Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan EU Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Inggris Maneka Warta

Karantina wisata Thailand: Pamrentah kanggo milih dina sing suda

Karantina wisata Thailand: Pamrentah kanggo milih dina sing suda
Karantina plancongan Thai

Ana sawetara proposal sing wis diwenehake menyang Pamrentah Thailand babagan ngeculake karantina lelungan kanggo nambah pariwisata negara kasebut.

  1. Sesuk tanggal 16 Maret, Kabinet Thailand bakal rapat kanggo ngrembug nyuda jumlah karantina dadi 7.
  2. Uga ing docket ana proposal kanggo Karantina Resor sing ngidini para pengunjung ngubengi resort kasebut yen diuji negatif kanggo COVID-19 lan sawise ngisolasi ruangane suwene 3 dina.
  3. Pejabat Thailand isih ora yakin babagan mbusak syarat karantina kanggo para plancong sing wis divaksinasi kanthi lengkap.

Saran kanggo nyuda karantina perjalanan Thailand sing wajib 14 dina dadi 7 dina kanggo turis sing divaksinasi lan nggawe Karantina Resor anyar bakal ditemokake ing rapat Kabinet Thailand, dina Selasa, 16 Maret 2021.

Wis ana sawetara proposal kanggo nyuda utawa ngowahi aturan karantina virus karep kanthi pangarep-arep nguripake maneh turisme asing. Ing tekanan gedhe saka industri pariwisata kanggo ngilangi karantina wajib, sing diklaim sektor kasebut nglumpukake turis asing, pamrentah kanthi alon-alon nyedhaki larangan kanggo wong sing divaksinasi virus.

Nanging pejabat sing waspada katon ora bisa obah kanggo ngilangi persyaratan karantina sanajan wisatawan wis divaksinasi kanthi lengkap. Proposal paling anyar bakal nyuda wektu setengah nganti 7 dina yen lelungan divaksinasi 3 wulan kepungkur lan duwe tes COVID-19 negatif sajrone 72 jam mabur.

Karantina resort

Proposal liyane - karantina resor - bakal ngidini turis sing ora divaksinasi ngubengi kabeh resor sawise dites negatif kanggo COVID-19 sawise ngisolasi 3 dina ing kamar. Dheweke ora bisa ninggalake lapangan hotel sajrone 2 minggu.

Menteri Pariwisata lan Olahraga mbayangake karantina resor sing digunakake ing Pattaya, Phuket, Krabi, Koh Samui, Surat Thani lan Chiang Mai.

Pengunjung Inggris ing Thailand ngadhepi birokrasi sing gedhe

Sanajan sumber pamrentah Thailand lan Inggris ngandharake kapercayan babagan lelungan lan pariwisata internasional ing mbesuk, kabeh pelancong saka Inggris pengin ngunjungi Thailand kudu nyedhiyakake longsoran dokumentasi sing nyata lan tahan wektu tundha ing negara kasebut.

Pelancong potensial kudu nuduhake ing titik keberangkatan Inggris formulir sing wis lengkap amarga lelungan kasebut pancen dibutuhake kanggo alasan kesehatan, kerja, sinau utawa karep. Dheweke disaranake nggawa sawetara bukti dokumenter, biasane surat resmi, kanggo mbenerake kunci kunci lelungan.

Inggris sing bali menyang Inggris saka Thailand kudu ngrampungake formulir locator penumpang, nuduhake bukti cek COVID-19 negatif anyar, lan ngisolasi awake dhewe sajrone 10 dina maneh kanthi 2 tes coronavirus tambahan.

Panguwasa Inggris ngumumake lelungan plancongan jaban rangkah dadi "ilegal" nganti dingerteni luwih lanjut, kanthi pertengahan Mei minangka tanggal relief paling awal.

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...