Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Brazil negara | wilayah Warta Pamrentah Health News wong Mbangun maneh transportasi Trending

Pariwisata Brazil Banked ing lelungan non-vaksinasi: Ora luwih!

UNWTO kunjungan resmi menyang Brasil kanggo ndhukung pemulihan pariwisata sing lestari
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Karnaval ing Rio, pesta Taun Anyar sing paling panas ing donya samesthine bakal ditindakake ing Brasil.

Industri lelungan lan pariwisata Brasil wis ngetungake akeh wisatawan saka luar negeri kanggo ngunjungi negara Amerika Selatan iki.

Industri lelungan lan pariwisata Brasil wis ngetungake akeh wisatawan saka luar negeri kanggo ngunjungi negara Amerika Selatan iki.

Alasane? Brasil ora duwe watesan kanggo wong sing ora divaksinasi, lan Brasil, ing ngendi musim panas diwiwiti dadi favorit ing antarane wong sing lelungan sing ora divaksinasi,

Kanthi stroke pena, hakim Mahkamah Agung Brasil mungkasi keputusan iki, manawa kabeh sing duwe paspor asing sing teka ing Brasil kudu menehi bukti vaksinasi marang COVID-19.

Kaputusan saka Luis Roberto Barroso dina Sabtu nantang aturan sing luwih entheng sing diumumake dening pamrentah Presiden Jair Bolsonaro, sing nentang imunisasi wajib nglawan virus sing bisa nyebabake COVID-19.

Putusan Barroso kudu dideleng dening kabeh 11 hakim Mahkamah Agung minggu ngarep.

Pamrentah federal ngumumake dina Selasa manawa para wisatawan sing teka ing Brasil ora kudu nggawe paspor vaksin, sanajan kudu ngalami karantina limang dina.

Pamrentah banjur nundha peraturan kasebut sajrone seminggu, amarga ana serangan peretas ing Kementerian Kesehatan ing dina Jumuah.

Kaadilan ujar manawa syarat kanggo bukti vaksinasi bisa dibuwang mung nalika wong sing lelungan teka saka negara sing ora kasedhiya vaksin utawa wong kasebut dicegah saka vaksinasi amarga alasan kesehatan.

Présidhèn Brasil nganggep aturan kasebut minangka watesan kebebasan.

Ing endi kamardikan kita? Aku luwih seneng mati tinimbang ilang kamardikan," ujare Bolsonaro, Selasa.

Luwih saka 616,000 wong sing tiwas saka COVID-19 ing Brasil, negara sing paling akeh tiwas saka penyakit kasebut.

Pandemi kasebut wis skyrocketed ing sawetara wulan kepungkur lan rata-rata pitung dina negara wis nyedhaki 200 tiwas saben dina. Nanging akeh kutha-kutha utama ing Brasil, kalebu Rio de Janeiro, wis mbatalake utawa mbatalake perayaan Taun Anyar amarga wedi ana wabah virus anyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...