Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Pelayaran budaya Tujuan Hiburan Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa fashion gourmet Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Lelungan Rel Pernikahan Romantis Keslametan Blanja Parks tema Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Paris menyang Istanbul: 2022 sepuluh tujuan liburan paling panas

Paris menyang Istanbul: 2022 sepuluh tujuan liburan paling panas
Barcelona, ​​La Sagrada Familia, Spanyol
ditulis dening Harry Johnson

Dhaptar negara sing paling kerep dibukak nduweni akeh kutha sing apik sing nawakake macem-macem kegiatan lan situs supaya sampeyan tetep kasengsem

Riset anyar nuduhake sepuluh tujuan liburan paling apik kanggo wong-wong sing golek inspirasi lelungan ing musim panas iki.

Luwih saka 90 yuta turis ing saindenging jagad teka ing sepuluh lokasi liburan global saben taun, miturut para ahli industri.

Dhaptar negara sing paling kerep dibukak ing saindenging jagad nampilake akeh kutha sing apik sing nawakake macem-macem kegiatan lan situs supaya sampeyan tetep kasengsem ing perjalanan, sanajan suwene.

Iki minangka sepuluh tujuan liburan sing diidentifikasi ing riset anyar:

Barcelona, ​​La Sagrada Familia, Spanyol - Mbok menawa ora kaget, obyek wisata sing paling populer ing Spanyol yaiku Segrada Familia sing misuwur ing kutha paling misuwur, Barcelona. Miturut Statista lan Pandhuan Spanyol, landmark sing misuwur iki minangka tujuan Spanyol paling dhuwur kanggo para turis ing taun 2021 lan katon bakal terus ing taun 2022. Barcelona narik pitung yuta pengunjung ing taun 2019.

New York, Amerika Serikat - Maneh, mbokmenawa dudu asil sing paling nggumunake, nanging tujuan paling populer ing AS saben taun, kanthi 14 yuta sing ngunjungi kutha kasebut ing taun 2019. Situs kayata Patung Liberty lan Empire State Building entuk jutaan saben taun lan ningkatake industri pariwisata. saka negara.

Paris, France - Luwih saka 19 yuta wong ngunjungi Paris ing taun 2019, kanthi atraksi kayata Menara Eiffel lan Champs Élysées narik pengunjung saka sak ndonya. Paris uga misuwur minangka kutha paling romantis ing donya lan ora dijenengi City of Lights tanpa alesan, duwe pemandangan wengi sing nggumunake.

Roma, Italia - Kanggo jumlah pengunjung sakabèhé, Roma ndeleng meh 11 yuta ing 2019, kanthi sawetara papan wisata sing paling misuwur ing donya. Wong-wong padha kumpul kanggo nginep ing saindhenging Colosseum utawa nglampahi wektu ing Vatikan.

Athena, Yunani - Yunani nduweni panyebaran nomer sing cukup rata ing kutha-kutha utama, nanging Athena metu ing ndhuwur kanthi 6.3 yuta pengunjung ing 2019. Yunani bisa uga minangka campuran situs sejarah lan tujuan pesta paling gedhe ing donya, lan iki dibayangke ing distribusi nomer pariwisata. 

Lisbon, Portugal – Ing Muara Tagus Portugal, Lisbon madhep akeh pesisir Portugis ing puncak bukit. Iki minangka salah sawijining kutha paling apik ing Eropa lan pra-pandemi narik 3.64 yuta turis.

Berlin, Jerman - Ing taun 2021, Berlin duwe pengunjung paling akeh ing antarane kutha-kutha Jerman kanthi 5.1 yuta turis, mudhun saka 6.1m pra-pandemi. Berlin nduweni sawetara situs paling sajarah menarik ing Eropah, kalebu Gerbang Brandenburg lan Memorial Holocaust, dumunung banget cedhak siji liyane.

Sydney, Australia - New South Wales nglaporake jumlah pengunjung manca sing paling akeh pra-pandemi ing negara apa wae ing Australia. Ibukuthané, Sydney minangka kutha paling misuwur ing Australia, minangka papan kanggo Sydney Opera House lan Pantai Bondi, sing narik akeh pengunjung nalika musim panas.

Toronto, Canada – Dipuji minangka salah sawijining kutha paling kosmopolitan ing donya, Toronto uga kutha sing paling kerep dibukak ing Kanada, ndeleng 4.7 yuta ing 2019. Rong jam drive saka Toronto nemokake Niagara Falls, salah siji saka wisata paling misuwur ing donya, karo sawetara taun ndeleng luwih saka 12 yuta pengunjung.

Istanbul, Turki - Cedhak antarane Istanbul lan Antalya sing makili sisih Eropa / Asia ing Turki, lan sisih Mediterania. Iku Istanbul sing njupuk posisi paling dhuwur, kanthi mung siji yuta pengunjung pra-pandemi. Kanthi situs sajarah kayata Masjid Agung Hagia Sophia, ora kaget yen Istanbul dadi populer.



About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...