Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Tujuan News wong Keslametan Blanja Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Tujuan lelungan AS sing paling mbebayani dening cybercrime

Tujuan lelungan AS sing paling mbebayani dening cybercrime
Tujuan lelungan AS sing paling mbebayani dening cybercrime
ditulis dening Harry Johnson

Turis asring netepake macem-macem pancegahan kesehatan lan safety fisik; Nanging, mung sawetara nimbang safety online sing.

Musim panas sinonim karo musim lelungan. Sadurunge budhal menyang panggonan sing dituju, turis kerep ngevaluasi macem-macem pancegahan kesehatan lan safety fisik; Nanging, mung sawetara nimbang safety online sing.

Ing taun 2021, udakara 500,000 wong Amerika dadi korban cybercrime lan ilang luwih saka $ 6 milyar, nanging kepiye cara kasebut miturut negara-negara?

Kanggo luwih nggambarake keamanan online saiki nalika lelungan, ahli keamanan cyber nggawe dhaptar tujuan perjalanan AS sing paling mbebayani babagan kejahatan cyber.

Kanggo ngetung indeks cybercrime, analis pisanan ngetung jumlah korban saben negara saben 100,000 populasi. Kanggo langkah kapindho, padha ngitung kerugian rata-rata saben korban.

Kanggo nemtokake peringkat pungkasan, saben ukuran dinormalisasi kanthi skala 0-1, kanthi 1 cocog karo ukuran sing paling ngaruh pengaruhe ing skor pungkasan. Pangukuran kasebut banjur diringkes lan diowahi dadi skala skor 100.

Korban cybercrime awal lan nomer kerugian cybercrime kanggo saben negara adhedhasar statistik Biro Investigasi Federal 2021.

Analis uga nyakup peringkat saben negara miturut popularitas minangka tujuan wisata.

Ndhuwur 10 dhaptar negara sing paling akeh kejahatan cyber:

  1. North Dakota
  2. Nevada
  3. California
  4. New York
  5. District of Columbia
  6. South Dakota
  7. New Jersey
  8. Massachusetts
  9. Florida
  10. Connecticut

Petungan kasebut nuduhake manawa North Dakota lan Nevada minangka negara sing paling mbebayani babagan keamanan online. Kaloro negara kasebut duwe profil kejahatan siber sing unik lan indeks kejahatan siber luwih saka 57.

North Dakota punika khusu amarga sanajan ana mung 87 korban saben 100k populasi, losses saben korban ana ing $31,711, kang paling dhuwur ing kabeh Amerika.

Nalika korban ing Nevada ilang rata-rata $ 4,728 saben scam, iku uga negara karo jumlah korban paling dhuwur saben 100k populasi. The Battle Born State uga minangka tujuan lelungan paling umum nomer telu ing AS.

Negara Emas uga ana ing ndhuwur dhaptar, kanthi 169 korban saben 100k warga lan kerugian $ 18,302. Ora kaget, California minangka tujuan wisata sing paling populer.

New York minangka negara nomer 5 sing paling kerep dibukak lan, ing wektu sing padha, nomer 4 babagan keruwetan cybercrime. Warga New York ilang udakara $ 19,266 kanggo saben kasus penipuan internet, kanthi 151 individu saka 100,000 nemoni musibah iki.

Distrik Columbia uga nggawe dhaptar 5 paling ndhuwur, utamane amarga jumlah korban sing dhuwur saben 100k populasi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...