Asosiasi Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Hawaii Hotel & Resor News Pariwisata

Pariwisata Hawaii lan WTTC ora weruh mripat maneh

Rentals liburan Hawaii mudhun 37% ing November 2020
Rentals liburan Hawaii mudhun 37% ing November 2020
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii nglarang sewa liburan jangka pendek. Ing wektu sing padha WTTC metu karo laporan global banget beda ndhukung apa Hawaii criminalizing.

Lali kabijakan anti-pariwisata Hawaii. rentals Vacation saiki outlawed, lan criminalized ing paling kedadosan ing Aloha negara. Wajib pajak dibayar dening Otoritas Pariwisata Hawaii mikir rentals vacation ora bakal ngawula Hawaiian native, budaya, lan komunitas lokal lan ora sustainable.

Pimpinan global sing ora bisa dibantah ing lelungan lan pariwisata, ing Dewan Perjalanan lan Pariwisata Donya, makili anggota industri travel paling gedhe ing donya wis pendekatan beda.

Dheweke ora weruh maneh mripat kanggo mripat karo pimpinan pariwisata Hawaii nalika mung dirilis sinau karo asil sing Short-term rentals ndhukung tujuan lan komunitas lokal.

Dewan Pariwisata lan Perjalanan Dunia (WTTC), dina iki ngrilis studi babagan efek positif pariwisata kanthi sewa jangka pendek.

" The World Travel & Tourism Council (WTTC) wis ngluncurake laporan terobosan anyar sing njlentrehake rekomendasi lan praktik paling apik kanggo yurisdiksi kanggo ngatur sewa jangka pendek - bagean sing berkembang cepet lan penting ing sektor Wisata & Wisata, "ujare juru bicara. eTurboNews.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Laporan, 'Praktik paling apik kanggo rental jangka pendek', dikembangake dening WTTC kanthi dhukungan saka Airbnb, platform global kanggo rentals jangka cendhak, ndudohke saka pengalaman kutha-kutha ing saindhenging donya kanggo nawakake gampang-dileksanakake laku paling apik kanggo jinis akomodasi iki, kang wis dadi pilihan populer ing antarane lelungan.

Miturut badan pariwisata global, kemampuan sektor Lelungan & Pariwisata kanggo nampa tamu lelungan saya tambah amarga popularitas sewa jangka pendek.

Makalah kasebut nuduhake rental jangka pendek wis nambah jumlah akomodasi sing kasedhiya lan mbantu panyebaran pengunjung menyang tujuan, ngembangake partisipasi masyarakat lokal ing pariwisata lan nawakake pilihan sing beda lan kadhangkala unik kanggo lelungan.

Kanggo mbantu ngatasi popularitas akomodasi kasebut, laporan kasebut nawakake studi kasus saka tujuan kayata Cape Town, Sydney, lan Seattle, lan liya-liyane. Iki kalebu rekomendasi kabijakan sing gampang kayata enggo bareng data, registrasi, perpajakan cerdas, lan pendekatan investasi komunitas jangka panjang kanggo entuk manfaat kanggo kabeh pemangku kepentingan Travel & Pariwisata lan bisa menehi informasi babagan peraturan.

Julia Simpson, WTTC Presiden & CEO, ujar: "Nalika kita wiwit pulih saka karusakan saka pandemi, kita kudu fokus kanggo mbangun maneh kanthi luwih apik ing saben industri.

"Praktik paling apik sing ditawakake ing laporan iki bakal menehi pamrentah karo rekomendasi kabijakan utama sing bakal ningkatake pariwisata ing tujuane nalika ndhukung komunitas lokal kasebut.

"Kita ngerti lelungan wis siyap njelajah jagad maneh lan bali uga bakal mbantu pemulihan ekonomi sing dibutuhake ing jagad iki."

