Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Yunani Italia News Pariwisata Trending

Yunani lan Italia Pariwisata kerjasama menang anyar

Yunani kudu narik kawigaten para turis kanggo urip maneh ekonomi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pasar pariwisata masa depan muncul ing antarane Yunani lan Italia.

Kolaborasi antarane Fiavet (Federasi agen perjalanan Italia) lan Visit Greece, diwiwiti kanthi misi institusional taun kepungkur. Kerjasama sing ramah iki saiki saya kuwat ing 2022 kanthi anggota silang ing Federasi.

"Iki minangka langkah anyar ing proses internasionalisasi Fiavet-Confcommercio, aliansi karo Yunani sing duwe ikatan gabungan sing mbukak kanggo musim pariwisata anyar ing Mediterania", ujare Ivana Jelinic, presiden Fiavet-Confcommercio nalika menehi salam. adhesion saka Papan Wisata Yunani.

Hubungan antara tujuan Mediterania lan Federasi kasebut asale saka misi taun kepungkur. Iku dirawuhi dening politisi, kapribaden, lan agen travel diiringi dening wakil saka Hellenic Tourist Board.

"Kolaborasi antarane negara kita penting amarga pariwisata minangka sektor strategis sing mung bisa entuk manfaat saka kerjasama," tambah presiden Fiavet-Confcommercio.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Yunani minangka negara sing sugih pengalaman wisata lan duwe tawaran wisata sing luar biasa. Kanthi kemitraan iki, kita gawe anyar kekarepan kanggo anggota Fiavet supaya negara kita, budaya, lan wong ngerti kepiye tujuan sing bisa dibukak kabeh taun, "ujare direktur Dewan Wisata Hellenic ing Italia, Kyriaki. Boulasidou.

Persetujuan iki netepake peta dalan masa depan Fiavet-Confcommercio sing pengin dadi protagonis saka wiwitan maneh, nggampangake anggotane liwat hubungan langsung lan konkrit karo tujuan internasional.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...