Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Pariwisata News Wire Plancongan Inggris

Pakar Burnout ngomong ing World Travel Market London

Kelly Swingler - gambar duweni saka WTM

Pelatih eksekutif sing misuwur ing donya, pakar burnout, speaker inspirasi lan penulis, Kelly Swingler, bakal nuduhake pengalamane ing WTM.

Dheweke bakal ngomong babagan carane duwe karir sing sukses tanpa mbebayani kesejahteraan ing taun iki World Travel Market London, 7-9 November 7 at ExCel.

Kelly, sing dadi penulis buku sing diakoni, Mind The Gap: A Story of Burnout, Breakthrough and Beyond, bakal nuduhake saran lan wawasan babagan mbantu wong entuk lan mimpin urip inti ing sesi sing kudu dirawuhi dening Asosiasi. saka Eksekutif Travel Wanita.

Ing 2013, sawise karir kepemimpinan 15 taun, Kelly kesel, kesel lan ora bisa urip karo kulawargane. Dheweke ngerti yen cara kita kabeh kerja, ora bisa digunakake.

Wiwit iku, dheweke wis nulungi wanita saka kabeh ndonya supaya bisa sukses tanpa nyerahake karir utawa mbebayani kesejahteraane sing asring muncul ing TV lan radio.

Kelly ngandika: "Carane kita diwulang kanggo nemtokake sukses wis ketinggalan jaman lan ora kudu kaya ngono."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sapa wae ana ing risiko burnout, nanging wanita utamane berjuang karo kesulitan ngimbangi kerja lan tanggung jawab sing ngurus lan isih nindakake kerja sing ora dibayar tinimbang wong lanang saben minggu.

Ing panaliten 2022 sing diarani The Exhaustion Gap, sing ndeleng efek saka Covid-19, rong pertiga wanita ujar yen dheweke rumangsa kebakar.

Panaliten kasebut uga nyoroti kasunyatan manawa wanita wis mundur saka babagan karir sajrone rong taun kepungkur, kanthi 66% ora entuk kenaikan gaji wiwit wiwitan pandemi.

Rong pertiga (64%) wanita ujar manawa pengin duwe wektu luwih akeh kanggo awake dhewe, dene 53% pengin luwih akeh wektu kanggo nandur modal ing awake dhewe, lan kapentingan lan hobi.

Apa maneh, kaping pindho luwih akeh wanita tinimbang wong lanang sing ngrasa luwih sepi wiwit pandemi. Didokumentasikan kanthi apik yen wanita nanggung tanggung jawab sekolah ing omah sajrone pandemi global anyar, ing ndhuwur juggling kerja biasa nalika kerja saka omah. uga tambah tugas masak lan ngresiki sing teka minangka bagéan saka kunci bola-bali.

Direktur Pameran WTM Juliette Losardo ngandika:
"Tema inti Pasar Perjalanan Dunia 2022 yaiku kepiye carane bisa mbangun maneh bisnis - kanthi beda - kanggo menehi masa depan anyar kanggo sektor perjalanan. Sawise pirang-pirang taun sing tantangan, keseimbangan kerja lan urip dadi penting kanggo akeh. Kita seneng duwe pakar babagan masalah kaliber Kelly babagan burnout lan inklusi. Muga-muga sesi inspirasi iki ngidini wektu kanggo refleksi lan katalis kanggo owah-owahan nyata''

Lindsay Garvey Jones, Ketua AWTE ngandika:
"Aku seneng yen Kelly wis setuju gabung ing Pasar Wisata Dunia. Kelly minangka inspirasi nyata, lan ngerti kabeh babagan burnout lan cara ngatasi keseimbangan kerja-urip sing kita kabeh berjuang ing industri perjalanan 24/7. Kita bungah banget ngrungokake saran apa sing diwenehake dheweke kanggo kita kabeh.

Kelly Swingler bakal nampilake ing Tahap mangsa ngarep ing World Travel Market London ing Selasa 9th November 2022 at 13: 45 - 14: 45.

Ndaftar kene

Pasar Plancongan Donya (WTM) Portofolio kalebu acara lelungan, portal online lan platform virtual ing patang bawana. Acarane yaiku:

WTM London, acara global anjog kanggo industri travel, punika pameran telung dina sing kudu dirawuhi kanggo industri travel lan pariwisata donya. Acara kasebut nggampangake sambungan bisnis kanggo komunitas lelungan global (liburan). Profesional industri perjalanan senior, menteri pemerintah lan media internasional ngunjungi ExCeL London saben Nopember, ngasilake kontrak industri perjalanan.

Acara langsung sabanjure: Senin 7 nganti 9 November 2022 ing ExCel London

eTurboNews minangka mitra media kanggo WTM.

http://london.wtm.com/

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...