Jordan Warta cepet

Four Seasons Hotel Amman Dianugerahi Penghargaan Hotel Bintang Lima Miturut 2022 Forbes Guide Travel

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Hotel pisanan lan mung ing Yordania kanggo entuk Penghargaan Bintang Lima sing Dikarepake 

Four Seasons Hotel Amman ngumumake yen iki minangka hotel pertama lan siji-sijine ing Yordania sing entuk penghargaan. Rating Lima Bintang saka Forbes Travel Guide, mung sistem rating global kanggo hotel kemewahan, restoran lan spa.

Luwih nambah daya tarik minangka salah sawijining tujuan kemewahan ing Yordania, Four Seasons Hotel Amman ngajak para tamu kanggo nemokake pengalaman perhotelan sing anyar sawise rampung program renovasi sing ekstensif. Hotel wis rampung redesigned, lan campuran tradhisi finest saka Hospitality Yordania karo keanggunan kontemporer kanggo nggawe sayah "omah adoh saka ngarep" sing disetel kanggo enchant loro pengunjung lokal lan lelungan internasional.

Pengalaman tamu sing luwih apik diwiwiti nalika nyedhaki Hotel, sing ana ing ndhuwur gunung pitu ing Amman ing distrik perumahan Abdoun sing bergengsi. Pengunjung disambut karo cahya njaba elegan ing bangunan watu-lan-kaca putih lan dalan rampung anyar dipigura dening landscaping ruwet, sadurunge tekan ing area vestibule redesigned sing ndadékaké menyang lobi. Pintu mlebu gedhe iki ndadekake nada interior sing nyenengake sing ditemokake ing njero, sing nggambarake persimpangan ibukutha Yordania babagan budaya Arab, Islam lan Kulon.

Carlo Stragiotto, General Manager ing Four Seasons Hotel Amman, ngandika, "Kita banget bangga kita wis entuk Forbes Travel Guide limang Bintang rating, kang global diakoni minangka salah siji saka accolades paling dhuwur ing donya Hospitality. Iki minangka bukti yen kita bisa menehi tamu pengalaman kemewahan sing ora ana tandhingane thanks kanggo wong sing luar biasa. Emphasis diselehake ing kualitas layanan dening sistem rating Forbes ndadekake utamané maringi hadiah kanggo ngerti kita terus-terusan ngirim Hospitality sampurna ing gaya Four Seasons bener. Prestasi iki nyoroti pakaryan lan dedikasi tim sing luar biasa, sing semangat bareng kanggo nggawe pengalaman sing luar biasa katon lan nyenengake para tamu saben dinane.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Stragiotto nambahake, "Kita uga bangga nawakake teknologi sing unggul ing industri kayata App lan Obrolan Four Seasons, uga inisiatif Lead With Care kanggo langkah-langkah kesehatan lan safety sing luwih apik."

"Travel wis bali banget, lan industri perhotelan sing tahan banting kreatif nglumpukake kanggo nampung panjaluk pendhudhukan sing tambah akeh kanggo wilayah sing akeh," ujare Hermann Elger, CEO Forbes Travel Guide. "Nalika industri ngadhepi sawetara masalah sing isih ana, para pemenang penghargaan 2022 wis siyap kanggo tantangan kasebut lan liya-liyane, nuduhake sing paling apik sing ditawakake keramahan mewah." 

Ing Four Seasons Hotel Amman, pengunjung diundang kanggo nemokake luwih saka mung akomodasi kelas donya lan pakaryan kuliner. Tim concierge Hotel siap mbantu para tamu njelajah ibukutha Yordania lan ngluwihi kanthi nuduhake favorit pribadi lan mbukak permata sing didhelikake liwat dolan eksklusif ing sisih lor Yordania. Pakar lokal sing semangat iki seneng nggabungake jadwal perjalanan sing disesuaikan sing bakal mbantu para tamu tetep ngeling-eling.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...