Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Panganan adhedhasar tanduran ana ing endi wae: Kepiye babagan sushi vegan?

ditulis dening editor

Omakaseed ing Plant Bar, pengalaman mangan omakase adhedhasar tanduran sing bakal dibukak ing lingkungan NoMad ing New York City tanggal 30 April, bakal nggawa rasa global lan bahan-bahan tanduran sing seger kanggo warga New York lan pengunjung saka sak ndonya. Pengalaman panedhaan unik diluncurake kanthi kemitraan karo SimpleVenue, agensi pengalaman sing nyambungake konsep panganan lan minuman karo papan kelas donya, lan Vegan Warrior Project, organisasi sing mbantu restoran nggedhekake kapasitas pawon kanthi nyambungake menyang konsep pangiriman adhedhasar tanduran. Layanan sing diilhami Jepang bakal nampilake bar sushi wolung kursi kanthi limang kursi saben wengi, lan menu omakase sing disusun dening Chef adhedhasar bahan-bahan seger lan musiman.         

Iki njupuk seger ing tanduran basis dining dipimpin dening Executive Chef Roberto Romero, koki star Michelin experienced karo passion kanggo inovasi kuliner adhedhasar tanduran. Nalika mbukak, para tamu bisa nemu sajian kayata Vegan Nigiri, Sup Miso, Sup Matcha Kentang, Salad Jamur Tiram Gaya Sunomo, Tuna Semangka karo Acar Kelp lan kursus tambahan sing diilhami saka tanduran Jepang. Menu koktail bakal nampilake koktail khusus sing nggabungake woh-wohan lan sayuran seger kalebu: Rasakake Beet, Laku Apa Sampeyan Peach, Sapa Edamame Sampeyan, Dewi Ijo lan Mint.

"Sawise sukses Sushi dening Bou, kita seneng banget kanggo miwiti Omakaseed kanthi kemitraan karo Vegan Warrior Project," ujare Erika London, Presiden ing SimpleVenue. "Karep kita nuduhake rasa luar biasa sing diwenehake dening bumi liwat sajian tanduran, lan Omakaseed bakal dadi konsep pionir ing adegan panganan vegan kanthi setelan sing intim."

"Saben kursus omakase bakal nggabungake rasa global eklektik," ujare Chef Jorge Pineda, Chef ing Omakaseed lan Chef Eksekutif ing Vegan Warrior Project. "Menu kita disusun kanthi ati-ati saben minggu adhedhasar apa sing kasedhiya ing musiman lan ing profil rasa sing paling dhuwur, menehi tamu pengalaman mangan sing nemokake kerumitan saben kursus sushi vegan, kanthi lengkap ngowahi konsep sushi vegan."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...