Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

China Yunani Italia Warta cepet

Perlindhungan China-Yunani Ing Jiangsu, China

Ing 24 Juni, China-Yunani Perlindhungan, Pembaruan lan Pengembangan Pariwisata Salon Budaya Internasional Kutha Kuno dianakake ing Nanjing. Profesor, sarjana, direktur museum, lan ahli liyane saka China, Yunani, Italia lan negara liya padha ngumpul kanggo ijol-ijolan lan sinau saka China lan Yunani ing aspek perlindungan kutha kuna lan nganyari maneh lan pangembangan pariwisata kutha liwat metode online lan offline, miturut Provinsi Jiangsu. Dinas Kebudayaan dan Pariwisata.

"Perlindhungan kutha-kutha sing misuwur ora mung kudu ngreksa ciri-ciri kutha lan gaya arsitektur, nanging uga warisan budaya, memori budaya, lan papan kanggo komunikasi antarane wong, supaya saben kutha duwe kapribaden lan pribadine dhewe-dhewe. karakteristik.” Profesor Gong Liang, Direktur Dewan Museum Nanjing, ujar manawa ana 13 kutha sejarah lan budaya sing misuwur ing Jiangsu. Iki minangka akumulasi sejarah lan tradhisi, lan kaendahan ing lingkungan kutha. Peninggalan kabudayan menika kalebet ing pagesangan masarakat.

Nicholaos Stampolidis, Direktur Umum Museum Acropolis ing Yunani, pracaya pangayoman saka peninggalan budaya ora winates ing relik dhewe. Dheweke ujar manawa Yunani, kaya China, kanthi efektif nglindhungi lan promosi warisan budaya kanthi cara sing paling apik.

Genovese Paolo Vincenzo, arsitek Italia, kanthi tema "No History, No Future", nggambarake aturan perlindungan budaya kanggo bangunan lan kutha bersejarah Italia. Dheweke ngajak diskusi sing komprehensif lan jembar babagan perlindungan warisan sejarah ing China.

Eleni Mantziou, Profesor ing Universitas Teknik Nasional Athena, nerangake carane menehi urip anyar menyang kutha Yunani kuno liwat video. Dheweke njupuk wilayah Plaka, tetanggan paling tuwa ing Athena minangka conto, kanggo njlèntrèhaké eksplorasi perlindungan lan nganyari maneh kutha kuna.

Saiki, wilayah kasebut duwe kantor khusus sing sapa wae bisa teka lan menehi saran babagan ndandani masalah karo omahe. Perlindhungan lan nganyari kutha kuna minangka topik kuna lan modern. Kutha kuna butuh perlindungan lan nganyari. Ing premis kanggo nglindhungi tampilan sakabèhé sabisa, salon iki fokus ing excavating sajarah kutha lan konotasi kamanungsan akumulasi ing warisan budaya, lan polish "papan tandha emas" pariwisata budaya kutha.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...