MOU Otoritas Laut Merah Saudi karo Yayasan Samudra Khaled bin Sultan

SRSA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tonggak penting ing upaya terus-terusan kanggo ningkatake konservasi laut lan promosi pariwisata laut sing lestari ing Segara Abang Arab Saudi ditindakake kanthi kemitraan anyar sing diumumake dening Otoritas Laut Merah Saudi (SRSA).

Otoritas Laut Merah Saudi (SRSA) penandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) karo Khaled bin Sultan Living Oceans Foundation, kanggo njelajah cara kanggo kerja sama.

Apa Otoritas Laut Merah Saudi

Otoritas Laut Merah Saudi (SRSA) miwiti lelungan menyang mbangun lan ngatur sektor pariwisata pesisir ing 2021, kanthi tujuan nambah integrasi ing antarane entitas sing relevan kanthi nerbitake lisensi lan ijin, ngrumusake kabijakan lan strategi penting, netepake syarat infrastruktur, njaga laut. lingkungan, narik investasi, lan ngembangake aktivitas navigasi lan wisata bahari, kabeh bakal nambah nilai ekonomi nasional.

MoU antarane SRSA KSLOV | eTurboNews | eTN

Sajrone upacara penandatanganan, SRSA diwakili dening CEO Mr. Mohammed Al-Nasser, nalika Khaled bin Sultan Living Oceans Foundation diwakili dening presiden, HRH Putri Hala binti Khaled bin Sultan Al-Saud.

MoU kasebut minangka bagean saka upaya SRSA kanggo nggedhekake kemitraan strategis lan dadi mandat kanggo nggawe mekanisme sing njamin perlindungan lingkungan laut nalika nggunakake praktik internasional sing paling apik kanggo ngembangake aktivitas navigasi lan laut lan pariwisata.

MoU kasebut uga nduweni tujuan kanggo nggayuh integrasi karo entitas sing relevan saka organisasi publik, swasta, lan sektor katelu, pungkasane mujudake tujuan Saudi Vision 2030 kanthi ngidini pariwisata pesisir dadi sektor ekonomi nasional sing terkenal.

Wilayah Kerjasama

  1. Ngembangake Pemimpin Masa Depan: Nyedhiyakake beasiswa lan kesempatan pendhidhikan kanggo nuwuhake generasi ilmuwan kelautan lan konservasi.
  2. Ijol-ijolan Kawruh lan Keahlian: Nuduhake wawasan lan praktik paling apik babagan kelestarian, owah-owahan iklim, lan konservasi lingkungan kanggo ningkatake dampak kolektif kita.
  3. Ngembangaken Kolaborasi: Ngatur lan nganakake konferensi, seminar, lan lokakarya bebarengan sing fokus ing konservasi samudra, cadangan laut, keuangan biru, lan perlindungan terumbu karang kanggo nuwuhake pertukaran pengetahuan lan kolaborasi.
  4. Inisiatif Riset Kolaboratif: Nindakake proyek riset bebarengan kanggo ngatasi tantangan lingkungan global lan nemokake solusi inovatif kanggo konservasi laut.
  5. Ngundhakake Kesadaran Lingkungan: Melu kampanye penjangkauan bebarengan kanggo nambah kesadaran babagan masalah lingkungan sing penting lan nyengkuyung owah-owahan positif.

Persetujuan kasebut kalebu sawetara bidang kerjasama, kalebu pangembangan modal manungsa, konservasi samudra, cadangan laut, polusi plastik, perlindungan terumbu karang, ekonomi biru, sharing pengetahuan, inisiatif riset, lan kampanye kesadaran.

Konservasi Lingkungan

SRSA lan Khaled bin Sultan Living Oceans Foundation ngarepake nggunakake kemitraan anyar kanggo ndhukung konservasi lingkungan lan panggunaan lingkungan segara sing lestari ing Arab Saudi.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Mou Otoritas Laut Merah Saudi karo Yayasan Samudra Khaled bin Sultan | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...