Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Panjaluk Soaring kanggo Piranti Endoskopi Gastrointestinal

ditulis dening editor

Ing panaliten paling anyar, Fact.MR nerangake kanthi lengkap faktor-faktor kunci kalebu driver, tantangan, kesempatan, lan pangembangan paling anyar sing mengaruhi dodolan piranti endoskopi. Iki uga nyakup data historis lan ramalan kanggo periode 2022-2032. Laporan kasebut uga nggambarake tren utama sing ningkatake pasar piranti endoskopi liwat macem-macem segmen kalebu jinis, aplikasi, panggunaan pungkasan, lan wilayah.       

Pasar piranti endoskopi global dijangkepi meh $ 113.8 Bn, nuduhake wutah ing CAGR 9% antarane 2022 lan 2032. Prevalensi gangguan sing ana gandhengane karo umur kayata gangguan gastrointestinal, penyakit pernapasan, lan gangguan pangrungu nyebabake piranti endoskopi. pasar.

Kajaba iku, panjaluk sing saya akeh kanggo perawatan sing kurang invasif ing antarane wong tuwa bisa uga bakal nyebabake adol piranti endoskopi. Ing mburi iki, panggunaan piranti endoskopi ing prosedur bedhah kayata bronkoskopi, artroskopi, laparoskopi, lan cystoscopy tambah akeh.

Salajengipun, prevalensi kanker sing saya tambah akeh permintaan biopsi kanggo tujuan deteksi awal lan diagnosis. Iki samesthine kanggo nambah dodolan piranti endoskopi.

Kedadean infeksi sing dipikolehi rumah sakit (HAIs) nyebabake panjaluk endoskop sing bisa digunakake, sing bakal nyopir pasar piranti endoskopi.

Kajaba iku, kabijakan ganti rugi sing cocog kanggo prosedur endoskopi, utamane ing India lan Inggris, bisa uga nambah pasar piranti endoskopi. Salajengipun, introduksi piranti lunak lan perangkat keras sing dibantu robot ing sektor perawatan kesehatan samesthine bakal nambah wutah ing pasar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...