Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Warta Breaking Travel transportasi

Panjaluk sing kuat nyebabake pemulihan perjalanan udara internasional

Walsh
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional (IATA), sanajan invasi skala penuh Rusia ing Ukraina lan watesan lelungan sing signifikan ing China, lelungan udara internasional terus pulih ing April 2022.

Tren pemulihan kasebut didorong dening kenaikan permintaan global sing signifikan sing mundhak 78.7% dibandhingake April 2021 lan rada luwih awal saka kenaikan 2022% ing Maret 76.0, ujare IATA.

"Kanthi ngangkat akeh watesan tapel wates, kita ndeleng lonjakan pesenan sing wis suwe saya ngarepake amarga wong-wong ngupaya nggawe rong taun kesempatan lelungan sing ilang. Data April nyebabake optimisme ing meh kabeh pasar, kajaba China, sing terus mbatesi lelungan. Pengalaman ing saindenging jagad nuduhake manawa lelungan mundhak bisa diatur kanthi tingkat kakebalan populasi lan sistem normal kanggo ngawasi penyakit. Muga-muga China bisa ngerteni sukses iki kanthi cepet lan njupuk langkah-langkah dhewe menyang normal, "ujare Willie Walsh, direktur jenderal IATA.

IATA nglaporake manawa perjalanan udara domestik April mudhun 1.0% dibandhingake karo periode taun kepungkur, mbalikke saka kenaikan permintaan 10.6% ing Maret. Iki didorong kanthi mbatesi watesan perjalanan sing ketat ing China, ing ngendi lalu lintas domestik mudhun 80.8% saben taun. Sakabèhé, lalu lintas domestik April mudhun 25.8% dibandhingake April 2019.

RPK internasional, ing sisih liya, mundhak 331.9% dibandhingake April 2021, akselerasi saka kenaikan 289.9% ing Maret 2022 dibandhingake setahun kepungkur. Sawetara wilayah rute saiki luwih dhuwur tinimbang tingkat pra-pandemi, kalebu Eropa - Amerika Tengah, Timur Tengah - Amerika Utara lan Amerika Utara - Amerika Tengah. RPK internasional April 2022 mudhun 43.4% dibandhingake wulan sing padha ing 2019.

Pasar Penumpang Internasional

  • Operator Eropa ' Lalu lintas internasional April mundhak 480.0% dibandhingake April 2021, luwih akeh tinimbang kenaikan 434.3% ing Maret 2022 dibandhingake wulan sing padha ing 2021. Kapasitas mundhak 233.5% lan faktor beban mundhak 33.7 poin persentase dadi 79.4%.
  • Maskapai penerbangan Asia-Pasifiks ndeleng lalu lintas internasional April munggah 290.8% dibandhingake April 2021, Ngartekno apik ing gain 197.2% kadhaptar ing Maret 2022 versus Maret 2021. Kapasitas mundhak 88.6% lan faktor mbukak munggah 34.6 persentasi poin kanggo 66.8%, isih paling murah antarane. wilayah.
  • Maskapai Timur Tengah wis 265.0% dikarepake munggah ing April dibandhingake April 2021, luwih apik 252.7% nambah ing Maret 2022, versus sasi padha ing 2021. April kapasitas munggah 101.0% versus taun kepungkur, lan load factor munggah 32.2 persentasi poin kanggo 71.7 %. 
  • Operator Amerika Utara ' Lalu lintas April mundhak 230.2% dibandhingake periode 2021, rada ndhuwur kenaikan 227.9% ing Maret 2022 dibandhingake Maret 2021. Kapasitas mundhak 98.5%, lan faktor beban mundhak 31.6 poin persentase dadi 79.3%.
  • Maskapai Amerika Latin ngalami munggah 263.2% ing lalu lintas April, dibandhingake sasi padha ing 2021, ngluwihi munggah 241.2% ing Maret 2022 saka Maret 2021. Kapasitas April wungu 189.1% lan mbukak faktor tambah 16.8 persentasi poin kanggo 82.3%, kang gampang paling dhuwur. faktor beban antarane wilayah kanggo 19 sasi berturut-turut. 
  • Maskapai Afrika ' lalu lintas wungu 116.2% ing April 2022 versus taun kepungkur, percepatan liwat 93.3% nambah taun-over-taun kacathet ing Maret 2022. April 2022 kapasitas munggah 65.7% lan faktor mbukak munggah 15.7 persentasi TCTerms kanggo 67.3%.

"Kanthi musim lelungan musim panas sisih lor saiki, ana rong perkara sing jelas: watesan tapel wates rong taun ora ngrusak kepinginan kanggo kebebasan lelungan. Yen diidini, panjaluk kanthi cepet bali menyang tingkat pra-COVID. Nanging, uga kabukten manawa gagal babagan cara pamrentah ngatur pandemi kasebut terus pulih. Kanthi pamrentah nggawe U-turn lan owah-owahan kabijakan, ana kahanan sing durung mesthi nganti menit pungkasan, ora ana wektu kanggo miwiti maneh industri sing umume ora aktif sajrone rong taun. Ora nggumunake yen kita ndeleng tundha operasional ing sawetara lokasi. Ing sawetara lokasi sing masalah kasebut bola-bali, solusi kudu ditemokake supaya penumpang bisa lelungan kanthi yakin.

"Kurang saka rong minggu, pimpinan komunitas penerbangan global bakal kumpul ing Doha ing 78th IATA Annual General Meeting (AGM) lan World Air Transport Summit. AGM taun iki bakal dianakake minangka acara langsung kanggo pisanan wiwit taun 2019. Iki kudu menehi sinyal sing kuat yen wis wektune pamrentah ngilangi watesan lan syarat sing isih ana lan nyiapake respon antusias saka konsumen sing milih. kanthi sikil kanggo mulihake hak lelungan," ujare Walsh. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...