Otoritas Pariwisata Hawaii Ngangkat Anggota Dewan Anyar

Roy Pfund
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Otoritas Pariwisata Hawai'i (HTA) milih loro anggota dewan anyar. Presiden lan CEO Roberts Hawaiʻi Inc. Roy Pfund lan Presiden ILWU Local 142 Chris West - kanggo njabat ing Dewan Direksi.

Roy Pfund minangka presiden lan CEO Roberts Hawaiʻi, Inc., ing ngendi dheweke uga njabat ing dewan direksi. Kanthi pengalaman luwih saka 40 taun ing industri tur lan transportasi, Pfund wis nuduhake kepemimpinan lan keahlian sing luar biasa ing manajemen finansial lan operasional. Karir ekstensif nyakup macem-macem peran manajemen ing akuntansi, keuangan, layanan tur lan transportasi, operasi hiburan, akuisisi, lan pangembangan produk. Pfund minangka anggota saka Hawai'i Business Roundtable. Kajaba iku, dheweke nyumbang kanggo para pimpinan industri perjalanan ing mangsa ngarep liwat perane ing Universitas Hawai'i ing Papan Penasihat Manajemen Industri Perjalanan Shidler College ing Mānoa.

Chris Kulon minangka presiden ILWU Local 142 lan anggota khusus kanggo 23 taun, nuduhake komitmen lan kepemimpinan sing mantep ing komunitas serikat pekerja. Sajrone 20 taun kepungkur, dheweke wis dadi pejabat kapilih ILWU, menehi kontribusi sing signifikan kanggo operasi serikat pekerja lan arah strategis. Peran kepemimpinan West kalebu wolung taun ing Dewan Eksekutif Unit 4201 lan enem taun minangka wakil ketua Hawai'i Stevedores. Keahlian lan dedikasi dheweke dadi penting sajrone negosiasi kritis, amarga dheweke dadi salah siji saka pitung anggota ing panitia negosiasi Longshore statewide 2014 lan dadi panitia perpanjangan kontrak 2018.

"Roy lan Chris minangka pimpinan industri sing dihormati sing ana ing Dewan Direksi minangka aset sing luar biasa amarga kita terus maju menyang model pariwisata regeneratif," ujare ketua dewan HTA Mufi Hannemann. "Kasugihan saka keahlian lan komitmen sing jero marang komunitas bakal dadi ora bisa dihargai nalika kita navigasi masa depan pariwisata ing Hawai'i. Kita ngarepake manaʻo lan partisipasi aktif ing papan kasebut.

Syarat anggota dewan HTA anyar bakal rampung ing 30 Juni 2028. Dheweke ngganti anggota dewan sing wis metu Sherry Menor-McNamara, sing njabat ing dewan wiwit Mei 2017, lan Dylan Ching, sing njabat ing dewan wiwit April 2021. Sig Zane, sing njabat wiwit April 2021, uga wis rampung ing papan.

“We extend our heartfelt mahalo kanggo Board members Menor-McNamara, Ching and Zane for their dedicated service and invaluable contributions,” ujare Daniel Nāho'opi'i, presiden interim lan CEO HTA. "Tuntunan kasebut pancen penting utamane liwat pivot kritis HTA menyang manajemen tujuan lan upaya pemulihan Maui sing terus-terusan, lan kita matur nuwun banget kanggo komitmen kanggo industri lan komunitas pariwisata Hawai'i."

Dewan Direksi HTA minangka entitas pembuat kebijakan sing dumadi saka 12 anggota sing ditunjuk dening Gubernur Hawai'i. Anggota dewan dadi sukarelawan, nuntun karya HTA babagan ngatur pariwisata kanthi holistik kanggo entuk manfaat saka komunitas Hawai'i

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...