Sindikasi

Pasar Oxytocin 2022 Pemain Utama, Analisis SWOT, Indikator Utama lan Prakiraan nganti 2030

ditulis dening editor

Firma konsultasi sing disertifikasi ESOMAR Future Market Insights (FMI) bubar nerbitake laporan lengkap nanging ora bias babagan global. pasar oksitosin, nyorot paramèter penting sing tanggung jawab kanggo pertumbuhan setir ing jangka panjang. Panaliten kasebut nganggep dodolan oksitosin global bakal tuwuh luwih saka 8% nganti 2030, kanthi fokus kanggo nyegah kedadeyan PPH sing dikarepake bakal nyebabake permintaan.

Nalika frekuensi nglairake saya tambah, jumlah komplikasi sing diadhepi wanita uga saya tambah. Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit ngira manawa luwih saka 50,000 wanita ing AS ngalami komplikasi sing ngancam nyawa.

Akibate, panyedhiya kesehatan nggabungake solusi sing ngarahake nyuda trauma sing diadhepi pasien sing kalebu akeh pendekatan. Komplikasi umum sing diadhepi dening wanita yaiku pendarahan postpartum, sing perawatan oxytocin minangka pilihan sing paling disenengi. Nilai CAGR sing ngluwihi 8% dijangkepi kanggo pasar nganti 2030.

Key Takeaways

  • Solusi Pendarahan Postpartum (PPH) kalebu meh 90% saka bagean revenue ing 2020 miturut jinis produk
  • Apotek rumah sakit tetep dadi saluran distribusi utama, popularitas apotek online saya tambah akeh
  • Kesempatan akeh ing Timur Tengah & Afrika (MEA) amarga kedadeyan PPH sing mundhak ing Afrika
  • Pasar oksitosin global dijangkepi tekan US $ meh US $ 165 Mn ing taun 2030

"Inisiatif pamrentah kanggo ningkatake kesehatan wanita lan bocah-bocah nguatake upaya global kanggo ningkatake perawatan maternity ing setelan kesehatan, saengga mbukak dalan pertumbuhan sing signifikan kanggo pasar oksitosin global," komentar analis FMI.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki @ https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-11218

Analisis Impak COVID-19

Nalika pandemik COVID-19 saya tambah akeh, persaudaraan medis global ngadhepi tantangan gedhe amarga sumber daya dialihake kanggo mateni virus sing mateni. Akibate, wilayah perawatan liyane wis diturunake menyang kursi mburi, kalebu perawatan maternity. Iki minangka panyebab kuwatir ing antarane spesialis perawatan kesehatan.

Mula, upaya ditindakake kanggo njamin perawatan sing nyukupi lan tepat kanggo wanita ngandhut ing kabeh wilayah. Salajengipun, oksitosin ugi dipunsebat-sebat minangka agen anti-virus ingkang efektif, saéngga ningkataken optimisme bilih saged dipunginakaken kanthi efektif kangge ningkataken pangembangan obat-obatan utawi vaksin.

Pusat Informasi Bioteknologi Nasional nggawe hipotesis manawa oksitosin ngemot inhibitor protease dipeptidyl peptidase-4 (DPP4) bisa efektif nglawan galur koronavirus anyar. Luwih nyebarake yen nambah tingkat oksitosin endogen bisa nambah resistensi virus lan ningkatake kesehatan kelompok sing rawan.

Landskap sing kompetitif

Pemain sing misuwur ing pasar oksitosin global kalebu Pfizer Inc., Novartis AG, Ferring BV, Fresenius Kabi LLC, Hikma Pharmaceuticals PLC, Endo International Plc. (Produk Sterile Par, LLC), Teva Pharmaceuticals Ltd., Mylan NV, Wockhardt Ltd., Sun Pharmaceutical Industries Ltd. lan Yuhan Corporation.

Pasar kasebut pecah banget, diisi karo akeh pemain pasar tingkat regional lan global. Pemain iki umume konsentrasi kanggo nggawe kolaborasi strategis karo pemain sing ana, distributor regional, peluncuran lan akuisisi produk. Umume pemain fokus kanggo menehi solusi oksitosin anestesi kanggo nyuda komplikasi sing disebabake tenaga kerja kanggo operasi C-bagean.

Tuku Saiki @ https://www.futuremarketinsights.com/checkout/11218

Wawasan liyane babagan Laporan Pasar Oksitosin FMI

Future Market Insights (FMI) nggawa laporan riset lengkap babagan ramalan wutah revenue ing tingkat global, regional, lan negara lan menehi analisis tren industri paling anyar ing saben sub-segmen saka 2015 kanggo 2030. pasar oxytocin adhedhasar indikasi (antepartum lan postpartum) lan saluran distribusi (apotek rumah sakit, apotek eceran, toko obat lan apotek online) ing pitung wilayah utama.

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar