Asosiasi aviation Barbados Warta Breaking Travel Caribbean Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Rapat (MICE) News Pariwisata Trending

Pariwisata Karibia Anyar sing bakal lair ing Kapuloan Cayman?

Tampilan saka Ritz Calron
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Organisasi Pariwisata Karibia lan IATA ana ing Kapuloan Ritz Carlton Caymean: Konektivitas maskapai regional minangka kunci.

Kamentrian Pariwisata lan Transportasi Pulau Cayman dadi tuan rumah pertama Rapat Bisnis Karibia lan Dina Penerbangan Karibia IATA.

Acara kabeh minggu ana ing 5-star Ritz Carlton Hotel ing Cayman, ngendi delegasi bakal nemokake kasur paling apik ing industri Hospitality lan nemu layanan Fantastic saka tim global anggota Staff.

Senin, menteri pariwisata lan kepala dewan pariwisata saka 16 negara rawuh ing taklimane media sedina muput kanggo nganyari pers babagan wiwitan anyar sawise COVID-19, nomer sing nyengsemake, arah anyar, pangembangan anyar, lan liya-liyane.

Kanthi watesan COVID saiki dicabut ing Caribic, nomer tekan 2019 ora adoh, lan ing sawetara pulo wis tekan.

Swasana para delegasi positif lan siap nerusake kanthi cara sing manunggal.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Hon Min Kenneth Byan, menteri pariwisata saka Kapuloan Cayman, nampani wartawan lan delegasi menyang pulo kasebut. Dheweke ngerti manawa akeh delegasi saka negara Karibia liyane kudu mabur menyang Miami dhisik kanggo nyambung.

Konektivitas Intra Caribbean wis dadi masalah ing Karibia sajrone rong puluh taun luwih.

eTurboNews nampa kepala-up kanggo ngrembug masalah iki saka kabeh tujuan nekani konferensi pers.

Katon para menteri wis siyap melu diskusi serius kanggo ngganti konektivitas lan mlaku adoh saka konferensi CTO iki kanthi rencana sing bisa ditindakake.

Ing antarane sing disepakati yaiku:

  • Kapuloan Cayman - Hon. Kenneth Bryan, Menteri Pariwisata
  • Anguilla - Hon. Haydn Hughes, Menteri Pariwisata
  • St Kitts - Ellison Thompson, CEO, Otoritas Pariwisata St Kitts
  • Barbados - Sen. Lisa Cummins, Menteri Pariwisata
  • Bahama - Latia Duncombe, Direktur Jenderal (ag) Pariwisata
  • Dominika - Colin Piper, CEO, Temokake Otoritas Dominika
  • Kapuloan Turks & Caicos – Mary Lightbourne – Direktur Pariwisata (Ag)
  • Grenada Petra Roach, CEO, Otoritas Pariwisata Grenada
  • Tobago - Korice AQ Nancis minangka Penasihat Sekretaris Pariwisata, Budaya, Barang Purbakala & Transportasi, Tobago House of Assembly.
  • Antigua & Barbuda - Colin James, CEO, Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda
  • Nevis - Devon Liburd, CEO, Otoritas Pariwisata Nevis
  • Belize - Hon. Anthony Mahler, Menteri Pariwisata
  • St Lucia - Hon. Ernest Hilaire, Menteri Pariwisata
  • Kapuloan Virgin Inggris - Clive McCoy, Direktur Pariwisata
  • Jamaika: Hon. Edmund Bartlett (liwat telpon)

Kanthi Barbados lan Jamaika bubar ngumumake sambungan udara menyang Wilayah Teluk lan Afrika saliyane penerbangan nonstop saka Eropa lan, mesthi, AS, Kanada, lan penerbangan siji-mandeg anyar saka Barbados liwat Panama menyang Amerika Latin, sukses mesthi bakal sukses. bakal ditambah yen pengunjung bisa nemu akeh pulo Karibia. Kanggo iki, sambungan antar pulo kudu diadegake.

Diskusi disetel kanggo Selasa, banjur konferensi Regional IATA ing Rebo.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...