Plancongan Bisnis Kuliner budaya Tujuan fashion Industri Hospitality Pitakonan Italia News wong Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Pariwisata Industri Bologna: Pembaruan Anyar saka Duta Besar Bologna

Riccardo Collina - Gambar duweni saka Centergross

Kutha metropolitan Bologna, ibukutha wilayah Emilia Romagna, aktif ing sektor ekonomi, pariwisata, lan budaya. Iki minangka papan kanggo universitas paling tuwa ing donya, lan nyoroti kontribusi Pariwisata Industri (IT), sumber wisata ing basis saka Centergross, "Enclave" Pronto Moda (siap nganggo busana).

eTurboNews Wartawan Italia, Mario Masciullo, lungguh karo Riccardo Collina, Manajer Internasionalisasi, Duta Besar, lan akademisi masakan Italia saka Bologna menyang donya, kanggo ngrembug topik Pariwisata Industri.

eTN: Pak Collina, apa peran Centergross kanggo promosi IT menyang Bologna?

Riccardo Collina:  Wiwit 2017, wis ngadhepi proses internasionalisasi adhedhasar tujuan pemasaran strategis jangka menengah nganti jangka panjang. Centergross sadean fashion, gaya urip wilayah Bologna, karo motor, pangan, Kamping, 5 pilar ekonomi kita, dalan metu kanggo nggawe mlebu.

Kanthi posisi Duta Besar Bologna ing jagad iki, aku nggawe komitmen kanggo nggawa produk Centergross menyang jagad iki supaya jagad bisa teka ing Bologna, banjur promosi tetep kanggo ngerti kutha kasebut.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

eTN: Ing negara endi sing promosi Pronto Moda?

Collina:  Negara target prioritas yaiku Eropa Lor (utamane negara sing nganggo basa Prancis lan Jerman), Amerika Utara (Kanada lan Amerika Serikat), Rusia, Asia Timur (China, Jepang, lan Korea Selatan), lan Timur Tengah.

 eTN: Apa ana strategi kanggo promosi pariwisata?

Collina:  Ya, lan kita nggolongake - Pariwisata Industri - asale saka para panuku.

eTN: Kepiye tumindak marketing iki direncanakake?

Collina:  Rencana strategis kasebut didhukung dening Dewan Pariwisata lan Budaya, Matteo Lepore, saiki Walikota Bologna. Aku uga duwe utang marang jabatanku minangka Duta Besar Bologna ing jagad iki kanggo urip.

Kolaborasi ing departemen marketing yaiku: Giorgia Boldrini, Direktur Umum Budaya; Mattia Santori, Councillor delegated kanggo Pariwisata Kotamadya Bologna, kanthi dhukungan saka kutha metropolitan Bologna; Giorgia Trombetti, tanggung jawab kanggo pangembangan ekonomi wilayah, lan Councillor Vincenzo Colla [sing] lenggah ing meja organisasi fashion lan [iku] Regional Councilor kanggo pembangunan ekonomi ijo lan pangayoman saka buruh.

eTN: Apa ana sektor operasi sing koordinasi manajemen kegiatan sampeyan?

Collina:  Ya, meja kerja sektor kasebut nggabungake institusi ing tingkat kotamadya, provinsi, regional, lan nasional; ing cendhak: Tabel fashion sing ndadékaké kanggo panyiapan saka Emilia Romagna Fashion Valley kang, digabungake karo motor, pangan, Kamping, mesin packaging, lan Data Valley amba, menehi nilai ekonomi kanggo wilayah iki.

Kita uga duwe kontribusi organisasi provinsi, regional, lan nasional, Kamentrian Luar Negeri ndhukung kita loro karo sayap tengen komersial ICE (Istituto Commercio Estero), Badan Perdagangan Italia, kedutaan besar Italia ing luar negeri, uga politik institusional. lan panguwasa operasional komersial supaya bisa nindakake pakaryan ing luar negeri kanthi luwih apik.

eTN: Apa sampeyan wis entuk tonggak sejarah ing IT, lan apa rencana kanggo masa depan?

Collina:  Aliran IT saya suwe saya suwe nganti pandemi. Sawisé iku, promosi kanggo sementara dipasrahaké kanggo kegiatan PR kita ngarahke ing pers, televisi, lan media sosial kanggo bantuan promosi panggonan. Tujuane kanggo masa depan yaiku ekspansi.

eTN: Suwene turis sampeyan tetep ing Bologna, lan apa dheweke arep ngunjungi wilayah kasebut?

