Award Winning Warta Breaking Travel budaya Tujuan Industri Hospitality Italia News Wisata transportasi News Wire Plancongan

Sepur kacepetan dhuwur: Panggonan kanggo penghargaan internasional

AD saka Trenitalia onboard acara penghargaan-kacepetan dhuwur - gambar duweni M.Masciullo

Ing papan sepur kacepetan dhuwur sing lelungan saka Roma menyang Maratea, program penghargaan Marateale 2022 edisi XIV diwenehake.

Ing papan sepur kacepetan dhuwur Frecciarossa lelungan saka Roma menyang Maratea, program saka edisi XIV saka Marateale 2022 - Penghargaan Internasional Basilicata - diwenehi. Penghargaan iki minangka salah sawijining acara sing paling diantisipasi lan minangka acara seni kaping pitu sing bakal ditindakake ing Mutiara Laut Tyrrhenian, wiwit tanggal 27-31 Juli 2022.

Kemitraan antarane Sepur Trenitalia, Frecciarossa, lan Marateale nandheske prasetya saka FS (Sepur) Group ing sih budaya lan nambah wilayah. Iki kaya sing dibayangke ing Rencana Industri FS 2022-2031 sing bakal menehi dorongan gedhe kanggo Italia lan wilayah kidul ing dekade sabanjure.

Hadir ing acara kasebut yaiku CEO Trenitalia, Luigi Corradi; Direktur Bisnis Kacepetan Tinggi, Pietro Diamantini; Walikota Maratea, Daniele Stoppelli; Presiden Stardust, Simone Giacomini; Direktur Artistik Alice nella Città, Gianluca Giannelli; lan Direktur Artistik Marateale, Nicola Timpone.

Cepet menyang Festival Film Marateale

Marateale saben taun ndeleng partisipasi akeh aktor lan pemain utama saka jagad bioskop sing campur tangan kanggo nampilake film anyar lan melu masterclass uga kesempatan kanggo rapat, debat, lan wawancara.

Saliyane lokasi hotel Santa Venere, acara bisa diterusake saka sawetara titik ing kutha amarga ana macem-macem layar ukuran gedhe sing dipasang ing area acara kasebut. Wiwit tanggal 24 Juli ing Piazza del Gesù, area proyeksi film kanthi diakoni gratis uga bakal disiyapake kanggo nonton film, kalebu pratinjau.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Maratea bisa tekan Frecce uga Reggio Calabria Kurang saka 3 jam saka Roma. Penawaran kasebut uga ditambah karo layanan sepur antarkota lan regional.

Ora mung iku…

Ana uga diskon kanggo sing milih melu festival nggunakake sepur. Iki minangka cara konkrit kanggo ningkatake mobilitas kolektif minangka rangsangan kanggo kohesi wilayah sing luwih gedhe lan pangembangan negara.

Kolaborasi iki minangka bagéan saka perspektif kanggo nyedhaki wong kanggo milih sepur kanggo tekan lokasi pinggir segara lan gunung.

"Sepisan maneh musim panas iki, kita nyambungake luwih akeh lokasi wisata kanthi sepur, nawakake sambungan sing nyebar karo Link Sepur, ujare AD Luigi Corradi. Saliyane mandeg antarkota lan sepur sing dijadwalake regional, sampeyan bisa tekan Maratea kanthi frekuensi 6 Frecce saben dina, 2 Frecciarossa, lan 4 Frecciargento.

Ana uga tawaran khusus kanggo wong-wong sing bakal melu ing acara saka 27-31 Juli lan bakal tekan Maratea karo Frecce. Tarif "Acara Khusus" kanthi diskon kasedhiya nggunakake kode MARATEALE sajrone tahap tuku. Informasi liyane kasedhiya ing situs web Trenitalia.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...