Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Pangiriman Insulin Otomatis Anyar kanggo Wong Diabetes

ditulis dening editor

Abbott, CamDiab lan Ypsomed dina iki ngumumake yen dheweke kerja sama kanggo ngembangake lan komersialisasi sistem pangiriman insulin otomatis (AID) terpadu kanggo mbantu nyuda beban manajemen diabetes saben jam kanggo wong sing nandhang diabetes. Fokus awal kemitraan kasebut bakal ana ing negara-negara Eropa.              

Sistem AID terpadu anyar dirancang kanggo nyambungake sensor Abbott FreeStyle Libre® 3, sensor pemantauan glukosa terus-terusan1 lan paling akurat2,3 sing paling cilik ing donya kanthi maca saben menit, menyang aplikasi seluler CamAPS FX CamDiab, sing nyambung karo Ypsomed's mylife™ YpsoPump® – nggawe proses otomatis sing cerdas kanggo ngirim insulin adhedhasar data glukosa wektu nyata. Solusi sing disambungake kanthi cerdas dirancang kanggo terus-terusan ngawasi tingkat glukosa wong lan kanthi otomatis nyetel lan ngirim jumlah insulin sing tepat ing wektu sing tepat, mbusak guesswork babagan dosis insulin.

"Tujuan kita yaiku supaya perawatan diabetes dadi gampang, mula Abbott terus ngembangake tim mitra pangiriman insulin, pelatih digital lan pimpinan teknologi," ujare Jared Watkin, wakil presiden senior bisnis perawatan diabetes Abbott. "Kita pengin menehi solusi canggih anyar sing nyederhanakake lan ngidini wong mbuwang wektu luwih sithik kanggo mikir babagan diabetes lan luwih akeh wektu urip."

"Kontrol glukosa sing ora apik nyebabake risiko komplikasi diabetes kayata wuta, lan penyakit jantung lan ginjel. Kita pengin mbantu wong sing nandhang diabetes bisa ngatur glukosa kanthi luwih apik liwat teknologi canggih. CamAPS FX kita, sing wis disetujoni ing Eropa, minangka algoritma adaptif sing nalika digabungake karo sensor Abbott dirancang kanggo komunikasi karo pompa insulin Ypsomed kanggo nyedhiyakake dosis insulin sing optimal, nyuda beban kanggo ngatur kahanan sing ora bisa diramalake awan lan wengi. , "ujare Roman Hovorka, direktur CamDiab Ltd.

"Kita yakin manawa tantangan utama masyarakat mung bisa diatasi kanthi kemitraan. Mula, kita bangga bisa nggedhekake mitra lan konektivitas kanggo menehi kebebasan milih luwih akeh babagan ngatur diabetes. Yen digabungake mylife™ YpsoPump® karo sistem FreeStyle Libre 3 lan aplikasi loop tertutup hibrida adaptif maju CamAPS FX, kita bakal bisa ngirim sistem AID kompak lan entheng tambahan sing wicaksana lan gampang digunakake, ”ujare Simon Michel, direktur eksekutif Ypsomed.

Perusahaan kasebut arep ngrampungake pembangunan ing pungkasan taun 2022 kanthi kasedhiyan komersial sing dikarepake sabanjure.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...