Collina:  Sawise kerja 2-3 dina ing fasilitas pameran / blanja fashion, turis industri kita ngidini liburan 3 wengi rata-rata. Preferensi kasebut beda-beda saka ngunjungi pusat bersejarah, blanja, museum, industri otomotif: Maserati, Lamborghini, Ducati, lan museum masing-masing. Kapentingan kasebut uga diarahake menyang sektor gastronomi lan anggur - rantai produk sing akeh ing wilayah sing diarani Lembah Panganan. Wilayah sing duwe keunggulan gastronomi unik.

eTN: Kepiye babagan pariwisata srengenge lan segara?

Collina:  Iki kedadeyan nalika kita ngatur koleksi ing musim nalika musim panas. Kita ngebaki klien B2B sanajan kita ora mung kalebu ing kategori kasebut, amarga kanthi ngasilake busana siap-pakai, acara kita dadi viral lan uga dituduhake dening konsumen pungkasan. Dadi kita dadi B2B de facto B2C sing uga dadi konsumen langsung.

Pamrentah kotamadya ndhukung inisiatif kita, kanthi nganggep manawa pariwisata sing asale saka para pembeli Centergross nganggep fungsi promotor wilayah kasebut liwat tutuk.

eTN: Sapa sing ngatur lan ngatur itinerary kanggo turis sampeyan?

Collina:  Kita ngatur kelompok cilik kanthi dhukungan saka Bologna Welcome - kantor wisata kutha metropolitan Bologna. Ing kasus kelompok sing luwih gedhe, kita ngandelake menyang APT Rimini - kantor wisata wilayah Emilia Romagna.

eTN: Mulane, sampeyan duwe peran dhasar tartamtu!

Collina:  Aku konfirmasi iki minangka sajarah kasus unik ing Italia ngendi tokoh profesional nganakake program marketing wilayah karo medium ambisius kanggo long-term obyektif kang mburi ngarep sistem bisnis saka wilayah pangan lan fashion, ing wektu sing padha, uga dadi duta merek keunggulan uga dadi duta kutha kanthi 400,000 jiwa - kanthi teknis, duta besar ing kabeh babagan.

Lembah Fashion: Presiden Piero Scandellari

Centergross minangka pusat ekonomi Eropa sing paling penting khusus kanggo Pronto Moda - Made in Italy. Lokasine ana ing posisi strategis sawetara kilometer saka Bologna, ing jantung wilayah gedhe sing dikenal sacara internasional minangka Lembah Fashion, uga Lembah Kemasan, Lembah Motor, Lembah Panganan, lan Lembah Data Italia.

Sajrone pirang-pirang taun, pusat kasebut saya tambah akeh fungsi saka Pusat Smart sing nyata, nyedhiyakake layanan, kawruh, kesempatan jaringan, lan jaringan hubungan komersial lan institusional, saengga nggawe nilai ing tingkat nasional lan internasional.

Misi Presiden Scandellari

Misi Centergross diartikulasikan ing sawetara tingkat pelengkap sing nyukupi kabutuhan saka macem-macem interlocutors, saka panuku produk kanggo perusahaan sing kasengsem nandur modal ing distrik, kanggo akeh institusi lan stakeholder melu dialog terus-terusan ngarahke ing promosi ekonomi lan sosial iki. kasunyatan.

Kapasitas kanggo sinergi lan kolaborasi minangka salah sawijining dhasar sistem sing nambah modal manungsa sing gedhe banget (6,000 plus 30,000 aktivitas sing gegandhengan) sing disusun, kanthi tujuan utama ngupayakake pertumbuhan sing terus-terusan kanggo entuk manfaat saben perusahaan.

A strategi menang liwat wektu wis ngidini distrik lan perusahaan kanggo kasil ngatasi momen krisis lan kangelan sing wis kenek sektor. Dadi kerjane kanggo nggawe kasunyatan ing Centergross Sinergy, pakta sistem sing tumindak minangka multiplier kesempatan lan jaminan kanggo stakeholder lan institusi.

Tujuane kanggo nggawa bali menyang Bologna para panuku manca sing teka ing perusahaan sadurunge pandemi, ing wektu sing padha nggawa perusahaan dhewe menyang negara manca kanthi potensial sing dhuwur banget.

"Kita siyap," ujare Scandellari, "lan sanalika kahanan pandemi ngidini, kita bakal ngarahake ekspansi sing luwih gedhe menyang pasar anyar kanggo nguatake kualitas Pronto Moda Italia kanthi semangat lan semangat."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...