Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Hawaii News wong

Otoritas Pariwisata Hawaii Keith Regan mundur saka pakaryan ing HTA

Keith Regan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Otoritas Pariwisata Hawai'i ngumumake yen Kepala Administratif Keith Regan bakal mangkat HTA tanggal 3 Agustus

Otoritas Pariwisata Hawai'i ngumumake Kepala Administratif kasebut Keith Regan bakal budhal agensi ing 3 Agustus.

"Wiwit njupuk peran iki ing Desember 2018, Keith wis dadi tangan sing tetep nuntun urusan administratif liwat nomer pengunjung sing nggawe cathetan, nggunakake rencana strategis anyar, ambruk lan muncul maneh industri sajrone pandemi, lan pamindhahan HTA. menyang sumber pendanaan anyar, prosedur pengadaan, lan syarat nglaporake, "ujare John De Fries, Presiden HTA, lan Chief Executive Officer.

"Ing Keith, aku nemokake kanca sing bisa dipercaya lan kanca seumur hidup. Pangarepan sing paling apik kanggo bojone Lynn lan putrane Riley nalika Keith miwiti bab anyar iki ing karir sing wis rampung.

Sadurunge gabung ing Otoritas Pariwisata Hawai'i, Regan njabat minangka Direktur Keuangan lan Managing Director kanggo County Maui. Peran anyar dheweke bakal dadi Petugas Manajemen Bisnis ing Departemen Perdagangan lan Konsumen negara.

John de Fries, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii

"Tim ing HTA minangka salah sawijining tim sing paling darmabakti, berpengalaman, mampu, lan semangat sing wis kerja bareng sajrone pirang-pirang taun. Kesempatan kanggo melu owah-owahan menyang pariwisata regeneratif lan manajemen tujuan wis dadi salah sawijining sorotan ing wektuku ing kene," ujare Regan. "Aku bakal kangen kabeh kanca-kancaku lan bakal ngurmati pengalaman sing wis daklakoni ing salawas-lawase."

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kepala Petugas Administratif ngawasi operasi administratif, fiskal, pengadaan, lan sumber daya manusia saka Otoritas Pariwisata Hawaiʻi, uga manajemen Pusat Konvensi Hawaiʻi.

Nalika panelusuran ditindakake kanggo penerus Regan, Wakil Presiden Keuangan Marc Togashi bakal dadi Penjabat Kepala Administratif wiwit tanggal 4 Agustus. Togashi wis karo HTA luwih saka sepuluh taun lan njabat minangka Penjabat Chief Executive Officer sajrone transisi kepemimpinan sadurunge.

Keith bakal njupuk peran kepemimpinan anyar ing Departemen Perdagangan lan Konsumen negara.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...