Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Barbados Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan News Pariwisata Trending Kabar Kawat WTN

A WTN Pahlawan Kanggo Pimpin Pariwisata Barbados: Jens Thraenhart, CEO Anyar BTMI

Dr. Jens Thraenhart
Dr. Jens Thraenhart
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Barbados minangka papan sing khusus banget, lan wong Barbados minangka wong sing istimewa sing duwe akeh crita. Juru crita utama diumumake dina iki. Jens Thraenhart, sing bakal melu Manajemen Pariwisata Barbados (BTMI) tanggal 1 November, pas ing Pasar Perjalanan Dunia.

  • Sekawan minggu kepungkur, Kanada / Jerman Jens Thraenhart digawe Pahlawan Pariwisata dening World Tourism Network.
  • Wis pirang-pirang taun, Pak Thraenhart dadi Direktur Pariwisata Mekong lan nganti minggu kepungkur ana ing Bangkok, Thailand.
  • Dina iki, Jens Thraenhart diangkat dadi pimpinan Pariwisata Barbados

Saiki wong sing dikenal minangka Pak Mekong minangka Chief Executive Officer Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI).

Saka Bangkok nganti Barbados, iki bakal dadi lingkungan anyar kanggo Jens Thraenhart lan kulawargane.

Dheweke yaiku Jens Thraenhart, veteran pariwisata 26 taun, sing "muncul minangka calon paling dhuwur saka blumbang awal 178 calon profesional sing berkualitas saka saindenging jagad" ujare organisasi kasebut ing release.

Dheweke duwe pengalaman perjalanan internasional, pariwisata, lan perhotelan luwih saka 25 taun ing posisi ing operasi, pemasaran, pangembangan bisnis, manajemen pendapatan, perencanaan strategis, lan e-bisnis. Awal karir, Jens wirausaha diasah karo dheweke nggawe lan ngoperasikake perusahaan katering panganan sing sukses, miwiti perusahaan Internet lelungan sing berbasis ing New York, lan ngatur resor golf mewah independen ing Jerman.

Ing 2014, Jens Thraenhart ditunjuk dening Kementerian Pariwisata Thailand, Vietnam, Kamboja, Laos, Myanmar, lan China (Yunnan lan Guanxi) kanggo mimpin Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) minangka Direktur Eksekutif. Ing 2008, dheweke ngedegake perusahaan pemasaran digital China sing menang penghargaan Dragon Trail, lan dheweke wis mimpin tim pemasaran lan strategi Internet karo Komisi Pariwisata Kanada lan Fairmont Hotels & Resorts. Wiwit taun 1999, dheweke dadi CEO Strategi Chameleon.

Dididik ing Universitas Cornell kanthi gelar Master Manajemen Perhotelan sing diakreditasi MBA, lan Sarjana Sains gabungan saka Universitas Massachusetts, Amherst, lan Pusat Universitas "Cesar Ritz" ing Brig, Swiss, Pak Thraenhart diakoni minangka salah sawijining Top 100 Rising Stars ing industri travel dening Travel Agent Magazine ing 2003, iki kadhaptar minangka salah siji saka 25 Paling Srengenge katon padhang ing Sales lan Marketing Minds HSMAI ing Hospitality lan Travel ing 2004 lan 2005, lan dijenengi minangka salah siji saka Top 20 Pikiran Srengenge katon padhang ing Travel Eropah. lan Hospitality ing 2014. Panjenenganipun punika a UNWTO Anggota Afiliasi, Anggota Dewan PATA, lan Ketua PATA China kepungkur.

Pak Thraenhart duwe pola pikir global.

Janjian kanggo Barbados diwiwiti tanggal 1 November.

Jens ora nate kerja ing Karibia nanging nggawa kepemimpinan global menyang Barbados lan wilayah Karibia sing gumantung karo pariwisata.

Juergen Steinmetz, Ketua World Tourism Network, minangka salah sawijining sing pertama menehi ucapan selamat marang Jens babagan jabatane sing ujar: "Iki minangka kesempatan sing apik ora mung kanggo Jens, nanging kanggo Barbados lan Karibia. Wis pirang-pirang taun aku kenal karo Jens. Iki ora bisa dadi pilihan sing luwih apik.

Jens minangka anggota saka World Tourism Network lan mung 4 weeks ago nampa ing Pahlawan Pariwisata penghargaan dening organisasi global iki.

"Iki dina sing apik kanggo Barbados lan Dunia Pariwisata."

Pariwisata Barbados ujar: "Pengumuman iki bakal nggawa jaman anyar kanggo organisasi kasebut, sing bakal ndeleng transisi BTMI menyang perusahaan pemasaran sing luwih komersial sing nggawe maneh operasi supaya bisa bersaing ing jaman pandemik anyar pariwisata global."

Jens minangka Wakil Ketua 2 Dewan Anggota Afiliasi Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan wis njabat ing papan industri kalebu Pacific Asia Travel Association (PATA), Hospitality Sales and Marketing Association (HSMAI), lan International Federation of IT and Travel & Tourism (IFITT), nggawa hubungan stakeholder utama ing target pasar utama kanggo Pariwisata Barbados.

Ketua BTMI Roseanne Myers ujar manawa organisasi kasebut wis nindakake tugas gedhe kanggo mbukak maneh pasar lan nggawe hubungan dagang.

"Kita yakin manawa ditambah karo pengalaman pariwisata internasional Jens, bukti trek nyata ing eksekusi strategi lan perspektif wirausaha, BTMI bakal muncul wiwit jaman pandemi iki dadi perusahaan pemasaran tujuan sing luwih kuat lan duwe kinerja dhuwur sing bakal entuk manfaat kanggo industri lan ekonomi sing luwih akeh, "ujare.

"Kita nantang tantangan kanggo nemokake calon sing paling apik kanggo posisi CEO supaya bisa mbentuk cara maju, lan kita seneng banget bisa nindakake, sawise proses sing tuntas lan transparan. We welcome Jens menyang tim Barbados. "

Puluh wong Barbawi lan 27 saka Karibia sing luwih akeh kalebu 178 pelamar. Proses pencarian lan pamilihan ditindakake dening Profiles Caribbean Inc. lan sub-panitia dewan lan profesional industri. Badan kasebut uga nganakake penjangkauan proaktif marang mitra industri regional lan internasional BTMI.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...