Austria Warta Breaking Travel negara | wilayah transportasi

Paling ora siji tiwas, 12 tatu ing kacilakan sepur Austria

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut kantor berita APA Austria lan laporan Palang Merah, paling ora ana wong siji sing tiwas lan luwih saka 12 sing tatu ing gerbong sepur saiki ing cedhak kutha Munchendorf, ing sisih kidul ibukutha negara Wina.

Panguwasa lokal ujar manawa kacilakan kasebut kedadeyan sawise jam 18:00 CET, Senin sore ing distrik Mödling, kidul ibukutha Austria.

Miturut pejabat, 56 penumpang lan siji sopir lagi lelungan Vienna nalika sepur tergelincir, lan siji gerbong nabrak ing lapangan jejer.

Papat helikopter darurat lan kontingen gedhe saka buruh penyelamat dikirim menyang lokasi kacilakan kasebut.

Miturut perwakilan Palang Merah, loro wong sing tatu lara parah, dene 11 tatu kurang serius. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Laporan tambahan sing durung dikonfirmasi ing media lokal nyaranake jumlah tiwas ing kacilakan sepur bisa luwih dhuwur tinimbang sing dilaporake sadurunge.

Penyelidikan awal saka kacilakan kasebut nuduhake yen salah sawijining mobil sepur kasebut ana ing sisih pinggire menyang padang rumput ing jejere rel.

Raaberbahn ujar manawa kabeh sepur antarane Ebenfurth lan stasiun utama Wina wis dialihake amarga ana "kedadean".

Kacilakan sepur fatal pungkasan ing Austria kedadeyan ing taun 2018, nalika rong sepur penumpang tabrakan ing kutha Niklasdorf.

Sapérangan gerbong kabobolan, matèni wong siji lan cilaka 22 liyané.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...