Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Wisata News Wire Plancongan Trending

Nilai paling apik lan paling awon kanggo paspor dhuwit ing donya

Nilai paling apik lan paling awon kanggo paspor dhuwit ing donya
Nilai paling apik lan paling awon kanggo paspor dhuwit ing donya
ditulis dening Harry Johnson

Kita kabeh butuh paspor kanggo lelungan ing saindenging jagad, nanging kebebasan sing diwenehake karo paspor sampeyan bisa beda-beda gumantung ing ngendi sampeyan manggon.

Ora mung iki, nanging biaya nglamar bisa uga beda-beda, tegese paspor bisa dadi luwih larang kanggo sawetara negara tinimbang liyane.

Njupuk loro 'daya' saka paspor ing syarat-syarat nomer negara sing bisa dibukak, uga biaya kanggo tuku siji, ahli industri wis dicethakaké paling apik ing donya kanggo dhuwit passports. 

Nilai paling apik ing donya kanggo paspor dhuwit

UrutanNegaraSkor mobilitasbiayaNilai paspor / 10
1Uni Emirat Arab162$ 13.6110.00
2Swedia159$ 42.318.94
3Korea Kidul158$ 43.217.98
4Spanyol157$ 32.727.87
5luxembourg158$ 54.536.92
6Hungary156$ 40.566.70
7Slowakia155$ 35.996.39
8Austria158$ 82.786.17
9Latvia154$ 32.726.17
10Jerman158$ 88.346.07

Nilai paling apik kanggo dhuwit passport dadi menyang Uni Emirat Arab (UAE) kanthi biaya mung $ 13.61 lan skor mobilitas 162. Ora mung paspor Emirat menehi sing duwe kebebasan paling gedhe (bisa lelungan menyang 110 negara tanpa visa lan luwih 52 kanthi visa nalika rawuh), nanging uga passport paling murah kanggo entuk.

Nilai paling apik nomer loro kanggo paspor dhuwit yaiku Swedia, regane $ 42.31 lan skor mobilitas 159. Swedia mesthi dadi bagean saka Uni Eropa, uga Uni Passport Nordic, lan warga negara Swedia bisa mlebu 115 negara tanpa visa (liyane. tinimbang negara liya) lan luwih 44 kanthi visa nalika rawuh.

Nilai paling awon ing donya kanggo dhuwit paspor

UrutanNegaraSkor MobilitasbiayaNilai paspor / 10
1Liechtenstein152$ 263.421.06
2San Marino142$ 108.291.92
2Mexico137$ 99.711.92
4Canada154$ 151.812.13
5Chile145$ 109.232.13
6Australia156$ 228.772.56
7Barbados137$ 74.302.66
8Romania152$ 100.202.77
9Japan155$ 124.972.98
10Norway156$ 139.953.30

Liechtenstein rangking minangka nilai paling awon kanggo paspor dhuwit ing donya kanthi skor paspor mung 1.06. Sanajan nduweni skor mobilitas sing relatif dhuwur 152, biaya paspor luwih dhuwur tinimbang paspor liyane sing kasedhiya ing $ 263.42.

The US paspor rangking nomer 12 paling awon kanggo dhuwit, regane $160 kanggo entuk nanging entuk skor mobilitas 157. 

Panaliten kasebut uga nuduhake:

  • Paspor paling larang ing donya ditemokake ing Prancis sing regane $305.61
  • Paspor kanthi skor mobilitas paling dhuwur ing saindenging jagad yaiku Uni Emirat Arab kanthi skor 162.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...