Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Award Winning Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality Malta News Pariwisata News Wire Plancongan

Otoritas Pariwisata Malta Amerika Utara Saiki Menang 3 Penghargaan Paling Apik

(Saka L nganti R: Michelle Buttigieg, Perwakilan Otoritas Pariwisata Malta, Amerika Utara karo Maura Lee Byrne, Sr. Wakil Presiden & Penerbit, North Star Travel Group; Kredit foto: Vitaliy Piltser)
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Otoritas Pariwisata Malta (MTA) dijenengi Best Tourism Board Europe (emas); Tujuan Mediterania paling apik (perak); lan Program Akademi Agen Perjalanan Terbaik (perak) ing Penghargaan Travvy 2021, sing dianakake dening TravAlliancemedia.

  1. Penghargaan Travvy 2021, saiki ing taun kaping 7, kanthi cepet entuk reputasi minangka Penghargaan Akademi industri perjalanan AS.
  2. Acara kasebut dianakake dina Rebo, 10 November, ing Miami Beach, Florida.
  3. The Travvy's ngenali pemasok, tujuan, panyedhiya teknologi lan atraksi paling dhuwur, sing dipilih dening wong sing paling ngerti - agen perjalanan.

“Nampa telu Anugrah Travvy minangka pakurmatan ageng kanggo Malta, lan utamane pasca pandemi, "ujare Michelle Buttigieg, Perwakilan Amerika Utara MTA. Dheweke nambahake, "Kita utamane pengin matur nuwun marang TravAlliance kanggo dhukungan lan kabeh agen perjalanan sing apik banget sing terus nuduhake minat banget kanggo sinau lan adol. Tujuan Malta. Iki wis mbisakake Malta kanggo nggedhekake lan ngiyataken marketing lan public relations efforts ing pasar Amérika. Saiki iki wektu sing apik kanggo ngirim klien menyang Malta amarga mbukak maneh, aman, kanthi akeh sing bisa ditawakake, kanthi warisan sing menarik kanggo dijelajahi lan dinikmati, festival lan macem-macem pengalaman mewah.

Wiwit Otoritas Pariwisata Malta (MTA) mbukak maneh Perwakilan ing Amerika Utara ing taun 2014, pariwisata saka pasar AS, sadurunge covid, mundhak kaping papat.

Carlo Micallef, Wakil CEO lan Kepala Pemasaran Otoritas Pariwisata Malta, nambahake "MTA ngucapke matur nuwun banget kanggo, maneh, nampa telung penghargaan sing diidam-idamake ing pasar Amerika sing kompetitif banget sing nuduhake yen agen perjalanan wis ngormati lan menehi penghargaan marang perusahaan Otoritas Pariwisata Malta lan kegiatan terus-terusan sanajan ing pandemi. Kegiatan pemasaran & PR MTA ing Amerika Utara terus tanpa gangguan karo macem-macem inisiatif online sing mbantu para agen perjalanan ngerti Kepulauan Malta kanthi luwih apik nalika njaga Malta & Gozo. Penghargaan kasebut uga nggambarake komitmen MTA kanggo latihan agen perjalanan lan kita ngarep-arep kanthi optimis kanggo nampa luwih akeh turis Amerika Utara ing Kapuloan Malta ing taun 2022 lan sabanjure. 

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta dibangun dening Knights bangga St John iku salah siji saka situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris kang paling formidable. sistem pertahanan, lan kalebu campuran sugih arsitektur domestik, agama lan militèr saka jaman kuna, abad tengah lan awal modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak visitmalta.com.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...