Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Thailand COVID pancegahan didesak kanggo lelungan

Gambar duweni Lothar Dieterich saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Direktur Jenderal Departemen Kesehatan Thailand ngajak para wisatawan sing wis liburan ing Thailand supaya ngawasi kesehatan kanggo COVID.

Senadyan kasunyatan kasebut Covid-19 Ora katon dadi prioritas warta sing dhuwur saiki, koronavirus isih aktif banget. Nalika umume pamrentah ing saindenging jagad wis ngilangi larangan kayata nganggo topeng lan jarak sosial, mutasi koronavirus terus ngrusak wong amarga lara amarga COVID.

Direktur Jenderal Departemen Kesehatan Thailand, Dr. Suwannachai Wattanayingcharoenchai, ngajak para wisatawan sing wis liburan ing Thailand supaya ngawasi kesehatan nalika mulih lan siap tes antigen kanthi cepet yen ana gejala COVID. Minangka pangeling, gejala sing kudu diwaspada yaiku watuk, tenggorokan, lan mriyang uga nyeri sirah lan otot.

Jaga ing omah

Yen ana wong sing dites positif nanging gejala kasebut entheng, disaranake nyiyapake obat-obatan sing nyenengake kayata aspirin lan sirup batuk ana ing omah supaya wong kasebut bisa tetep ing omah lan ngasingake awake dhewe kanggo nyegah panyebaran virus. .

Direktur Jenderal uga nyengkuyung wong-wong supaya terus nggunakake sanitizer tangan lan nyoba adoh saka klompok utawa kumpul gedhe.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing Thailand, ing ngendi ana paningkatan kasus COVID-19, Kamentrian Kesehatan Umum nawakake diagnosa lan perawatan online liwat aplikasi seluler kanggo nyedhiyakake perawatan sing luwih cepet kanggo pasien COVID-19.

Nganti saiki, umume pasien nuduhake gejala tenggorokan tingkat rendah, batuk lan demam lan bisa ngurus awake dhewe lan ngasingake ing omah. Kamentrian Kesehatan Umum lagi siyap nambah jumlah kasus anyar nanging ujar manawa bakal njaga tingkat tandha COVID saiki amarga anggota masarakat saiki duwe pangerten sing luwih apik babagan ngurus awake dhewe.

Masking lan jarak sosial tetep dadi cara sing tetep kanggo wong-wong sing metu ing umum.

Kabar liyane babagan COVID

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...