Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Otoritas Keamanan Angkutan Udara Kanada umur 20 taun

Otoritas Keamanan Angkutan Udara Kanada umur 20 taun
Otoritas Keamanan Angkutan Udara Kanada umur 20 taun
ditulis dening Harry Johnson

Dina iki 20th mengeti saka panyiapan saka Canadian Air Transport Security Authority (CATSA). Perusahaan Crown sing digawe minangka bagean saka tanggapan Pamrentah Kanada babagan acara tanggal 11 September 2001, CATSA nglindhungi masarakat liwat penyaringan sing efektif lan efisien kanggo kabeh penumpang udara lan bagasi, lan kabeh personel bandara sing mbutuhake akses menyang wilayah sing aman ing 89 Kanada. bandara sing ditunjuk.

Ing dina iki, 20 taun kepungkur, Undhang-undhang CATSA dileksanakake lan CATSA dadi tanggung jawab kanggo sawetara fungsi keamanan penerbangan inti ing Kanada, kalebu njamin konsistensi ing pangiriman layanan screening keamanan sing ditugasake. Sajrone rong puluh taun kepungkur, CATSA wis kerja sama karo regulator, Transportasi Kanada, lan mitra industri liyane kanggo njamin keamanan tingkat paling dhuwur nalika nyedhiyakake pengalaman penumpang sing paling apik.

"CATSA diadegake dening tim wong sing duwe bakat lan darmabakti, lan nuduhake apa sing bisa ditindakake sajrone 20 taun kepungkur, "ujare Michael Saunders, Presiden lan Kepala Eksekutif CATSA. "Jumlah kerja sing akeh banget kanggo ngembangake program lan inisiatif anyar kanggo njaga para wisatawan kanthi aman sajrone wektu kasebut. Aku bangga karo tekad, kepinteran, kreatifitas lan kerja keras sing terus-terusan ditindakake dening para karyawan, utamane sajrone rong taun kepungkur, lan aku ora mangu-mangu iki bakal migunani kanggo kita nalika kita terus ngamanake lan ndhukung industri perjalanan udara Kanada. .”

"Kasuksesan CATSA wis dibangun ing dhasar kemitraan sing kuat, arah strategis sing wicaksana lan pemerintahan sing apik," ujare Marguerite Nadeau, Ketua Dewan Direksi CATSA. "Penting penting saka kemitraan kita katon ing komposisi Dewan kita, sing kalebu anggota saka industri penerbangan lan bandara. Kita ngarepake terus kerja bareng karo mitra kanggo nambah kapercayan lan kapercayan umum ing CATSA. Atas jenenge Dewan, ucapan selamat kanggo kabeh karyawan CATSA lan personel screening garis ngarep kanggo nggayuh tonggak penting iki.

"Sajrone 20 taun kepungkur, CATSA duwe peran penting kanggo njaga keamanan penumpang udara. Nalika CATSA terus menehi mandat, Pamrentah Kanada tetep setya marang sistem transportasi sing aman lan aman lan bakal terus kolaborasi karo CATSA nganti pungkasan iki. ujare Menteri Perhubungan, Yang Mulia Omar Alghabra.

Minangka tandha 20th mengeti, CATSA uga ngakoni kontribusi kritis personel screening lan panyedhiya layanan ing saindhenging negara ing nindakake sawijining misi. Komitmen sing terus-terusan kanggo profesionalisme lan keunggulan operasional, bebarengan karo fokus terus CATSA ing teknologi lan proses sing inovatif, bakal njamin keamanan tingkat paling dhuwur kanggo masarakat sing lelungan, saiki lan ing taun ngarep. 

CATSA tanggung jawab kanggo ngirim papat kegiatan sing diwajibake:

  • Screening pra-papan: Penyaringan penumpang, bagasi gawan lan barang-barange sadurunge mlebu menyang area aman ing bangunan terminal udara.
  • Tahan screening bagasi: Saringan bagasi penumpang sing dicenthang (utawa ditahan) kanggo barang-barang sing dilarang kayata bahan peledak, sadurunge dimuat menyang pesawat.
  • Skrining non-penumpang: Screening non-penumpang lan barang-barange, kalebu kendaraan, mlebu wilayah sing diwatesi ing aerodrome ing bandara kanthi risiko paling dhuwur. Non-penumpang kalebu personel CATSA, petugas screening, kru penerbangan lan kabin, personel layanan pelanggan maskapai, pawang bagasi, vendor lan karyawan bandara liyane.
  • Kartu Identitas Wilayah Terbatas (RAIC): Sistem sing nggunakake pengenal biometrik iris lan bekas driji kanggo ngidini akses non-penumpang menyang wilayah sing diwatesi ing bandara. Panguwasa pungkasan sing nemtokake akses menyang wilayah sing diwatesi ing bandara yaiku otoritas bandara.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...