Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Keslametan Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Papan hiburan Thailand dipateni amarga varian COVID-19

Papan hiburan Thailand dipateni

Varian COVID-19 njeblug ing Thailand, mateni papan hiburan lan nyebabake pembatalan hotel gedhe.

  1. Varian Inggris nyebabake wabah anyar kanthi mbukak virus sing luwih gedhe sing meh kaping pindho bisa nular kaya virus corona COVID-19 asli.
  2. Bangkok kalebu ing 41 propinsi sing duwe papan hiburan paling ora 2 minggu.
  3. Sepertiga pesenan hotel wis dibatalake kanthi 90 persen kulawarga Thailand njaluk mbatalake.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...