Barbados Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality News tanggung jawab Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Barbados kanggo nindakake bagean gedhe saka dampak iklim

LR - Duta Besar Elizabeth Thompson, Chief Product Development Officer BTMI Marsha Alleyne, CEO BTMI Jens Thraenhart, lan Ketua Hotel Intim Mahmood Patel ing forum pariwisata. – gambar duweni saka barbadostoday
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Duta Besar Barbados, Senator Elizabeth Thompson, nerbitake sawetara cahya babagan pengaruh owah-owahan iklim lan ekonomi pariwisata Karibia.

Duta Besar Barbados Mirunggan lan Berkuasa Penuh kanthi Tanggung Jawab kanggo Perubahan Iklim, Negara Berkembang Pulo Cilik lan Hukum Laut, Senator Elizabeth Thompson, bubar nerangake babagan pengaruh owah-owahan iklim lan ekonomi pariwisata Karibia ing Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI). ) 2nd Visit Barbados Stakeholder forum. Acara iki dianakaké sing Lloyd Erskine Sandiford Center karo pemain pariwisata ing diskusi sing uga kalebu Barbados minangka panggonan pariwisata sustainable.

Senator Thompson nerangake yen ing 2050, ing sektor pariwisata bakal tanggung jawab kanggo 40% saka pasar proyek Karibia. Iki bakal kira-kira US $ 22 yuta miturut data saka Inter-American Development Bank (IDB). Saiki, pariwisata ing Karibia sacara sakabehe nyumbang US $ 24 milyar saben taun.

Duta Besar kasebut bareng karo para pamirsa: "Minangka para pemangku kepentingan, minangka perencana pariwisata, ayo padha takon dhewe apa persentase pertumbuhan sing bisa diantisipasi lan diproyeksikan kanggo sektor kasebut sajrone wektu sing padha, amarga adhedhasar angka kasebut, bathi saiki bakal terus mundhak, utawa padha. bakal kena pengaruh gedhe saka adaptasi owah-owahan iklim lan biaya mitigasi.

"Cara mung kanggo ngganti persamaan kasebut yaiku kanthi mbangun ketahanan. Nalika kita ngomong babagan mbangun ketahanan ing sektor pariwisata, kasunyatane amarga pendapatan pariwisata wis terintegrasi ing ekonomi, kanthi lapangan kerja langsung lan ora langsung, wilayah kasebut kudu mbangun ketahanan ngluwihi sektor pariwisata.

Duta Besar Thompson luwih nerangake yen mbangun daya tahan ing sektor pariwisata bakal kalebu sawetara faktor:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

- Transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari.

- Nganyarke keamanan pangan liwat teknologi output tetanèn majeng.

- Ngatasi kekurangan banyu.

- Nemokake cara kanggo njaga marang efek negatif saka owah-owahan iklim.

-Njaga garis pantai lan terumbu karang.

Chief Executive Officer Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI), Mr. Jens Thraenhart, uga ana ing formulir kasebut, ujar manawa 69% lelungan pengin pilihan lelungan sing luwih lestari. Dheweke uga nuduhake manawa miturut Tren Pariwisata Konsumen, 62% wong sing lelungan gelem mbayar luwih akeh kanggo lelungan sing lestari, lan antarane 73 nganti 78% bakal milih tujuan sing kurang rame ing ngendi tujuane ndhukung bisnis lokal.

Pak Thraenhart ujar manawa BTMI duwe proyek pariwisata sing lestari kanthi Kode Ijo sing bisa ngatasi masalah kayata sampah panganan, plastik siji-sijine, imbangan karbon, pendhidhikan liwat lokakarya, lan investasi ing kelestarian. Dheweke luwih ujar manawa kanggo Barbados khusus, tujuane sadurunge katon minangka tujuan perjalanan kabeh taun sing bakal terus-terusan ndhukung kelestarian lan pertumbuhan saengga nduwe pengaruh positif marang ekonomi sing bakal ningkatake optimal lan terus-terusan ngatasi owah-owahan iklim.

Program Lingkungan Perserikatan Bangsa-Bangsa (PBB) lan Organisasi Pariwisata Sedunia PBB nemtokake pariwisata lestari minangka "pariwisata sing nggatekake dampak ekonomi, sosial lan lingkungan sing saiki lan ing mangsa ngarep, ngatasi kabutuhan pengunjung, industri, lingkungan lan komunitas tuan rumah. ”

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...