Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan News Spanyol Pariwisata Wisata Trending

Pantai Paling Apik ing Spanyol dudu Costa Brava

Pantai Rhodes
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Salah sawijining pesisir sing paling nggumunake ing donya yaiku ing Spanyol.
Nerangake karo nonton manuk paling apik ing Spanyol lan ing pesisir Atlantik.

Lali pantai sing rame ing Spanyol. Pantai paling nggumunke ing Spanyol uga salah siji saka pesisir paling apik ing donya. Nerangake karo sing paling apik nonton manuk imaginable, lan biaya mung EURO 22 kanggo njaluk ana.

Pante kasebut ana ing pesisir Atlantik sing kurang ngerti ing sisih lor Perbatasan Portugis ing Pulo Setengah Iberia.

Nalika mikir babagan pesisir ing Spanyol, akeh sing bakal mikir babagan Costa Brava, pesta, musik, lan salah sawijining hiburan paling apik ing Eropa.

Iki beda banget ing Playa de Rodas, Spanyol.

Nalika lelayaran ing Pantai Atlantik Spanyol, sampeyan ora pengin kantun Playa de Rodas, sing dianggep para ahli minangka salah sawijining pesisir sing paling apik ing donya.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Islas Cíes, utawa Kapuloan Cíes, minangka kepulauan sing nggumunake mung bisa digayuh kanthi prau lan dadi omah kanggo salah sawijining koloni seagull paling gedhe ing Eropa.

Iki ora mangu salah siji saka pesisir paling apik ing Spanyol lor. Biasane ana ing ndhuwur 10 ing paling rangking. Pantai Rodas dumunung ing pulo kasebut Cies, klompok pulo kaya swarga sing dilindhungi amarga flora lan fauna. Iki minangka salah sawijining wilayah paling apik ing Spanyol kanggo seneng nonton manuk.

Playa de Rodas minangka pantai sing rada mlengkung watara 700 meter ing Kapuloan Cies Spanyol, sing saiki dadi taman nasional. Koran Inggris, The Guardian, milih minangka pantai paling ayu ing donya ing taun 2007.

Ilias Cies
Miturut Susana Freixeiro

Telung pulo, ora ana sing luwih gedhe tinimbang 3km dawane (kira-kira ambane Manhattan paling amba), lan sawetara pulo cilik sing ndeleng Teluk Vigo lan Samudra Atlantik. Dheweke nampilake tebing sing jero, srengenge sing nggumunake, lan pesisir sing ora ana tandhingane. Pantai paling dawa, Playa de Rodas, nyambungake rong pulo paling gedhe - Faro lan Monteagudo - liwat isthmus pasir.

Saliyane Figueras lan Rodas-kang fitur banyu bening, kadhemen, wedhi putih, lan kabeh anget saka srengenge, ana pitung pesisir wedhi liyane ing saindhenging pulo lan pulo, malah siji sing ditetepake kanggo nudists. Pante paling dawa, Rodas, dawane 1,200 meter, utawa udakara telung perempat mil, dadi wilayah sing mlaku ing pantai.

Cara paling apik kanggo tekan Islas Cies lan pantai iki yaiku saka Vigo, saka ngendi lelungan saben dina mangkat menyang Kapuloan Cies. Jumlah turis sing bisa teka menyang pulo saben dina diwatesi.

Islas Cies lan pulo Rodas ana ing antarane panggonan paling apik kanggo seneng-seneng manuk ing Spanyol. Ngaso ing pantai lan nikmati warna segara lan manuk minangka cara sing apik kanggo nglampahi sedina! Spesies utama sing bisa sampeyan nikmati yaiku manuk camar kuning lan cormorants. Saka pantai, nganti 4 jalur hiking bisa diterusake lan sampeyan bakal nemokake kiriman saka ngendi sampeyan bakal bisa nonton manuk.

Ana charter prau pribadi ing pulo kasebut, nanging perjalanan kanthi feri mung EURO 22.00.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...