Warta cepet

Pariwisata Da Nang menehi Sorotan menyang Chiang Mai

Saka Vietnam nganti Thailand.

Routes Asia 2022 ditutup minangka sukses gedhe sawise hosting Routes Asia 2023 dipasrahake menyang Chiang Mai, Thailand. Acara kasebut nggawe kesempatan sing apik kanggo pariwisata Da Nang lan industri penerbangan ing taun-taun sing bakal teka.

Hosting Routes Asia 2022, Da Nang njaga posisi minangka tujuan festival utama ing Asia, amarga narik luwih saka 500 delegasi saka luwih saka 200 perusahaan, maskapai, bandara, panyedhiya layanan penerbangan, lan panguwasa pariwisata, kanthi atusan rapat offline lan online, diskusi panel , ringkesan maskapai eksklusif, lan cocog bisnis.  

Efek ngedongkrak Routes Asia 2022 

Rute Asia 2022 wis nyedhiyakake platform kanggo diskusi sing apik, kayata

Pandhuan kanggo kutha Da Nang ing periode sabanjure kanggo narik pasar wisata internasional anyar; Insentif kanggo maskapai kanggo nyambungake penerbangan anyar menyang Da Nang; Praktik lan wawasan paling apik saka komunitas penerbangan lan pariwisata wilayah kanggo ngembangake strategi jaringan; Liwat promosi transportasi, layanan, pariwisata lan investasi kanggo nyegerake industri penerbangan ing Viet Nam;

Rencana jangka panjang kanggo ngembangake jaringan penerbangan internasional, nggawe dorongan kuat kanggo industri pariwisata, investasi, lan logistik regional. Utamane, rapat-rapat langsung lan online karo maskapai lan bandara internasional (AirAsia, Qantas, CAPA - Pusat Penerbangan, Eva Air, lsp.) wis mbantu para pembuat keputusan kanggo nemtokake visi kanggo ngembangake rute anyar sing nyambungake Da Nang karo Singapura. , Korea, India, lan akeh tujuan liyane, sing bakal mbantu Da Nangtourism tuwuh kanthi kuat wiwit taun 2022.

"Routes Asia minangka kesempatan emas kanggo ningkatake kesempatan pariwisata mlebu lan nyurung pertumbuhan sosial-ekonomi kutha. Kanthi nggabungake maskapai, bandara, lan panguwasa pariwisata kanggo ngembangake strategi sing bakal mbangun maneh sambungan udara ing Asia-Pasifik, Da Nang proaktif posisi ing wilayah kasebut lan entuk keuntungan kanggo ngembangake konektivitas udara luwih cepet tinimbang lokalitas liyane. Rute Asia bakal dadi bagian integral ing Da Nang kanggo nggayuh rencana induk ambisius dadi pusat sosio-ekonomi negara ing 2045. Da Nang kudu njupuk kauntungan saka kesempatan sing Routes Asia 2022 nawakake kanggo luwih nggedhekake sambungan karo maskapai internasional kanggo mbukak rute anyar kanggo Da Nang. Iki amarga faktor kunci kanggo narik luwih akeh pengunjung yaiku bantuan wong travel tekan panggonan sing paling trep”- Pak Steven Cilik, Direktur Informa Rute.

Branding "Da Nang" tambah populer 

Kauntungan kanggo sektor pariwisata Da Nang yaiku kapasitas Bandara Internasional Da Nang, kabijakan pengecualian visa, insentif rega tiket, layanan lelungan, lan paket wisata sing cocog kanggo macem-macem segmen pengunjung internasional. Rute Asia 2022 wis rampung, nanging implikasi positif kasebut diwujudake ing kapabilitas lan kesiapan Da Nang kanggo dadi tuan rumah acara internasional. Iki uga negesake manawa Da Nang minangka tujuan sing menarik banget kanggo agensi pariwisata, maskapai penerbangan, lan bandara internasional ing wilayah Asia-Pasifik lan jagad liyane.

Pak Tran Phuoc Son, Wakil Ketua Komite Rakyat Kota, lan Ketua Panitia Penyelenggara Rute Asia 2022, ngendika:

 "Sawise 2 taun kena pengaruh banget dening pandemi COVID-19, Da Nang wis nindakake sawetara program pemulihan ekonomi, utamane ing sektor pariwisata kanthi promosi pasar domestik, mulihake lan macem-macem pasar internasional, utamane pasar tradisional lan potensial ing Asia-Pasifik. 

Routes Asia 2022 minangka langkah gedhe pisanan ing Da Nang pasar internasional kanggo narik investasi ing penerbangan lan pariwisata. Sawise sukses acara iki, Da Nang Golf Tourism Festival 2022 bakal dianakake ing September 2022, kanthi acara utama yaiku Turnamen Golf Pembangunan Asia (ADT) 2022 - turnamen bergengsi regional. Acara kasebut wis mbuktekake merek Da Nang minangka tujuan nasional lan internasional, kanthi kapasitas lengkap dadi tujuan sing populer ing wilayah lan jagad iki". 

Nggawe tenaga pendorong kanggo terobosan industri pariwisata 

Saiki, segmen pariwisata internasional Da Nang isih ana ing pemulihan parsial amarga watesan sing isih ana ing sawetara pasar tradisional.

Nanging, transportasi udhara domestik wis meh tekan tingkat pra-Covid-19 (rata-rata saben dina luwih saka 100 penerbangan siji arah sing nyambungake Da Nang karo Ha Noi, Ho Chi Minh City, Hai Phong, Can Tho, Nha Trang, Da Lat, Phu Quoc, lan Buon Ma Thuot).

Ing sisih liya, penerbangan internasional wis diwiwiti maneh ing antarane Da Nang lan Bangkok (Thailand), Singapura, Kuala Lumpur (Malaysia), Seoul, lan Daegu (Korea).

Sawise Rute Asia 2022, Da Nang bisa uga ana ing radar akeh maskapai kayata Indigo, Lion Air, Malindo Air, Air Asia, Thai Air Asia X, Malaysia Airlines, Philippine Airlines, lan Cebu Pacific Air, lsp. Ing wulan Juli, Hong Kong Express bakal mbukak maneh Hong Kong - 

rute Da Nang; ing September, Bangkok Airways bakal mbukak maneh rute Bangkok - Da Nang; ing Oktober, Thai Vietjet Air bakal nambah frekuensi penerbangan antarane Bangkok lan Da Nang. Para ahli uga ngarepake "lompat maju sing ora dikarepke" kanggo industri penerbangan ing wektu sing bakal teka, padha karo pariwisata Da Nang kanthi "efek Routes Asia". Ing taun 2024, industri pariwisata Da Nang samesthine bakal tuwuh maneh ing tingkat 2019.

"Da Nang - Gerbang internasional penting ing Vietnam, tujuan kanthi potensial gedhe kanggo dadi bagean integral saka produksi lan rantai pasokan global": Rute Asia 2022 ora mung ningkatake citra Da Nang nanging uga dadi katalis motivasi sing kuat. kanggo pemugaran lan pangembangan rute internasional kanggo Da Nang, kontribusi kanggo integrasi Da Nang karo wilayah lan donya.

| Pawarta | Warta Lelungan - nalika kedadeyan ing lelungan lan pariwisata

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar