Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Jerman News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa: pangurangan kapasitas Airport Frankfurt langkah tengen

Lufthansa: Pengurangan kapasitas Bandara Frankfurt minangka langkah sing bener
Lufthansa: Pengurangan kapasitas Bandara Frankfurt minangka langkah sing bener
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai penerbangan liyane sing mabur menyang lan saka Frankfurt saiki uga bakal nyumbang kanggo nyuda lan stabilisasi kanthi pembatalan penerbangan

Pengumuman sing diterbitake dina iki dening Fraport yen arep nyuda jumlah take-off lan pendaratan ing Bandara Frankfurt dadi 88 gerakan saben jam wiwit minggu ngarep minangka langkah sing bener kanggo nyetabilake operasi penerbangan, miturut Lufthansa.

Jens Ritter, CEO saka Maskapai Lufthansa, ngandika: "Ing sawetara minggu kepungkur, kita wis mbatalake penerbangan ing sawetara gelombang kanggo ngredhakaké sistem sakabèhé. Iki wis kuciwa akeh ewu pelanggan, nyebabake karya tambahan gedhe tenan kanggo karyawan lan biaya tambahan ing yuta. Amarga kapasitas layanan penanganan lemah sing wis tambah ing Frankfurt isih durung cukup amarga tingkat absen penyakit sing dhuwur, sanajan jadwal penerbangan sing wis suda kaping pirang-pirang, keputusan kasebut ditindakake dening Fraport dina iki bener. Maskapai penerbangan liyane sing mabur menyang lan saka Frankfurt saiki uga bakal nyumbang kanggo nyuda lan stabilisasi kanthi pembatalan penerbangan.

Fraport AG Frankfurt Airport Services Worldwide, umum dikenal minangka Fraport, minangka perusahaan transportasi Jerman sing ngoperasikake Bandara Frankfurt ing Frankfurt am Main lan duwe kepentingan ing operasi sawetara bandara liyane ing saindenging jagad. Ing jaman kepungkur, perusahaan kasebut uga ngatur Bandara Frankfurt-Hahn sing luwih cilik sing dumunung 130 kilometer sisih kulon kutha. Iki kadhaptar ing Xetra lan Bursa Saham Frankfurt. 

Deutsche Lufthansa AG, sing umum dicekak dadi Lufthansa, yaiku operator gendera Jerman. Yen digabungake karo anak perusahaan, maskapai iki minangka maskapai paling gedhe nomer loro ing Eropa babagan penumpang sing digawa. Lufthansa minangka salah siji saka limang anggota pendiri Star Alliance, aliansi maskapai paling gedhe ing donya, sing dibentuk ing taun 1997.

Saliyane layanan dhewe, lan duwe anak perusahaan maskapai penerbangan Austrian Airlines, Swiss International Air Lines, Brussels Airlines, lan Eurowings (disebut ing basa Inggris dening Lufthansa minangka Passenger Airline Group), Deutsche Lufthansa AG duwe sawetara perusahaan sing gegandhengan karo penerbangan, kayata Lufthansa. Technik lan LSG Sky Chefs, minangka bagéan saka Lufthansa Group. Secara total, grup kasebut duwe luwih saka 700 pesawat, dadi salah sawijining armada maskapai paling gedhe ing donya.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kantor kadhaptar lan kantor pusat perusahaan Lufthansa ana ing Cologne. Basis operasi utama, sing diarani Pusat Penerbangan Lufthansa, ana ing hub utama Lufthansa ing Bandara Frankfurt, lan hub sekunder ing Bandara Munich ing ngendi Pusat Operasi Penerbangan sekunder dijaga.

Perusahaan iki didegaké minangka Luftag ing 1953 dening staf saka mantan Deutsche Luft Hansa sing wis dibubaraké sawisé Perang Donya II. Luftag nerusake branding tradisional saka operator gendera Jerman kanthi entuk jeneng lan logo Luft Hansa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...