Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan

Rocky Point Beach kanggo Kick-Mulai St Thomas Pariwisata Transformasi

gambar duweni saka CNJ Jamaica
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, wingi (10 April) ketemu karo pejabat kunci kanggo nerusake diskusi babagan pembangunan St. Pamindhahan kasebut selaras karo komitmen pamrentah kanggo ngowahi paroki wétan dadi salah sawijining tujuan lestari utama ing saindenging jagad.

Rapat karo Anggota Parlemen St. Thomas Timur, Dr. Michelle Charles lan pejabat liyane fokus ing Pantai Rocky Point, sing minangka salah sawijining 14 pantai ing saindenging pulo sing bakal dikembangake sajrone taun fiskal iki minangka bagean saka Dana Peningkatan Pariwisata ( TEF) Program Pembangunan Pantai Nasional.

Proyek TEF nduweni tujuan kanggo ningkatake akses umum menyang pesisir kanggo njamin kasedhiyan kanthi kabeh fasilitas sing dibutuhake lan langkah-langkah safety. Yen ditrapake, saben pantai bakal nampa fasilitas minimal, ganti lan kamar mandi, pagar perimeter, parkir, gazebo, bandstand, papan dolanan bocah, kursi, lampu, trotoar, listrik, banyu lan fasilitas perawatan limbah.

Menteri Bartlett negesake manawa:

“St. Thomas disetel kanggo diowahi dadi tujuan lestari utama.

"Ing endi pengunjung lan wong Jamaika bakal luwih seneng karo ekosistem unik lan warisan budaya saka paroki sing unik iki."

Kanggo bagean kasebut, Kamentrian Pariwisata wis nyipta Rencana Pengembangan lan Manajemen Tujuan Pariwisata kanggo paroki kasebut, sing bakal dibuwang kira-kira US $ 205 yuta sajrone dekade sabanjure "kanggo mbukak luwih saka kaping pindho jumlah investasi pribadi."

Saliyane pembangunan Rocky Point Beach ing Jamaika, Pak Bartlett ngandika proyèk liyane ing uap kanggo taun iki kalebu panyiapan saka cara nemokake stasiun ing Yallahs, rehabilitasi dalan kanggo Bath Fountain Hotel, uga leveraging kemitraan strategis kanggo ngembangaken situs warisan kayata Fort Rocky lan Monumen Morant Bay. . Ing wektu sing padha, pamrentah liyane ndhukung dorongan kasebut kanthi nindakake perbaikan sing signifikan ing jaringan dalan lan pipa banyu.

Ing Presentasi Sektoral menyang Parlemen Selasa kepungkur, Menteri Bartlett ngumumake yen "sajrone Taun Fiskal 2022/23, kita bakal terus melu akeh mitra kanggo nyepetake pembangunan ing sawetara taun sabanjure, nggawa macem-macem kesempatan anyar. marang warga paroki.”

Dheweke nambahake manawa "inisiatif iki digambarake bakal nggawa keuntungan ekonomi, infrastruktur lan investasi sing luar biasa menyang paroki ing taun 2030, kalebu 4,170 kamar hotel anyar lan 230,000 pengunjung singgah. Kajaba iku, pangeluaran pengunjung $ 244 yuta samesthine, nggawe 13,000 proyek langsung lan ora langsung lan investasi pribadi $ 508 yuta.

Rapat St Thomas uga dirawuhi dening mantan Ketua DPR, Pearnel Charles.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...