Adventure Asosiasi negara | wilayah News Panama Pariwisata WTN

Panama Skydiving Nyetel Tren Anyar ing Screaming kanggo Ukraina

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Scream.travel punika kampanye dening World Tourism Network kanggo ndhukung industri travel lan pariwisata lan wong Ukraina ing serangan unprovoked dening Rusia ing negara.

World Tourism Network wis anggota ing 128 negara.

Panama lan Ukraina duwe persamaan. Loro pimpinan kanthi jeneng pisanan Ivan.

Dina iki Hon. Ivan Xavier Eskildsen Alfaro, Menteri Pariwisata Panama, ngirim gambar iki menyang Ivan Liptuga, kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina.

Acara skydiving ing Pulo Contadora sing ayu, Kapuloan Mutiara ing Panama, nuduhake solidaritas karo Ukraina ing negara Amerika Tengah iki ing Pepe's Island Boogie 2022 ing Panama, dikenal minangka #DisneyForSkydivers.

Panama wis dadi sing paling ngarep ing Amerika Tengah nggawa tujuane menyang platform global. Kanthi slogan pariwisata nasional Urip kanggo More, Menteri Pariwisata sing aktif banget lan blak-blakan nuduhake tujuane menyang jagad minggu kepungkur kanthi Expo Turismo International.

Nggawe bisnis karo kanca-kanca minangka salah sawijining tujuan para menteri ngundang Presiden Internasional SKAL Burcin Turkkan minangka tamu kehormatan ing pameran dagang minggu kepungkur.

SKAL CLUB ROMANIA

SKAL Romania wis ing ngarep ngewangi pengungsi Ukrainia, lan ing njerit.travel kampanye lair amarga inisiatif iki karo SKAL tuan rumah dening World Tourism Network rong minggu kepungkur.

Isla Contadora iku sawijining pulo Panama ing kapuloan Kapuloan Mutiara ing Teluk Panama kanthi jembaré 1.39 km², sing ndadekake pulo iki minangka pulo paling gedhé nomer 11 ing Nusantara. Kanthi pedunung 253, nanging rangking katelu, sawise Isla del Rey lan Isla Taboga.

The Hon. Menteri ngrambah Ivan Luptuga ing Ukraina liwat Asosiasi Perdagangan Wisata Petualangan.

Mentri wrote kanggo ATTA ngandika: Yen ora kasep, please supaya wong ngerti carane inspirasi kita ing Panama dening wani saka wong Ukraina.

Liwat pariwisata, kita duwe kapasitas kanggo sinau luwih akeh babagan budaya sing beda-beda ing manungsa, uga cara mikir sing beda-beda, lan kita duwe kekuwatan kanggo ngowahi urip liwat hubungan sing jero sing bisa ditindakake.

Dadi, kanggo kita luwih angel ngerti sebabe manungsa tekan titik iki nalika perang pecah, nyebabake rasa lara lan kasangsaran kanggo akeh wong, amarga beda-beda sing mesthine nggawe kita kabeh luwih sugih lan luwih apik.

Mangga ngirim ekspresi solidaritas lan energi paling apik saka Panama.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar