan kanggo nggunakake cara sing luwih gampang lan luwih terjangkau kanggo lelungan menyang Bahamas. Sadurunge pesen penerbangan, aku ngajak para pengunjung sinau babagan macem-macem cara supaya bisa ngatur jadwal liburan lan siyap-siyap kanggo ndeleng kenapa kita ujar manawa luwih apik ing kene. 

Penumpang penerbangan perdana saka Frontier Airlines Orlando menyang layanan Nassau dihibur dening pertunjukan Junkanoo langsung.

Ana macem-macem pembangunan anyar, bukaan maneh hotel lan pengalaman sing kedadeyan ing saindenging Nassau lan Paradise Island, Grand Bahama Island lan Kapuloan Out sing ditresnani, nggawe Bahama minangka salah sawijining tujuan sing kudu dikunjungi ing Karibia:  

  • Margaritaville Hotels & Resorts bubar dibukak kabeh-anyar 300-kamar Margaritaville Beach Resort Nassau, lengkap karo 11 opsi dining béda lan waterpark ing situs.  
  • Enem-wektu James Beard Award-menang chef Marcus Samuelsson debut restaurant anyar, Baha Mar Fish + Chop House, ing Baha Mar, sumber bahan-bahan lokal freshest lan laut Bahamian, lengkap karo kamar panedhaan sregep lan bar cocktail rooftop. 
  • Pantai Viva Wyndham Fortuna, Resor kabeh-klebu dumunung ing Freeport, Grand Bahama Island, dibukak maneh, gumunggung blumbang segara, watersports lan 4,000 kaki pesisir wedhi putih ayu.  
Penumpang penerbangan perdana Frontier Airline saka Orlando menyang Nassau Bahamas disuguhake hadiah saka Kepulauan Bahamas. Tina Lee-Anderson. Manajer Penjualan Distrik, Kementerian Pariwisata Bahama, Florida (kiwa) ditampilake.

Rute nonstop anyar bakal dioperasikake saben dina saben dina Selasa, Kamis, Setu lan Minggu. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Bahamas, pindhah menyang Bahamas.com, nalika lelungan siap kanggo Pack tas bisa Book penerbangan roundtrip dina iki kanthi ngunjungi flyfrontier.com.  

Bahama setya kanggo safety warga lan pengunjung lan terus nganyari ing pulo lan kabijakan rawuh minangka perlu. Kanggo tetep anyar babagan protokol lan syarat entri paling anyar, bukak Bahamas.com/travelupdates

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...