wong Warta cepet USA

Dirty Habit ngumumake Lead Bartender anyar

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Dirty Habit, bar lan restoran sing nyenengake ing San Francisco, sing dikenal kanthi teras ruangan sing digawe panas lan pengalaman koktail kuliner lan kerajinan sing inventif, kanthi seneng ngumumake janjian Steven Marshall menyang posisi bartender timbal. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...