Tamu asring ditarik menyang sewa jangka pendek kanggo keluwesan lan fasilitas sing ditawakake, kayata pawon, ruang kantor lan kebon, lan kemampuan kanggo tetep ing lokasi ing njaba zona wisata tradisional. 

Miturut survey tamu sing nginep ing dhaptar Airbnb ing taun 2021, 20% nuduhake manawa yen pilihan properti ora dadi pilihan, mesthine bakal ngganti suwene nginep kanggo mesthekake yen bisa Book properti sing disenengi. 

Theo Yedinsky, Direktur Kabijakan Global Airbnb, ujar: "Sewa jangka pendek ngidini wong saben dina melu ekonomi pariwisata, lan penghasilan sing dipikolehi liwat hosting mbantu akeh wong nuntun pengaruh inflasi.

Nyatane, udakara 35% host Airbnb ing saindenging jagad ujar manawa dheweke dadi tuan rumah kanggo mbantu nyuda biaya urip sing saya mundhak. Kajaba iku, rental jangka pendek mbantu nyebarake belanja pengunjung liwat komunitas.

"Minangka perjalanan bali, pamrentah lan pejabat pariwisata bisa kerja bareng karo platform sewa jangka pendek kaya Airbnb kanggo ngembangake aturan sing adil lan wajar sing nguatake tujuan, lan njaga keuntungan ekonomi iki kanggo komunitas lan warga lokal."

Carlos Mercado, Direktur Eksekutif Perusahaan Pariwisata Puerto Rico, sing nggawe laporan kasebut ujar, "Sajrone pandemi, sewa jangka pendek nyedhiyakake dorongan sing dibutuhake ora mung kanggo sektor Perjalanan & Pariwisata nanging kanggo ekonomi kita. 

"Rental jangka pendek revenue digunakake kanggo mbiayai upaya marketing sing penting kanggo nyopir pengunjung internasional bali menyang Puerto Rico." 

Miturut laporan kasebut, pamrentah bisa nimbang nggunakake enggo bareng data, registrasi, perpajakan cerdas, lan rencana investasi komunitas jangka panjang kanggo mbantu nyewa sewa jangka pendek terus entuk manfaat lan ndhukung komunitas tujuan.

Laporan kasebut nganalisa sawetara tujuan populer sing entuk manfaat saka ngetrapake aturan sing seimbang kanggo ngatasi sewa jangka pendek. 

Salajengipun, kemitraan karo platform rental jangka pendek babagan registrasi digital lan perjanjian enggo bareng data, ndhukung kepatuhan operator rental jangka pendek nalika menehi wawasan marang pemerintah kanggo nggawe keputusan babagan cara ngatur industri.

Sydney, Australia wis njupuk langkah kanggo ngatur rentals jangka cendhak, kalebu sistem registrasi digital kanggo entuk konsistensi antarane kabeh stakeholder.

Nuduhake data ngidini pamrentah kanggo nglacak lan ngatur aktivitas rental jangka pendek lan mbantu menehi informasi keputusan kebijakan sing didorong data. Kanggo ndhukung iki, Airbnb mbangun Portal Kutha minangka toko siji-mandeg kanggo pamrentah data sing relevan sing dibutuhake.

Cape Town, Afrika Kidul entuk manfaat saka data iki kanggo nggawe keputusan babagan pariwisata lan kabijakan omah sajrone krisis omah sing terjangkau ing taun 2017.

Pamrentah uga bisa entuk manfaat saka kegiatan ekonomi lan pajak sewa jangka pendek kanggo tujuane. Ing Puerto Rico, paningkatan revenue pajak wis nggampangake pendanaan kegiatan Perusahaan Pariwisata Puerto Rico.

Pungkasan, warga bisa entuk manfaat saka penghasilan tambahan sing dipikolehi liwat hosting. 

Panguwasa Prancis kerja sama karo Airbnb kanggo mesthekake kerangka regulasi kanggo nyewa jangka pendek prasaja lan proporsional kanggo host kasual.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...