Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Award Winning Warta Breaking Travel negara | wilayah News Pariwisata Trending WTN

Pahlawan Pariwisata saiki malah luwih gedhe tinimbang wong

Penghargaan Pahlawan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sampeyan pahlawan pariwisata? Apa sampeyan ngerti sapa sing dadi pahlawan pariwisata? Kepiye babagan tujuan, hotel, kegiatan sing pantes dadi pahlawan?

Kanthi wiwitan saka mbangun maneh.lancaran diskusi ing Maret 2020, lan nalika COVID diumumake minangka pandemik World Tourism Network ngumumake penghargaan Tourism HEROES. Wiwit Pahlawan.travel wis dadi pathokan ing pangenalan wong-wong sing tindak mil ekstra. Pahlawan menehi pangarep-arep lan pandhuan industri perjalanan lan pariwisata sajrone krisis COVID.

Ora ana biaya kanggo nyalonake utawa dicalonke dadi pahlawan pariwisata.

Antarane pahlawan dikenal pribadine, kalebu mantan UNWTO Sekretaris Jenderal, Dr. Taleb Rifai, Hon. Edmund Bartlett, Hon. Najib Balala, nanging uga perawat ing Manila, rumah sakit Filipina Czafiyhra Zaycev, Cordelia Igel, pengacara ing Grand Hyatt Berlin, utawa Ivan Liptuga saka Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina kanggo miwiti kampanye scream.travel, lan pimpinan liyane saka sak ndonya.

HEROES saiki malah luwih saka wong!

Saiki, Pahlawan ora mung kasedhiya kanggo wong nanging uga kanggo wong sing makili tujuan, atraksi, organisasi, asosiasi, lan entitas kalebu hotel, maskapai, jalur pelayaran, lan taman.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Nganti saiki, penghargaan Pahlawan uga kasedhiya kanggo ngenali aktivitas lan inisiatif tartamtu dening sekelompok wong, utawa dening kabeh wong (negara).

"Iki bakal ngidini kita nyritakake crita kasebut lan isih bisa ngerteni wong-wong sing ana ing mburi organisasi, tujuan, lan kegiatan kasebut, nanging luwih maju.

JTSTEINMETz
Juergen Steinmetz, ketua WTN

Sampeyan kudu nyengkuyung kabeh wong, kalebu pahlawan sing wis diakoni supaya bisa munggah ing panggung maneh, supaya bisa nerusake lan mimpin inisiatif anyar. Iku bakal nuduhake ana ambisi lan tunggal konco industri kita. Pahlawan kudu nggawe perjalanan lan pariwisata luwih apik, luwih lestari, lan luwih penting WTN Ketua Juergen Steinmetz, sing uga penerbit eTurboNews.

WorldWide karo tutul regional

HEROES bakal tetep dadi pangenalan global, nanging saiki uga duwe sentuhan regional.

WTN nerangake: "We are ngundang tujuan, lan organisasi kanggo partner karo World Tourism Network lan nganakake acara regional kanggo ngenali pimpinan lan kegiatan khusus ing kutha utawa negara sampeyan. Critakna! WTN karo jaringan media lengkap kita bakal mbantu kanggo ngandhani donya. “

Siji-sijine bagean sing ora diganti yaiku yen dadi Pahlawan gratis, lan ora ana biaya kanggo nyalonake utawa dicalonake kanggo pangenalan iki.

We welcome sponsor kanggo sawetara kegiatan kita. Iki bakal mbantu kita nganakake acara regional, nasional, utawa internasional. Iki bakal nggawe HEROES luwih bermanfaat lan luwih nyebar. Kita uga welcome partner media anyar kanggo gabung.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Pahlawan saiki, bukak www.pawanes.pk

World tourism Network
World Tourism Network

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...