Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Tujuan gourmet Health Industri Hospitality Hotel & Resor Indonesia Investment Malta News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan Trending Turkey

Papan turis nggoleki masakan nasional kanggo entuk keuntungan kompetitif

Papan turis nggoleki masakan nasional kanggo entuk keuntungan kompetitif
Papan turis nggoleki masakan nasional kanggo entuk keuntungan kompetitif
ditulis dening Harry Johnson

Nalika pemulihan industri lelungan wiwit saya cepet, akeh papan wisata ngupaya mbedakake awake dhewe saka tujuan saingan kanthi fokus ing masakan tinimbang papan panas alami, kutha, utawa lokasi pesisir.

Miturut analis industri, Organisasi Pemasaran Tujuan (DMOs) kanggo Turkey, Malta, lan Indonesia wis fokus ing masakan nasional kanggo mbujuk turis anyar.

Kampanye pemasaran kalebu gambar sing nggilap lan video cekak sing nyakup metode masak tradisional kanggo nambah daya tarik budaya. Pangembangan kampanye pemasaran kasebut katon minangka nanggepi panjaluk sing saya akeh kanggo masakan internasional lan pengalaman kuliner, kanthi DMO nggunakake iki kanggo entuk keuntungan kompetitif tinimbang tujuan saingan.

DMOs katon nanggepi owah-owahan ing sentimen lelungan menyang gastronomi. Pangembangan tren iki ditindakake dening pandhemen, sing mbantu nggedhekake rasa akeh turis sanajan akeh restoran ditutup ing taun 2020 lan 2021.

Akeh restoran sing kudu adaptasi karo watesan pandemi supaya bisa urip, mula dheweke wiwit adol panganan liwat layanan pangiriman panganan kayata Just Eat, Deliveroo lan Uber Eats. Layanan kasebut ndadekake masakan internasional luwih gampang diakses dening konsumen tinimbang sadurunge amarga penawaran layanan kurang tutul, aplikasi smartphone intuisi, lan sistem pembayaran seluler sing efisien.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Akibaté, kesadaran global babagan masakan internasional alternatif saya tambah akeh, saéngga papan wisata bisa nggunakake iki ing kampanye pemasaran sing menarik kanggo mbujuk wisatawan potensial.

Tren iki ora bakal alon, amarga pasar pangiriman panganan bakal tuwuh kanthi Tingkat Pertumbuhan Tahunan Senyawa (CAGR) 7% antarane 2021 lan 2025, miturut laporan 2021 Food Insights & Trends. Akibaté, mayuta-yuta wong bakal terus nyoba masakan lan rasa anyar saka restoran lokal.

Miturut Survei Konsumen Global Q4 2021, 47% responden ujar manawa dheweke nemokake kasedhiyan masakan sing luwih akeh minangka alasan sing paling nyenengake kanggo ngonsumsi panganan lan omben-omben ing njaba omah, sing nuduhake napsu global kanggo ngalami rasa anyar.

Iku cukup kanggo nganggep yen sentimen sing padha ditrapake kanggo turis ing sawijining panggonan. Akeh sing bakal antusias nemoni budaya lan adat istiadat lokal, kalebu panganan lan omben-omben.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...