Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Adventure Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Philippines Pariwisata News Wire Plancongan

Outdoor Survivalist Bear Grylls ing Sesi Tanya Jawab

Bear Grylls - gambar duweni saka beargrylls
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dewan Wisata & Pariwisata Dunia (WTTC) mbukak intine - petualang Inggris Bear Grylls - bebarengan karo penutur utama, Lawrence Bender lan Kevin Kwan, kanggo Global Summit ing Manila.

Dilaksanakake ing Manila, Filipina, wiwit tanggal 20-22 April, KTT Global kaping 21 sing paling diantisipasi badan pariwisata global minangka acara Travel & Pariwisata sing paling pengaruh ing tanggalan.

Pimpinan industri bakal kumpul karo luwih saka 20 wakil pemerintah ing Manila, kanggo terus nyelarasake upaya kanggo ndhukung pemulihan sektor kasebut lan pindhah menyang masa depan sing luwih aman, luwih tahan banting, klebu, lan lestari.

Petualang Inggris, panulis, presenter televisi, lan pengusaha, Bear Grylls, bakal alamat delegasi sakbenere lan bakal tindakake karo Q&A pamirsa.

Produser film Amerika Lawrence Bender lan novelis sing diakoni kanthi kritis Kevin Kwan bakal munggah panggung ing Manila ing dina pambuka Global Summit.

Sajrone kariré, Lawrence Bender nampa nominasi 36 Academy Award, sing ngasilake wolung menang kanggo film blockbuster kayata Reservoir Dogs, Pulp Fiction lan Good Will Hunting.

Dheweke minangka aktivis sosial lan politik sing semangat lan dadi Dewan Penasihat kanggo Institut Lingkungan lan Kelestarian UCLA. Dheweke uga dadi anggota kampanye Global Zero.

Kevin Kwan minangka novelis Amerika sing lair ing Singapura lan panulis novel satir, sing ing taun 2018 dadi dhaptar 100 wong sing paling berpengaruh ing majalah Time.

Ing taun 2013, Kwan nerbitake Crazy Rich Asians, lan ing taun sing padha, produser Hunger Games Nina Jacobson entuk hak film sing dirilis ing AS ing taun 2018.

Pembicara liyane sing melu ing KTT Global kalebu aktivis Indonesia/Walanda Melati Wijsen sing bakal teka ing kono, mantan Sekretaris Jenderal PBB Ban Ki-Moon bakal ngomongake para pamirsa kanthi virtual, para menteri saka saindenging jagad, lan pimpinan bisnis saka pirang-pirang jagad. perusahaan Travel & Pariwisata paling gedhe.

Julia Simpson, WTTC Presiden & CEO, ngandika: "Kita seneng duwe Bear, Lawrence lan Kevin gabung karo kita lan nambah dhaptar pamicara sing wis nyengsemake ing Summit Global kaping 21 ing Manila, sing diwiwiti kurang saka seminggu.

"Nalika jagad wiwit pulih saka pandemi, acara kita bakal nglumpukake akeh wong sing paling kuat ing Perjalanan & Pariwisata kanggo ngrembug lan ngamanake masa depan jangka panjang, yaiku kritis kanggo ekonomi lan lapangan kerja ing saindenging jagad."

Pembicara penting liyane sing njupuk panggung sajrone Global Summit bakal dadi pimpinan bisnis internasional kayata Arnold Donald, Presiden & CEO Carnival Corporation lan WTTC Kursi; Greg O'Hara, Pendhiri lan Managing Director Senior Certares lan Wakil Ketua ing WTTC; Craig Smith, Presiden Grup Divisi Internasional Marriott International; Maria Anthonette Velasco-Allones, COO Pariwisata Promotion Board Philippines; Federico Gonzalez, CEO Radisson; lan Nelson Boyce, Kepala Perjalanan kanggo Amerika ing Google Inc.

Acara hibrida, WTTC's Global Summit uga bakal nampilake Kelly Craighead, Presiden & CEO CLIA; Jane Sun, CEO Trip.com, Ariane Gorin, Presiden Expedia kanggo Bisnis; lan Darrell Wade, Ketua Intrepid Group; antarane liyane.

The WTTC Global Summit ing Manila disponsori dening Resorts World Manila, Global Rescue, Okada Manila, Turkish Airlines, Cebu Pacific Air, Etihad Airways, Philippine Airlines, Tourism Promotion Board Philippines, Hilton Manila, UBE Express, Inc., Tieza, Nissan Philippines, Inc. ., Press Reader, SSI Group, Xpansiv.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...