Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Pelayaran Kuliner budaya Tujuan Hiburan gourmet Health Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Lelungan Rel Resorts Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Panggonan liburan paling apik ing donya kanggo pensiunan

Panggonan liburan paling apik ing donya kanggo pensiunan
Panggonan liburan paling apik ing donya kanggo pensiunan
ditulis dening Harry Johnson

Nalika nerangake rencana pensiun, lelungan sing mesthi sampeyan impi bisa dadi terapi.

Kanthi luwih akeh pilihan tinimbang sadurunge babagan carane nglampahi wektu, iki minangka wektu sing paling sampurna kanggo mriksa dhaptar barang sing bisa dideleng lan papan sing kudu dikunjungi. 

Pitakonan sing paling gedhe yaiku, ING Endi?

Panaliten anyar wis nemtokake dhaptar negara lan kutha paling gedhe lan paling kerep dibukak ing AS, menehi peringkat saben tujuan miturut kesesuaian kanggo lelungan senior, ndeleng link transportasi umum, kesempatan nyawang, cuaca, lan hotel.

Deleng kanthi cetha ing ndhuwur 5 papan liburan paling apik kanggo pensiunan:

UrutanNegaraJumlah galeri seniJumlah atraksiCurah udan taunan rata-rata (mm)Investasi transportasi umum% saka hotel karo akses kursi rodhaSkor lelungan pensiun / 10
1Amerika Serikat6,996256,915715$ 116.3b46.859.14
2Australia1,15038,889534$ 21.7b50.899.04
3Canada1,31938,926537$ 9.8b38.058.49
4Italia1,290129,659832$ 10.6b44.78.08
5Spanyol47356,824636$ 6.2b507.83

Kanggo wong tuwa, AS minangka negara sing paling apik kanggo lelungan, kanthi skor 9.14 saka 10 ing kabeh faktor sing dideleng para ahli industri. Amerika Serikat wis luwih galeri seni, alam lan satwa wilayah, lan atraksi saka negara liyane ing dhaftar kita, menehi kesempatan telas kanggo iku apa nalika preian. Kanthi mbuwang taunan paling dhuwur kanggo konstruksi lan pangopènan transportasi darat, Amerika Serikat minangka salah sawijining negara sing paling nyambung ing dhaptar.

Australia rangking kaloro - ngetung 9.04 saka 10 kanggo lelungan pensiunan miturut kritéria sing kita deleng. Australia nduweni persentase paling dhuwur saka hotel sing bisa diakses kursi rodha saka kabeh negara ing daftar kasebut, yaiku 50.89%, lan paling sethithik curah udan tahunan rata-rata. 

Kanada rangking nomer telu kanthi skor 8.49 saka 10 ing kabeh kritéria. Kanthi curah udan rata-rata 537mm saben taun, Kanada minangka salah sawijining tujuan paling garing ing dhaptar, menehi kesempatan paling apik kanggo liburan tanpa udan.

Ing ngisor iki 5 tujuan kutha paling dhuwur ing AS:

UrutanCityJumlah galeri seniJumlah atraksiCurah udan taunan rata-rata (mm)% saka wong sing nggunakake transportasi umum% saka hotel karo akses kursi rodhaSkor lelungan pensiun / 10
1Las Vegas502,3281063.256.917.95
2San Francisco712,31258131.636.747.73
3Chicago722,3951,03826.245.387.35
4Los Angeles572,6453628.223.466.97
5New York2165,5431,25852.844.366.45

Las Vegas rangking pisanan minangka kutha paling apik kanggo vacationers pensiun - karo skor 7.95 saka 10. Senadyan ajining diri minangka papan kanggo dolanan pokok kanggo Nightlife lan kasino, Sin City wis kesempatan telas kanggo lelungan warga senior. Las Vegas punika ngarep kanggo galeri seni liyane, wilayah alam lan satwa, lan atraksi saka paling kutha liyane ing dhaftar.

San Francisco rangking kaloro kanthi skor 7.73 saka 10. San Francisco duwe galeri seni lan wilayah alam lan satwa sing luwih akeh tinimbang kutha-kutha sing dideleng para ahli, nyedhiyakake pilihan tanpa wates kanggo ndeleng lan njelajah kaendahan alam kutha.

Chicago rangking katelu karo skor 7.35 saka 10. Kanthi galeri seni lan atraksi luwih saka kutha paling ahli katon, Chicago iku salah siji kutha paling apik kanggo nyawang lan budaya.

Chicago uga duwe salah sawijining sistem transportasi umum sing paling akeh digunakake ing kabeh kutha ing AS sing dideleng para ahli, kanthi 26.2 persen kabeh komuter milih lelungan nganggo bis, rel, utawa transportasi umum.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...